Žiūrėti pilną versiją: Statistika Prašome?
Visi šie maisto istorijų yra puikus, bet man reikia faktų, kad sprendimus, todėl jei kas nors galėtų man padėti, taip
VB Versija:
VBSEO? Versijos numeris / data, įdiegti:
VBET Versija / data įdiegti:
Ir šių grafikų iš "Google" paslaugų ...
Rodyklėje graph prieš ir po (administratorius)
Svetainės greitis diagramoje prieš ir po (administratorius)
Paieška hitai prieš ir po (Analytics)
Bounce Rate prieš ir po (Analytics)
Gimtoji Šoninis veislė hitai iš prieš ir po (Analytics)
Žinau, tai didelis paklausti ... bet aš manau, tik su visais šią informaciją galėtų tinkamai pagrįstą sprendimą aout pirkti šį produktą ...
Sveiki. Deja, nėra tokių duomenų - šį forumą vBET įdiegtas nuo pat pradžių, todėl nebuvo jokių "prieš". Dalis informacijos yra pridedamas šioje sub forum: vBET Geras Istorijos - vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-good-stories/ mūsų vartotojams)
Taip pat kai kurie mūsų klientams leidžiama įtraukti Forumas Nuorodos, galite rasti čia: http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php, todėl jūs galite patikrinti "Google", kaip daug išverstų puslapių indeksuojami, kai konkrečioje vietoje ir kalba.
Jei jūs gidas mums, kaip gauti šį iš "Google Analytics", mes galime suteikti Jums išverstų puslapių įėjimo į mūsų forumą, procentinio dydžio.
Aš būčiau laimingas daryti visiškai matomas mano svetainę naudojant nemokamą versiją (dalis mano darbo dieną teikti analitinę dokumentaciją, atvejo tyrimas, kad ji būtų lengvai padaryti / suprasti ).... Tada, jei, kad dirba, kad aš nusipirkti Pro versiją ....
Bet aš galiu pašalinti ženklą ir bet outlinks jis sukuria, o aš dirbu? , Tai galėtų turėti rezultatus poveikį
Tai vienintelis dalykas, thats, išleisti mane eiti
Jei norite pašalinti kredito nuorodą nemokama versija yra pakankamai, jei jums siųsti bet kurią donaciją (žr. informacijos apie nemokamą versiją puslapis). Prašome mokama versija turi daugiau funkcijų (pvz., URL vertimo) ir ji yra labiau optimizuota (sekančios laidos, mes taip pat rems atminties talpyklą dažniausiai naudojamas įgyvendinimo). Taigi, jei Jums patiks nemokamą versiją, tada mokama, bus galutinai el kažką, kas jums patinka:)
Šalia kredito nuorodą yra nieko daugiau, todėl manau, galite paleisti jį:) Jei turite kokių nors ateities klausimų, prašome tiesiog paklausti - mes mielai jums padėti:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):