Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Po atnaujinimo rankbadges bus atimta.
Dabar esu labai problemų su savo narių. Kadangi atnaujinti visi nuolat praranda savo papildomų rankbadges. Šie gauti pridėtinės rankiniu būdu, kaip papildomas sąrašas Vartotojų grupės. Bet momentas Cron veikia atnaujinti gretas visi praranda neautomatiniu būdu įvestą. Taip neatsitiko prieš šį naujinimą.
Prašome pranešti!
Ačiū.
Sveiki. Prieš šį naujinimą vBET naudoti grupes. vBET4.3.0 versija Oficialiai laikoma nestabilus beta versija, todėl problemų su nauja functionalisies gali įvykti. Atsiprašome už rūpesčius, mes ją išspręsti.
Prašome pateikti daugiau informacijos apie rankbadges. Ar gimtoji vB funkcionalumą ar kai mod? Stendą atvejais - kur rasti? Kuris Cron pašalina? Ar tai paveiks kitus papildomus vartotojų grupės, arba tiesiog į rankbadges? Ar tai atsitiks, kai Cron veikia su vBET dissabled?
Jis yra tik nustatyti kaip numatytąjį vBulletin vartotojų grupės. Gretas, ir tt Nr. Mod. Aš tikrai nesuprantu, kodėl vBET dabar naudoja vartotojų grupės?
kamilkurczak
23-05-11, 20:00
Kuris Cron pašalina? Ar tai paveiks kitus papildomus vartotojų grupės, arba tiesiog į rankbadges? Ar tai atsitiks, kai Cron veikia su vBET dissabled?
Jei tai yra VB numatytoji parinktis - prašome parašyti, kuriuos parametrus reikia nustatyti repoduce mano Test Forum? Jei jūs apibūdintumėte man - aš pabandyti padaryti pačius rezultatus, kaip jūs.
Ačiū
Vartotojų gretas ir pavadinimai Cron atnaujinimas pašalina. Su vBET neįgaliesiems, tai yra gerai.
Kaip tai paaiškinti? hmmmmm
Aš sukūriau nemažai papildomų vartotojų grupės, ir jie taip pat gauna rankbadge (kurie yra susiję sąrašas Vartotojų grupės) Dabar atrodo, kad kai yra daugiau nei vieną arba du papildomus vartotojų grupės (rankiniu būdu) narys, kai Cron veikia, imasi priemonių, kurios yra rankiniu būdu pridėta toli.
Tikiuosi jums suprasti.
Tai dabar man tampa didžiule problema. Turiu daugiau nei 50 000 narių, ir jūs turite suprasti, kad aš rankiniu būdu įtraukti šiuos kasdien šiame etape vartotojų grupės. Ar nėra taip man rankiniu būdu išjungti šią sąrašas Vartotojų grupės vBET dabar prideda? Nemanau, net suprasti, kodėl tu tai!??
Jis yra tik nustatyti kaip numatytąjį vBulletin vartotojų grupės. Gretas, ir tt Nr. Mod. Aš tikrai nesuprantu, kodėl vBET dabar naudoja vartotojų grupės?
Tai buvo prašoma:
Aš suprantu, kad yra didžiulis klausimas jums. , Kad ji taip greitai, kaip įmanoma, prašome tiesiog PM man savo prieigos duomenis Admin CP ir FTP. Taip pat pasakykite man, kuris tiksliai moderatorius galiu pridurti, ir kuri tiksliai Cron (pagal pavadinimą) aš paleisti, pamatyti problemą. Aš patikrinti ir pataisyti jį vietoje - tai sparčiausiai rezultatus. Dirbti su šia asmeniškai ir tai padaryti šiandien, jei jums atsiųsti man informaciją pakankamai greitai (4-5 ir daugiau valandų aš šiandien, su 1 val pertrauka dabar). Jei nenorite pasidalinti savo prieigos duomenis, tada dar man reikia kaip konfigūruoti mūsų Test Forum poveikis.
Vieną klausimą teisingai supratau klausimą - taip pat daro vartotojų grupės yra pašalinamos (taip moderatorius išnykti iš forumo), ar tiesiog užduoties vartotoją į moderatorius dingsta. Taigi, jums reikia vėl pridėti sąrašas Vartotojų grupės arba priskirti vartotojo moderatorius naujo?
