PDA

View Full Version: Статистика Моля?

nitra1000
25-02-11, 21:04
Всички тези истории за храна са брилянтни, но имам нужда от факти, за да направи решения, така че ако някой може да ми помогне като предоставя следните

VB Версия:
VBSEO: Версия номер / дата на инсталиране:
VBET Версия / дата на инсталиране на:

И следните графики от услугите на Google ...
Индекс страници графиката преди и след (уебмастъра)
Графиката за скоростта на сайта преди и след (уебмастъра)
Търсачка хитове преди и след (Анализ)
Прескочи процент преди и след (Анализ)
Посещения от родния contry преди и след (Анализ)

Знам, че е голям попитам ... , но аз смятам само с цялата тази информация, бих могъл да направя правилно информирани aout решението за закупуване на този продукт ...

vBET
26-02-11, 12:30
Здравейте. За съжаление ние не разполагат с такива данни - този форум има vBET, инсталирани от самото начало, така че няма никакви "преди". Част от информацията са приложени от нашите потребители в този под форум: vBET Добри Stories - Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-good-stories/)

Също така някои от нашите клиенти, на които е разрешено да се включат техния форум, връзки, които можете да намерите тук: http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php, така че можете да проверите в Google, колко преведените страници са индексирани за някои специфични място и език.

Ако ни напътстват как да получите от Google Analytics, ние можем да ви предоставим процентни резултатите от входа в нашия форум от преведените страници.

nitra1000
26-02-11, 16:41
Бих се радваме да направя напълно функционален казус на моя сайт с помощта на безплатната версия (част от моята работа е да предоставя аналитична документация, така че би било лесно да се направи / разбиране ).... Тогава, ако това се работи, аз бих купуват Pro версия ....

Но мога да премахна брандинг и outlinks то създава, като в същото време аз го правя? Тъй като те ще имат влияние върху резултатите

Това е единственото нещо, този ме отлага да отиде

vBET
27-02-11, 21:32
Ако искате да извадите кредитна връзка в безплатната версия е достатъчно, ако изпратите дарение (вж. подробности за безплатната версия страница). Моля, платена версия с повече функции (като URL превод) и е много по-оптимизирана (в следващата версия ще поддържа също кеш паметта от най-използваните приложения). Така че, ако ще харесат безплатната версия, тогава платени окончателно електронна нещо, което ви харесва:)

До кредит връзка няма нищо друго, така че мисля, че можете да се кандидатира за него:) - Ако имате някакви бъдещи въпроси, моля, просто попитайте - ние с удоволствие ще ви помогне:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1