Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Patvirtinimas
Kada bus patvirtinti vėliavos? Theres dalykų, kaip <center> ir visi ten rūšių, kurios galėtų būti daroma skirtingai. Aš neįgaliesiems vbet kol tikrinimo klaidos buvo ištaisytos.
Theres pabaigos žymės <tr> nereikės uždaryti ir formos pabaigos žymė yra praleistas per. Aš nustatė keletą klaidų sau, bet I cant nustatyti poilsio su juo per php. Prašome galite gauti jį kuo greičiau patvirtinti, kad galiu vėl įjungti.
Atestavimas yra ypač svarbus, kai ir SEO.
Ačiū!
Nuomone, tai padaryti:)
Dar mes neturime vBET 3.3.0 išleidimo datos, jei tie tikrinimo klaidų yra nekenksmingas (ir yra) gal galite laukti, su mod įjungtas.
Prašome pranešti mums, kurios dalys jums nebuvo tvarkomi dar - mes duosime jums greitai nustato dabar:)
Aš iš naujo įjungti ir gauti juos parašė iki:)
Prašome patikrinti čia:
[Neteisingas] aprašų patvirtinimas http://www.teenforumz.com/ - W3C Markup patvirtinimo medžiagų (validacijos)
Tikiuosi, kad jis bus gerai, jei mes ten atrodo arčiau po savaitgalio:)
Nr, kol problema, kaip ji gali būti sutvirtinti: D
Kadangi SE pasikeitė planai ir vBET 3.3.0 bus išleistas šią savaitę - mes tiesiog nustato vBET 3.3.0:) Jei norite atkreipti dėmesį mumis bet kuriuo konkrečios vietos, norėdami ištaisyti nedvejodami:)
Mes patikrinsime registruotis puslapis ir pagrindinis puslapis (kito kodo generuoja vėliavos lentelė).
Ištaisyta - bus įtrauktos į vBET 3.3.0:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):