PDA

مشاهده نسخه کامل : حل گوگل خطاهای نقشه سایت

haiduongbk
24-04-11, 14:26
من نقشه سایت توسط گوگل ابزار وب مستر من این خطا :

آدرس ها به دنبال نیست
هنگامی که ما یک نمونه از آدرس ها از نقشه سایت خود را مورد آزمون ، ما متوجه شدیم که برخی از آدرس ها را به نقاط دیگر تغییر مسیر است. ما توصیه می کنیم که نقشه سایت خود را شامل URL ها به آن مرحله را به مقصد نهایی به جای تغییر مسیر خود را به دیگری URL (تغییر مسیر هدف).

خطا در HTTP : 301
URL :
htt
مشکل شناسایی شده در : آوریل 24 ، 2011
-- من با استفاده از انجمن بازنویسی آدرس ها ، استفاده از : ایجاد آدرس های SEO تئو اجماع پیوند دارند (یعنی / EN / آدرس ') ؛ استفاده کنید استفاده از بایگانی : بایگانی موتور جستجو نقشه سایت XML -- محتویات فایل htaccess. من :

RewriteEngine در تاریخ
RewriteCond ٪ {HTTP_HOST} ^ windowsz \\ خالص $ [NC]
RewriteRule به ^(.*)$ http://windowsz.net/ $ 1 [R = 301 ، L]
DirectoryIndex forum.php صفحه اول فایل index.php است. php3 messagebrd.pl index.htm index.html به
RewriteBase تنظیم نمائید /
RewriteRule به آرشیو / فایل index.php؟ / 2 دلار و زبان = $ 1 [L ، QSA]
RewriteRule به forum.php؟ زبان = $ 1 [L ، QSA]
RewriteRule به $ 2؟ زبان = $ 1 [QSA]
RewriteRule به ^ ((urllist | sitemap_).* \\ (XML |.. TXT) (\\ GZ))؟ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php نقشه سایت = $ 1 [L]

گزینه ها + FollowSymLinks

# # # # # # # این امنیت کمی اضافی است و می تواند برداشته شود

^ RewriteRule به شامل /(.*) فایل index.php
RewriteRule به ^ VB /(.*) فایل index.php
RewriteRule به ^ بسته /(.*) فایل index.php

# # # # # # # این بازنویسی واقعی

RewriteRule به ^ موضوعات / ([0-9]+)(؟:/؟$|(؟:-[^/]+))(؟:/؟$|(؟:/ صفحه ([0-9] +) ؟)) showthread.php؟ T = $ 1 & صفحه = $ 2 & ٪ {QUERY_STRING}
RewriteRule به ^ کاربران / ([0-9] +) member.php؟ U = $ 1 & ٪ {QUERY_STRING}
RewriteRule به ^ / ([0-9]+)(؟:/؟$|(؟:-[^/]+))(؟:/؟$|(؟:/ صفحه ([0-9] +) ؟)) forumdisplay.php؟ F = $ 1 & صفحه = $ 2 & ٪ {QUERY_STRING}
RewriteRule به ^ وبلاگ / ([0-9]+)(؟:/؟$|(؟:-[^/]+))(؟:/؟$|(؟:/ صفحه ([0-9] +) ؟)) blog.php؟ U = $ 1 صفحه = $ 2 & ٪ {QUERY_STRING}
RewriteRule به ^ مدخل / ([0-9]+)(؟:/؟$|(؟:-[^/]+))(؟:/؟$|(؟:/ صفحه ([0-9] +) ؟)) entry.php؟ B = $ 1 & صفحه = $ 2 & ٪ {QUERY_STRING}
RewriteRule به ^ لیست /([^/]*/)([ 0-9] +) list.php؟ R = $ 1 2 $ & ٪ {QUERY_STRING}
RewriteRule به ^ محتوا /(.*) content.php؟ R = $ 1 & ٪ {QUERY_STRING}
RewriteRule به ^ ویجت / پیکربندی / ([0-9] +) widget.php؟ R = پیکربندی / $ 1 & ٪ {QUERY_STRING}
vbseo_sitemap_functions.php فایل با محتوای:

دلار قبل از vbseo_sm_priority = ($ vboptions ['vbseo_sm_priority_rt'] ، $ relp) ؛

