PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Patvirtinimas

Michael
06-01-10, 23:40
Kada bus patvirtinti vėliavos? Theres dalykų, kaip <center> ir visi ten rūšių, kurios galėtų būti daroma skirtingai. Aš neįgaliesiems vbet kol tikrinimo klaidos buvo ištaisytos.

Theres pabaigos žymės <tr> nereikės uždaryti ir formos pabaigos žymė yra praleistas per. Aš nustatė keletą klaidų sau, bet I cant nustatyti poilsio su juo per php. Prašome galite gauti jį kuo greičiau patvirtinti, kad galiu vėl įjungti.

Atestavimas yra ypač svarbus, kai ir SEO.

Ačiū!

vBET
07-01-10, 17:17
Nuomone, tai padaryti:)

Dar mes neturime vBET 3.3.0 išleidimo datos, jei tie tikrinimo klaidų yra nekenksmingas (ir yra) gal galite laukti, su mod įjungtas.
Prašome pranešti mums, kurios dalys jums nebuvo tvarkomi dar - mes duosime jums greitai nustato dabar:)

Michael
07-01-10, 17:49
Aš iš naujo įjungti ir gauti juos parašė iki:)

Michael
08-01-10, 18:08
Prašome patikrinti čia:

[Neteisingas] aprašų patvirtinimas http://www.teenforumz.com/ - W3C Markup patvirtinimo medžiagų (validacijos)

vBET
09-01-10, 21:42
Tikiuosi, kad jis bus gerai, jei mes ten atrodo arčiau po savaitgalio:)

Michael
10-01-10, 12:38
Nr, kol problema, kaip ji gali būti sutvirtinti: D

vBET
11-01-10, 20:52
Kadangi SE pasikeitė planai ir vBET 3.3.0 bus išleistas šią savaitę - mes tiesiog nustato vBET 3.3.0:) Jei norite atkreipti dėmesį mumis bet kuriuo konkrečios vietos, norėdami ištaisyti nedvejodami:)

Mes patikrinsime registruotis puslapis ir pagrindinis puslapis (kito kodo generuoja vėliavos lentelė).

vBET
14-01-10, 14:58
Ištaisyta - bus įtrauktos į vBET 3.3.0:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1