Dėka Michalas. PM išsiuntė.
Ką aš matau gauti pagal Cron paimti mano "Legenda" ir "Xtreme" vartotojų grupės / gretose. Aš tikrai nežinau, kaip tai paaiškinti. Aš tikiuosi, jūs galite pamatyti mano forumas. Aš taip pat negaliu tiksliai pasakyti, cron. Bet kiekvieną dieną, po sudedant šiuos rankiniu būdu, jie nuėjo vėl. Taigi, aš esu atspėti, ji turi būti atnaujinti usertitles ir yra cron.
Ačiū už pagalbą!
Kaip rašiau PM - Aš patikrinti visų kasdieninių cron užduotis jūsų forume ir rasti nieko. Šiuo metu mes negalime atkurti problemą, todėl mes negalime dirbti su juo. Taip pat kaip aš parašiau jums, aš tikrai doupt, kad ji yra vBET klausimas - jūs turite problemą, kad tik tam tikras specialias vartotojai praranda vartotojų grupės ir kiti to padaryti negali prarasti pačios vartotojų grupės - jei tai būtų kažkas automatiškai greičiausiai turės įtakos visiems vartotojams šio moderatorius . Aš patikrinti vBET kodas sąrašas Vartotojų grupės vėl, ir aš nieko nerado, kas gali sukelti šią problemą. Tai gal ji sukelia tiems vartotojams, atlikti kai kurių veiksmų, prašome kreiptis į juos sužinoti ten buvo keletas bendrų veiksmų, kurių buvo imtasi.
Netrukus - Aš netikiu, kad tai vBET kaltės, vis tiek aš nori patikrinti informaciją, kai jūs suteikiate mums informacijos, kaip atkurti problemą. Aš tikrinamas du kartus visos dienos cron užduotis jūsų forume ir rasti nieko. Prašome suteikti mums daugiau išsamios informacijos, kaip atkurti problemą.
Gerai, 2 dienas, aš grįžau į senas vBET. Ne viena problema šių 2 dienas. Praėjusią naktį Aš atnaujinau, ir šį rytą turėjau vėl pridėti papildomų sąrašas Vartotojų grupės bent 10 narių. Ji turi kažką daryti su papildomų sąrašas Vartotojų grupės vBET dabar taip pat priduria,. Taigi pasakykite man, kaip pašalinti šias visiškai nuo vBET negali vykdyti panašaus. Ačiū.
Visa apie vartotojų grupės turite failą kodą / / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php.
Yra tik viena funkcija, kuri naudojama kaip reakcija į vBulletin logika (kablys: userdata_presave) ir funkcijos pavadinimą vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 rezultatų, atitinkančių jūsų paiešką).
Kita 2 funkcijas, failas, kuris daro pakeitimus yra naudojamas pašalinti vBET sąrašas Vartotojų grupės vBET ir įrengimo metu ir niekur kitur.
Taigi, jei ji yra klaidinga, nes vBET, tada jis gali būti tik dėl to, kad funkcija vbet_changeDefaultLanguageGroup. Daugiau nieko padaryti bet kokius pakeitimus dėl vartotojų grupės.
Taigi, jei norite jį išjungti, tada paprasčiausias būdas yra tiesiog išjungti "Default Language Group" įskiepiai. Bet tai išjungti automatinį vBET sąrašas Vartotojų grupės rankena. Taigi, jei norite tų būti pašalintos tiesiog ištrinti Admin CP.
Mes rekomenduojame tik pirmiausia išjungti Įskiepiai. Jei jūsų problema išnyksta, tada mes galime patikrinti jį dar kartą (mes patikrinti jį jau du kartus), vis dar turime tą patį - mes ne žinoti, kaip atkurti problemą.
Taip pat galite patikrinti kitų įskiepių kablys userdata_presave ir keisti vykdymo pavedimas būtų įvykdytas prieš / po vBET įskiepiai.
