Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Įvairios kalbos lenteles nuolat genda duomenų bazėje?
Simon Lloyd
29-01-11, 13:12
Sveiki, atrodo, kad kiekvieną dieną aš turiu pataisyti vieną ar daugiau kalbų lentelių, nes jie nuolat genda, dažniausiai vidutinio ir trumpojo lenteles.
Mano duomenys taip:
PHP versija 5.2.15
Apache versija 2.0.63
MySQL versija 5.0.91-bendruomenės
Perl versija 5.8.8
Branduolio versija 2.6.18-194.26.1.el5xen
VB 3.8.6 PL1
Aš esu visiškai naujas "iš dėžutės" serveryje.
Bet, kaip išvengti šios idėjos?
Linkėjimai,
Simonas
kamilkurczak
31-01-11, 11:22
jūs turite kai kurių e-paštą su MySQL klaida arba kai pastebi? Prašome pateikti turinį šios e-mail čia, jei turite
Simon Lloyd
31-01-11, 11:38
Žinoma, tiesų vienas nulūžo, dabar čia labai neseniai:
Data: Tue, 31 saus 2011 10:32:46 +0000 [10:32:46 GMT]
Nuo: webmaster@mysite.com <webmaster@mysite.com>
: Webmaster@mysite.com
Tema: vBulletin duomenų bazės klaida!
VBulletin 3.8.6 Duomenų bazės klaida:
Negaliojantis SQL:
Pasirinkite cache.originaltext kaip Originaltext cache.translated kaip išversti iš vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af padėti, vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af talpyklą KUR IR cache.serie = help.serie;
MySQL klaida: Table '. / Xxxxx_xxForum / vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af "yra pažymėtas kaip sudužo ir turėtų būti pataisyta
Klaidos numeris: 145
Užsisakyti Data: Pirmadienis, sausio 31 2011 _AT_ 10:32:45
Klaidos Data: Pirmadienis, sausio 31 2011 _AT_ 10:32:46
Scenarijų:
Nuorodą:
IP adresas: 66.249.72.171
Nick: Neregistruotas
ClassName: vB_Database
MySQL versija: čia ir vyresnio amžiaus, aš nuolat jums parodys:
Data: Thu, 28 Jan 2011 20:45:02 +0000 [Penktadienis, 28. Sausio 2011 20:45:02 GMT]
Nuo: webmaster@mysite.com <webmaster@mysite.com>
: Webmaster@mysite.com
Tema: vBulletin duomenų bazės klaida!
VBulletin 3.8.6 Duomenų bazės klaida:
Negaliojantis SQL:
Pasirinkite cache.originaltext kaip Originaltext cache.translated Išvertus iš vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt pagalbos, vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt talpyklą, kurioje help.originaltext = "Pradinis puslapis" cache.serie = help.serie;
MySQL klaida: Table '. / Xxxxx_xxForum / vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt "yra pažymėtas kaip sudužo ir turėtų būti pataisyta
Klaidos numeris: 145
Užsisakyti Data: Penktadienis, sausio 28 2011 @ 08:45:01
Klaidos Data: Penktadienis, Sausis 28 2011 @ 08:45:02 pm
Scenarijų:
Nuorodą:
IP adresas: 200.160.96.160
Nick: Neregistruotas
ClassName: vB_Database
MySQL versija:
Kaip matote, yra ne vieno konkretaus sukelia problemą kaltės ar kalba, tačiau kalbos AF rodo gana daug.
kamilkurczak
01-02-11, 12:14
crach klausimas - Tai problema, MySQL ne vBET klausimas.
Bandykite atnaujinti jūsų MySQL MySQL (paklauskite apie tai, kad jūsų priimančiosios teikėjui) stabili versija nauja versija arba smukimą.
Mes negalime daryti nieko apie tai, nes jis yra MySQL kodą.
Galbūt, jūsų atveju, MySQL yra jautresni savo klaidingus veiksmus dažną lentelių. Ar jūs naudojate talpyklą svečių? Jei ne - prašome įjungti šią parinktį. Šis rezultatas bus mažiau užklausų į duomenų bazę, bet ne visiškai panaikinti MySQL klaida. (Tikriausiai turės mažiau tokių avarijų).