اگر ($ vboptions ['vbseo_sm_freq_tsmart'])
{
دلار dpassed = (زمان به وقت () -- $ threadrow ['lastpost']) / 86400 ؛
اگر (dpassed $ <3) ماژولهای عملیاتی $ = 'روزانه' ؛
دیگری (dpassed $ <10) ماژولهای عملیاتی $ = 'بارگیری در این هفته' ؛
دیگری اگر (دلار dpassed <100) ماژولهای عملیاتی $ = 'ماهیانه' ؛
دیگر ماژولهای عملیاتی = 'سالانه' ؛
} دیگری
ماژولهای عملیاتی $ = $ vboptions ['vbseo_sm_freq_t'] ؛

vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id : $ forumid ، thread_id : $ threadrow [موضوعات] ، تعداد پست ها : $ totalposts ، صفحات : $ totalpages ، نظرات : $ threadrow [نمایش] $ قبل") ؛
(P $ = 1 $ P <= $ totalpages ؛ $ P + +)
{
/ / کد اضافی
دلار alanguages آرایه =
(! $ آرشیو) {
$ currentthreadurl vbseo_url_thread = ($ threadrow ، P $ ، $ آرشیو). 'و زبان =' ؛
$ vbseo_stat ['T'] + = sizeof مقدار ($ alanguages) ؛
$ lastpost = $ threadrow ['lastpost'] ؛
حلقه foreach ($ alanguages دلار زبان) {
vbseo_add_url (currentthreadurl $ $ زبان ، قبل ، $ lastpost ، ماژولهای عملیاتی دلار.) ؛
}
}
/ / پایان کدهای اضافی
$ vbseo_stat [$ آرشیو 'در' : 'T'] + = vbseo_add_2urls (
vbseo_url_thread ($ threadrow ، $ P $ آرشیو)
vbseo_url_thread (دلار threadrow ، P $ $ آرشیو درست است) ،
دلار قبل ،
$ threadrow ['lastpost'] ،
دلار ماژولهای عملیاتی
؛)

}

اگر (دلار showpost)
{

دلار getposts = $ DB -> پرس و جو ("
SELECT p.dateline ، p.postid ، p.threadid
از ". TABLE_PREFIX.." پست AS P
که در آن p.threadid = $ threadrow [موضوعات]
و قابل مشاهده = 1
منظور BY p.dateline
") ؛
شما لطفا به من کمک به پیکربندی درست است ، و به همین دلیل خطا نقشه سایت کمک می کند که با عیب یابی ، با تشکر

haiduongbk
24-04-11, 14:38
من با استفاده از صفحه اصلی 4.1.3 ، من به این موضوع اشتباه است ، لطفا به صفحه اصلی سوئیچ 4 به من

kamilkurczak
25-04-11, 13:34
میهمان گرامی ،

در مرحله اول ، قرار دادن قوانین ژنراتور نقشه سایت قبل از فعال تصدی قوانین :

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

haiduongbk
26-04-11, 01:03
تشکر Kamilkurczak. من تا است ، اما موضوع همچنان حل نشده باقیست. به من کمک کن.

RewriteEngine در تاریخ
RewriteRule به ^ ((urllist | sitemap_).* \\ (XML |.. TXT) (\\ GZ))؟ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php نقشه سایت = $ 1 [L]
DirectoryIndex forum.php صفحه اول فایل index.php است. php3 messagebrd.pl index.htm index.html به
RewriteBase تنظیم نمائید /
RewriteRule به آرشیو / فایل index.php؟ / 2 دلار و زبان = $ 1 [L ، QSA]
RewriteRule به forum.php؟ زبان = $ 1 [L ، QSA]
RewriteRule به $ 2؟ زبان = $ 1 [QSA]

گزینه ها + FollowSymLinks

# # # # # # # این امنیت کمی اضافی است و می تواند برداشته شود

^ RewriteRule به شامل /(.*) فایل index.php
RewriteRule به ^ VB /(.*) فایل index.php
RewriteRule به ^ بسته /(.*) فایل index.php

# # # # # # # این بازنویسی واقعی

RewriteRule به ^ موضوعات / ([0-9]+)(؟:/؟$|(؟:-[^/]+))(؟:/؟$|(؟:/ صفحه ([0-9] +) ؟)) showthread.php؟ T = $ 1 & صفحه = $ 2 & ٪ {QUERY_STRING}
RewriteRule به ^ کاربران / ([0-9] +) member.php؟ U = $ 1 & ٪ {QUERY_STRING}
RewriteRule به ^ / ([0-9]+)(؟:/؟$|(؟:-[^/]+))(؟:/؟$|(؟:/ صفحه ([0-9] +) ؟)) forumdisplay.php؟ F = $ 1 & صفحه = $ 2 & ٪ {QUERY_STRING}
RewriteRule به ^ وبلاگ / ([0-9]+)(؟:/؟$|(؟:-[^/]+))(؟:/؟$|(؟:/ صفحه ([0-9] +) ؟)) blog.php؟ U = $ 1 صفحه = $ 2 & ٪ {QUERY_STRING}
RewriteRule به ^ مدخل / ([0-9]+)(؟:/؟$|(؟:-[^/]+))(؟:/؟$|(؟:/ صفحه ([0-9] +) ؟)) entry.php؟ B = $ 1 & صفحه = $ 2 & ٪ {QUERY_STRING}
RewriteRule به ^ لیست /([^/]*/)([ 0-9] +) list.php؟ R = $ 1 2 $ & ٪ {QUERY_STRING}
RewriteRule به ^ محتوا /(.*) content.php؟ R = $ 1 & ٪ {QUERY_STRING}
RewriteRule به ^ ویجت / پیکربندی / ([0-9] +) widget.php؟ R = پیکربندی / $ 1 & ٪ {QUERY_STRING}

haiduongbk
27-04-11, 09:23
بایگانی 3.6.0 من استفاده کرده اند و چه پیام خطا از گوگل می کنید. -- من می باشد پیاده سازی و یکپارچه سازی محتویات htaccess تغییر نام دهید من : :.

