מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר תוקף

Michael
06-01-10, 23:40
כאשר הדגלים יאמת? Theres דברים כמו <center> וכל מיני שם שניתן לעשות אחרת. אני נכה vbet עד שגיאות האימות תוקנו.

Theres תגי הסיום עבור <tr> אשר dont לסגור את תג צורות סוף מושמט מדי. יש לי קבוע כמה שגיאות עצמי אבל אני לא יכולה לתקן את השאר עם זה להיות בתוך php. בבקשה אתה יכול לקבל את זה כדי לאמת כמה שיותר מהר כדי שאוכל להפעיל מחדש את זה.

אימות הוא מאוד חשוב עבור חלק גם עבור SEO.

תודה!

vBET
07-01-10, 17:17
שקול לעשות את זה:)

עדיין אין לנו תאריך השחרור עבור vBET 3.3.0 אז אם אלה שגיאות האימות אינם מזיקים (ועודם) אולי אתה יכול לחכות עם mod מופעל.
אנא ספר לנו אילו חלקים לא מטופלים עדיין - אנו נותנים לך תיקונים מהירים לעת עתה:)

Michael
07-01-10, 17:49
אני תאפשר מחדש ולגרום להם פורסם עד:)

Michael
08-01-10, 18:08
אנא בדוק כאן:

[חוקי] Markup Validation של http://www.teenforumz.com/ - W3C Markup Validator

vBET
09-01-10, 21:42
אני מקווה שזה יהיה בסדר אם נסתכל יש קרוב אחרי סוף השבוע:)

Michael
10-01-10, 12:38
אין בעיה כל עוד זה ניתן לתקן: D

vBET
11-01-10, 20:52
מכיוון se העביר תוכניות vBET 3.3.0 ישוחרר השבוע - אנו רק כוללים תיקונים ב vBET 3.3.0:) אם אתה רוצה לציין לנו מקום ספציפי כדי לתקן תהסס:)

נבדוק לרשום הדף הדף הראשי (קוד שונה מייצר שולחן דגלים שם).

vBET
14-01-10, 14:58
תיקון - ייכללו vBET 3.3.0:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1