PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta "Google" Svetainės schemos klaidos

haiduongbk
24-04-11, 14:26
Aš pateikti Sitemap "Google" žiniatinklio tvarkytojams matau šią klaidą:

Nieodwiedzone
Atliekant bandymą ėminio URL iš jūsų Sitemap, mes nustatėme, kad kai kurios URL nukreipti į kitas vietas. Mes rekomenduojame, kad jūsų Sitemap yra URL adresų, nukreipiančių į galutinę paskirties vietą (nukreipti tikslinės), o ne nukreipiant į kitą URL.

HTTP klaida: 301
URL:
htt
Problema aptiko: Bal 24, 2011
- Aš naudoju Mod Rewrite Friendly URL, aš naudoju: Sukurti URL Theo SEO nuorodą konsensusas (pvz., '/ lt / adresas'); nenaudoja vBSEO naudoti: vBSEO Paieška XML Sitemap - Turinys Bylos Htaccess. I dalis:

RewriteEngine on
RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Windowsz \\ net $ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://windowsz.net/ $ 1 [R = 301, L]
DirectoryIndex forum.php index.php indeksas php3 messagebrd.pl index.html index.htm
RewriteBase /
RewriteRule archyvas / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule forum.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Language = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ ((Urllist | sitemap_) .* \\ (XML |? Txt) (\\ Gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

Funkcijos + FollowSymLinks

# # # Tai yra šiek tiek papildomų saugumo ir gali būti nuimami

RewriteRule ^ /(.*) index.php
RewriteRule ^ VB /(.*) index.php
RewriteRule ^ paketai /(.*) index.php

# # # Tai yra faktinis Rewrite

RewriteRule ^ temas / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ puslapis ([0-9] +) ?)) showthread.php? t = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ nariai / ([0-9] +) member.php? U = $ 1 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ forumai / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ puslapis ([0-9] +) ?)) forumdisplay.php? F = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ Dienoraščiai / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ puslapis ([0-9] +) ?)) blog.php? U = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ įrašai / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ puslapis ([0-9] +) ?)) entry.php? b = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ sąrašą /([^/]*/)([ 0-9] +) list.php? R = $ 1 &% 2 $ {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ turinio /(.*) content.php? R = $ 1 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ valdikliui / config / ([0-9] +) widget.php? R = config / $ 1 &% {QUERY_STRING}
failas vbseo_sitemap_functions.php yra turinio:

$ Išankstinio = vbseo_sm_priority ($ vboptions ['vbseo_sm_priority_rt'], $ relp);

if ($ vboptions ["vbseo_sm_freq_tsmart '])
{
$ Dpassed = (time () - $ threadrow ['lastpost "]) / 86.400;
if ($ dpassed <3) $ Freq = "per dieną";
else if ($ dpassed <10) $ Freq = "Kas savaitę";
else if ($ dpassed <100) $ Freq = "kas mėnesį";
kitas $ Freq = "metus";
} Kitas
$ Freq = $ vboptions ['vbseo_sm_freq_t'];

vbseo_log_entry ([showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [threadid] Iš viso pranešimų: $ totalposts, puslapių: $ totalpages peržiūros: $ threadrow [peržiūros] $ iki ");
($ p = 1 $ p <= $ totalpages $ p + +)
{
/ / Papildomas kodas
$ Alanguages = array
if (! $ archyve) {
$ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, $ p $ į archyvą). "& Language =";
$ Vbseo_stat ['t'] + = sizeof ($ alanguages);
$ Lastpost = & $ threadrow ["lastpost '];
foreach ($ alanguages kaip $ language) {
vbseo_add_url ($ currentthreadurl $ kalbą, $ anksto, $ lastpost, $ Freq.);
}
}
/ / End papildomas kodas
$ Vbseo_stat [$ archyvą ''? 'T'] + = vbseo_add_2urls (
vbseo_url_thread ($ threadrow, $ p $ archyve),
vbseo_url_thread ($ threadrow, $ p $ archyvą, tiesa),
JAV dolerių iki
$ Threadrow [lastpost "],
$ Freq
);

}

if ($ showpost)
{

$ Getposts = $ db-> užklausos ("
Pasirinkite p.dateline, p.postid, p.threadid
IŠ ". TABLE_PREFIX". Postą p
Jei p.threadid = $ threadrow [threadid]
Ir matoma = 1
TVARKA PAGAL p.dateline
");
Prašome padėti man, kaip teisingos konfigūracijos ir kodėl klaidų Sitemap, kad man padeda išspręsti su dėka

haiduongbk
24-04-11, 14:38
Aš naudoju vBulletin 4.1.3, aš padariau blogo temą, prašome pereiti prie vBulletin forumą 4 manęs

kamilkurczak
25-04-11, 13:34
Sveiki,

pirma, Sitemap Generator taisykles, PRIEŠ vBET taisyklės:

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

haiduongbk
26-04-11, 01:03
Dėka Kamilkurczak. Aš taip, bet klausimas lieka neišspręstas. Padėkite man.