RewriteEngine در تاریخ

# قوانین برای لینکهای SEO ترجمه با باشد (باید قبل از همه قوانین را vbseo.php گنجانده شود)
RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / [L ، QSA]
RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 & هدایت می شوید = / $ 2 [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (adminwzcp / | modwzcp / | vbseo_sitemap / | cron را)
RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} ^ (adminwzcp | modwzcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
RewriteRule به دلار vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (adminwzcp / | modwzcp / | cron را | vbseo_sitemap | API \\ PHP)
RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbseo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} / (adminwzcp | modwzcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
RewriteRule به ^(.+)$ vbseo.php [L ، QSA]
این برای من کار می کرد. با این حال، به منظور ادغام با ما نقشه سایت I فقط نیاز به پیروی از دستورالعمل های - من به هیچ چیز دیگری؟ - مشکل من در حال حاضر به لینک پست ترجمه نشده است. به عنوان مثال: لینک وب سایت من

چونگ trộm khi دانگ و Wi - Fi (http://windowsz.net/f30/ch ٪ E1 ٪ BB 91ng - TR ٪ E1 ٪ BB ٪ 99m - khi - D ٪ C3 ٪ B9ng و Wi - Fi - 23696.html)
خدمات پس از :

ضد سرقت در هنگام استفاده از Wi - Fi (http://windowsz.net/en/f30/ch ٪ E1 ٪ BB 91ng - TR ٪ E1 ٪ BB ٪ 99m - khi - D ٪ C3 B9ng و Wi - Fi - 23696 . HTML)
چگونه می توان آن را در آدرس لینک به وب سایت خود را ترجمه کنید؟

haiduongbk
27-04-11, 09:27
این به این معنی که می تواند ترجمه محتوا ، و عنوان پست ، اما ترجمه همه پست مثل این برای وب سایت خود را پیوند دارند

haiduongbk
27-04-11, 09:41
-- مشکل این است که نقشه ایجاد شده است ، من :

<url>

<priority>0.6802 </ اولویت>
<lastmod>2011 - 04 - 26T11 : 23:06 +00:00 </ lastmod>
<changefreq>سالانه </ changefreq>
</ URL>
<url>

<priority>0.6802 </ اولویت>
<lastmod>2011 - 04 - 26T11 : 23:06 +00:00 </ lastmod>
<changefreq>سالانه </ changefreq>
</ URL>
<url>
من می توانم آدرس مراجعه کنید اما لینک صفحه خطا یافت نشد. به من کمک کن. خطاهای فراوانی مرخص وب سایت من

kamilkurczak
27-04-11, 10:51
تایید من آن را برای شما بررسی

kamilkurczak
03-05-11, 16:55
درباره خطا نقشه سایت گوگل :

لینک در نقشه سایت باید ترجمه نشده است.
این خوب است -- این است که چگونه باید کار. چرا؟ عملکرد.
در این نسل حال حاضر از 52 برابر لینک های بیشتر برای موضوعات می توانید تعداد زیادی از زمان برای انجمن های بزرگ مصرف می کند. ترجمه از همه کسانی که در همان زمان می تواند از آن ساخته شده واقعا ، واقعا وقت گیر و تولید زیادی را به پایگاه داده نمایش داده شد.

و این برای گوگل خوب است -- همانطور که می بینید ، شما باید از شماره 301 تا صفحه را با URL ترجمه (خطا HTTP : 301) تغییر مسیر است.

گوگل ترجیح می دهند که لینک ترجمه شده بودند ، اما آنها را به زحمت نمی اندازند در همه.

بیشتر اینجا هستید : : ادغام فعال تصدی با پلاگین های دیگر -- صفحه اصلی تصدی مترجم (فعال تصدی) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/)

این پیام از گوگل برای اطلاعات شما می باشد. آنها فکر می کنند که شما احتمالا یک لینک بد در نقشه ، آنها فکر می کنند که برای شما خوب است نیست و شما هیچ چیزی در مورد آن نمی دانم ،
اما شما می دانید -- این لینک (با 301) هدایت می شوید به شکل خوب و این برای گوگل خوب و بسیار خوب برای سایت شما (عملکرد) است.

فعال تصدی انجام ترجمه از URL را در نقشه سایت پشتیبانی نمی کند.

همچنین شما می توانید فعال تصدی با نقشه ادغام -- شما در نقشه لینک ها تنها از موضوعات اصلی داشته باشند. پیوندهای گوگل خزیدن به خود ترجمه (اما طول خواهد کشید دیگر) و شما باید ترجمه آدرس ها

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1