Įjungti, išjungti, kad ir veikia be jo dabar apie 48 val, aš neturėjo šią problemą dar kartą. Taigi manau, kad ji būtų saugiai daryti prielaidą, kad ji yra, nes vBET pridėta ir papildomų vartotojų grupės, ir, jei turite kelias jau, dėl kokios nors priežasties, kiti gauna atimti kai Cron veikia. Lol, kad skamba šiek tiek neaiškus aš žinau, bet be įjungti vėl visi geri.
Gerai, kad mes ją patikrinti dar kartą. Tai buvo vienintelis pakeitimas, kurį išjungti Įskiepiai? Ar vBET sąrašas Vartotojų grupės vis dar jūsų forume, ar jums pašalinti tuos? Kas yra savo vBulettin tikslią versiją (mes norite ieškoti arti ne tik mūsų kodas, bet taip pat kablys aplinką)?
Taip, tai yra tik pakeisti aš padariau. Ir aš paėmė erkių iš vBET vartotojų grupės. Tačiau jie vis dar ten, nors. Ar yra paprastas būdas pašalinti tuos? Nes ji užima daug vietos.
Ir aš paėmė erkių iš vBET vartotojų grupės.
Ką tai reiškia tiksliai? Jūs ką?
Apie pašalinti vBET grupių - galite tai padaryti Admin CP vBulletin galimybių, arba vykdant funkcija vbet_removeDefaultLanguageGroups / / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php
Atkreipkite dėmesį, kad, jei pašalinti tuos bus ne ale atrodo arčiau tuo klausimu, nes tai būna tik jūsų forume.
Ką tai reiškia tiksliai? Jūs ką?
Aš nepažymėtas sąrašas Vartotojų grupės iš vBET. Patinka, kai jums pasirinkti AKR vartotojo erkių / ženklas galime pasakyti "Ispanijos" kaip papildomą moderatorius. Tai aš nepažymėtas.
Kaip parašiau tau į PM, mes vis dar nežinome, kas yra problemos priežastis jūsų forumą. Dar aš padariau kai vBET kodą pakeitimus šioje srityje. Dabar vBET tvarko vartotojų grupės, tik tada, kai kai kurios grupės pasikeitė arba kai vartotojo numatytąją kalbą chanes. Taigi, kablys papildoma sąlyga:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
Aš ne turiu sąvokos, bus padėti į savo klausimą, nes mes nežinome, kas jį sukelia. Bet kokiu atveju tai yra įmanoma, kad tai padės. Kaip parašiau tau PM savo pakeitimų istoriją dažnai sąrašas Vartotojų grupės prieš skiltyje buvo išvalytas - galbūt dėl to, tose, kuriose nėra įkelti iš duomenų bazės. Su sąlyga tai tokiais atvejais vBET nieko nedaryti, nes kabinoje atvejais, kai vartotojo Vartotojo KP duomenis arba admin Admin CP, tada vartotojų grupės yra pakraunami.
Tai bus įtraukta į kitą spaudai, todėl prašome patikrinti. Jei ji neveiks tada jums bus išjungti kablys ir vėl mes padaryti tyrimą vėl.
Prašome patvirtinti, po to, kai atnaujinti ji padeda.
REDAGUOTI - tai patvirtino. Norėdami greitai nustatyti, prašome:
1. Grįžti į Admin CP -> Plugins & Produktai -> Plugin Manager
2. Ieškoti pavadintas Nustatyti tinkamą Default Language Group kablys userdata_presave, kablio ir spustelėkite Redaguoti,
3. Pridėti kodo pradžioje:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
4. Pridėti kodo pabaigos:
}
5. Išsaugokite jį
Gerai, aš atnaujinau dabar, ir patikrinti, ar aš vis dar turiu šią problemą. Aš jums žinoti. Ačiū.
Paleidus atnaujinti daugiau kaip 2 dienas, ir be išjungti, kad įjungti ar kas nors kitas, aš neturėjo šią problemą dar kartą. Taigi, manau, galima drąsiai sakyti, kad jūsų nustatyti pavyko. Dar kartą ačiū Michalas. Nekilnojamojo didelis ačiū! Žinau, kad šiuo klausimu buvo pateikti tik dėl mano forumas, ir aš nuoširdžiai dėkingi už mylią, Jūs patekote man padėti!
kamilkurczak
21-06-11, 22:03
ačiū už šį patvirtinimą:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):