View Full Version: Статистика Моля?
Всички тези истории за храна са брилянтни, но имам нужда от факти, за да направи решения, така че ако някой може да ми помогне като предоставя следните
VB Версия:
VBSEO: Версия номер / дата на инсталиране:
VBET Версия / дата на инсталиране на:
И следните графики от услугите на Google ...
Индекс страници графиката преди и след (уебмастъра)
Графиката за скоростта на сайта преди и след (уебмастъра)
Търсачка хитове преди и след (Анализ)
Прескочи процент преди и след (Анализ)
Посещения от родния contry преди и след (Анализ)
Знам, че е голям попитам ... , но аз смятам само с цялата тази информация, бих могъл да направя правилно информирани aout решението за закупуване на този продукт ...
Здравейте. За съжаление ние не разполагат с такива данни - този форум има vBET, инсталирани от самото начало, така че няма никакви "преди". Част от информацията са приложени от нашите потребители в този под форум: vBET Добри Stories - Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-good-stories/)
Също така някои от нашите клиенти, на които е разрешено да се включат техния форум, връзки, които можете да намерите тук: http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php, така че можете да проверите в Google, колко преведените страници са индексирани за някои специфични място и език.
Ако ни напътстват как да получите от Google Analytics, ние можем да ви предоставим процентни резултатите от входа в нашия форум от преведените страници.
Бих се радваме да направя напълно функционален казус на моя сайт с помощта на безплатната версия (част от моята работа е да предоставя аналитична документация, така че би било лесно да се направи / разбиране ).... Тогава, ако това се работи, аз бих купуват Pro версия ....
Но мога да премахна брандинг и outlinks то създава, като в същото време аз го правя? Тъй като те ще имат влияние върху резултатите
Това е единственото нещо, този ме отлага да отиде
Ако искате да извадите кредитна връзка в безплатната версия е достатъчно, ако изпратите дарение (вж. подробности за безплатната версия страница). Моля, платена версия с повече функции (като URL превод) и е много по-оптимизирана (в следващата версия ще поддържа също кеш паметта от най-използваните приложения). Така че, ако ще харесат безплатната версия, тогава платени окончателно електронна нещо, което ви харесва:)
До кредит връзка няма нищо друго, така че мисля, че можете да се кандидатира за него:) - Ако имате някакви бъдещи въпроси, моля, просто попитайте - ние с удоволствие ще ви помогне:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):