Antra, pabandykite optimizuoti ir remontuoti visas duomenų bazės lenteles.
Žinoma, pabandykite atnaujinti arba smukimą MySQL geriausia versija.
Simon Lloyd
01-02-11, 13:19
Na, pirma aš manau, kad MySQL yra labiausiai stabel versija ir taip i svečių talpyklą, jei ji buvo mysql, kad yra problema, kodėl jis tik kalba lenteles, kad avarijos? Turiu daug kitų lentelių, kurios yra pasiekiamos vienam paštu arba puslapio kaita, tačiau jie nėra avarijos.
Ir aš turiu optimizuoti visas lenteles porą kartų!
kamilkurczak
02-02-11, 12:52
Mes negalime nustatyti, kodėl tik lenteles talpyklą klaidą - tai klausimas MySQL komanda, nes, kaip minėta anksčiau tai klaida mySQL ir nesvarbu, kad kitos lentelės Gerai. Savo ruožtu, mes negalime turėti daugiau pasiūlymų - prašome pranešti komanda, atsakinga už šią klaidą - į MySQL komanda.
Bet koks bandymas palyginti kitose lentelėse laikinojoje lentelių neturi jokios prasmės, nes tai tik spekuliacijos, kodėl tik čia MySQL avarijos lenteles. MySQL komanda yra atsakinga už MySQL kodas, todėl prašome paklausti apie tai, kad MySQL komanda.
Gal problema čia, nes tik šį talpyklos lentelės turite daug turinys ir kitoje lentelėse (kaip tik jūsų forumą, kitą forumus mūsų klientams ne). Gal iš talpyklos lentelės duomenis duomenų dažnai pašalinami ir iš kitos ne. Galbūt, bet mes negalime patikrinti jį - tik pasiūlymai.
Vienintelis dalykas, mes galime pasakyti, kad tai yra MySQL klaida. Prašome pastebėti, kad bet vBET kodą pakeitimai nebus pašalinti šią problemą.
MySQL variklis yra atsakingas už valdymo SQL lenteles. Taigi, jums reikia rasti sprendimą MySQL kodas. Prašome klausti apie tai mysq paramos.
Ačiū.
Taip Kamil turi teisę,
klausimas iš mysql, todėl pabandykite rašyti MySQL.
Mano nuomone, Jūs turite problemą su talpyklos, ko negali rašyti MySQL iš talpyklos.
Pabandykite atnaujinti MySQL MySQL duomenø bazæ 5.5, gal atnaujinti padės.
Simon Lloyd
05-02-11, 09:23
Taip Kamil turi teisę,
klausimas iš mysql, todėl pabandykite rašyti MySQL.
Mano nuomone, Jūs turite problemą su talpyklos, ko negali rašyti MySQL iš talpyklos.
Pabandykite atnaujinti MySQL MySQL duomenø bazæ 5.5, gal atnaujinti help.Im malonu, kad jūs galėsite pakartoti tiksliai, ką Kama pasakė. Tai nėra su MySQL problema problemos lentelės yra beveik visada AF kalbą, jūs galite ne pasakyti, kad, nes, jei įėjimo ir išėjimo prie MySQL yra labai dažnai ji bus avarijos!!, Mano po stalo yra didžiulis, jis turi 718,000 pranešimų ir yra prieinama kiekvienas forumo vartotojas, be abejo, tai yra naudojamas daug dažniau nei kalbos lentelėje MySql pasakojama labai gerai po lentelę, kad nieko su mažesniu įvesties lengvai susidorojo su.
Nr kitų lentelių avarijos, tai tik kalbos lenteles.
kamilkurczak
11-02-11, 13:00
Dar kartą, prašome paklausti apie šią problemą MySQL komanda. Ši pataisa bus greičiau ir geriau.
Simon Lloyd
20-02-11, 10:40
Aš turėjo prieglobos komanda pažvelgti databaseMySql jokių kitų klaidų, jie net suremontuoti, optimizuoti ir eksportavo visą 5GB duomenų bazę, tada vėl importuojami ir dar tik kalbos lentelių, avarijos.
Simon Lloyd
22-02-11, 20:51
Bet koks tolesnis padėti?
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):