RewriteEngine on
RewriteRule ^ ((Urllist | sitemap_) .* \\ (XML |? Txt) (\\ Gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]
DirectoryIndex forum.php index.php indeksas php3 messagebrd.pl index.html index.htm
RewriteBase /
RewriteRule archyvas / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule forum.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Language = $ 1 [QSA]

Funkcijos + FollowSymLinks

# # # Tai yra šiek tiek papildomų saugumo ir gali būti nuimami

RewriteRule ^ /(.*) index.php
RewriteRule ^ VB /(.*) index.php
RewriteRule ^ paketai /(.*) index.php

# # # Tai yra faktinis Rewrite

RewriteRule ^ temas / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ puslapis ([0-9] +) ?)) showthread.php? t = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ nariai / ([0-9] +) member.php? U = $ 1 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ forumai / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ puslapis ([0-9] +) ?)) forumdisplay.php? F = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ Dienoraščiai / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ puslapis ([0-9] +) ?)) blog.php? U = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ įrašai / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ puslapis ([0-9] +) ?)) entry.php? b = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ sąrašą /([^/]*/)([ 0-9] +) list.php? R = $ 1 &% 2 $ {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ turinio /(.*) content.php? R = $ 1 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ valdikliui / config / ([0-9] +) widget.php? R = config / $ 1 &% {QUERY_STRING}

haiduongbk
27-04-11, 09:23
VBSEO 3.6.0 aš naudoju, o kas ne gaunate klaidos pranešimą iš Google. - Aš vBSEO įgyvendinimą ir integraciją Mano htaccess turinys:.

RewriteEngine on

# TAISYKLĖS SEO vertimo ryšius su vBSEO (turi būti įtraukti prieš visas taisykles vbseo.php)
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Adminwzcp / | modwzcp / | vbseo_sitemap / | Cron)
RewriteRule ^ ((archyvas /)?(.* \\ php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME!}-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Adminwzcp | modwzcp | clientscript | cpstyles | atvaizdus) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Adminwzcp / | modwzcp / | Cron | vbseo_sitemap | API \\ php)
RewriteRule ^ ((archyvas /)?(.* \\ php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME!}-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Adminwzcp | modwzcp | clientscript | cpstyles | atvaizdus) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
Jis dirbo su manimi. Tačiau siekiant integruotis į sitemap aš tiesiog vykdykite nurodymus, pateiktus: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html-do man reikia daryti ką nors? – mano problema dabar yra ne versti į straipsnio nuorodą paštu.Pvz nuorodą į savo svetainę

Chong trộm khi Dung Wi-Fi (http://windowsz.net/f30/ch% E1% BB% 91ng-TR% E1% BB% 99m-khi-d% C3% B9ng Wi-Fi-23696.html)
Po paslaugos:

Anti-vagystės, kai naudojant "Wi-Fi (http://windowsz.net/en/f30/ch% E1% BB% 91ng-TR% E1% BB% 99m-khi-d% C3% B9ng Wi-Fi-23.696 HTML)
Kaip jis gali išversti į nuorodą adresą, kaip jūsų svetainėje?

haiduongbk
27-04-11, 09:27
Tai reiškia, kad ji gali versti rašyti turinį, ir po pavadinimo, bet jis nepavirstų nuorodą visi norėtume šį pranešimą savo svetainėje

haiduongbk
27-04-11, 09:41
- Problema ta, kad struktūra yra sukurta, aš perskaičiau:

<url>

<priority> 0,6802 </ prioritetas>
<lastmod> 2011-04-26T11: 23:06 +00:00 </ lastmod>
<changefreq> kasmet </ Changefreq>
</ Url>
<url>

<priority> 0,6802 </ prioritetas>
<lastmod> 2011-04-26T11: 23:06 +00:00 </ lastmod>
<changefreq> kasmet </ Changefreq>
</ Url>
<url>
Matau adresas yra: http://5Bthao/f11/windowsz.net% 5 d % 5Byou-%-Sigitas % 5 d-Yi-gi-ve-windows7-final-are-gio-g-22-10-2009-a-556-6. htmlNhưng nuorodą, kad yra klaida puslapis nerastas. padėk man. Per daug klaidų vykdyti iš mano svetainės

kamilkurczak
27-04-11, 10:51
Gerai aš patikrinti, ar tai už jus

kamilkurczak
03-05-11, 16:55
Apie Google Sitemap klaidos:

Nuorodos struktūra turėtų būti išversti.
Tai yra gerai - tai, kaip ji turėtų dirbti. Kodėl? Efektyvumą.
52 kartus šiuo metu kartos daugiau nuorodų temas gali sunaudoti daug laiko dideliems forumuose. Vertimas visi tuo pačiu metu galėtų tai tikrai, tikrai laiko ir generuoti daug užklausų į duomenų bazę.

Ir tai yra gera "Google" - kaip matote, jūs turite 301 nukreipti į puslapį su išversti url (HTTP klaida: 301).

"Google" norėtų, kad nuorodos buvo išversta, tačiau jis nesivargina juos visus.

Daugiau čia: vBET Integracija su kitų įskiepių - vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/)

Šis pranešimas yra iš google jūsų informaciją. Jie mano, kad jūs tikriausiai blogas nuorodos Sitemap, Jie mano, kad nėra gerai jums, ir jūs nežinote nieko apie tai,
bet jūs žinote, - tai nuorodos nukreipti (301) geros formos ir tai yra gera, google ir labai gerai savo svetainę (veiklos).

vBET nepalaiko vertimo URL struktūra.

Be to, galite integruoti vBET su struktūra, Jūs turėsite sitemap tik nuorodos originalių temas. "Google" skenuoti nuorodos išverstos (bet ji užtruks ilgiau) ir jums bus išverstas URL

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1