מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר 4.2 מיקום vBet טועה

Kolbi
14-03-10, 17:48
ניסיתי רק את המיקום של "כותרת תחתונה-עליון" למרבה הצער זהו מתחת הצידי?הוא כנראה שגיאה.

vBET
14-03-10, 18:14
אנא שלח לנו קישור לפורום שלך, או צילום מסך של המצב הזה.

כמו כן - אתה משתמש פריסת ברירת המחדל של שינוי כלשהו? התחנונים לציין כי עמדות ברירת המחדל יעבוד כראוי עבור פריסת ברירת המחדל. עבור אחרים זה יכול לעבוד בסדר או לא - זה תלוי איך פריסה שונה. במקרים כאלה אתה תמיד יכול להשתמש במקום מותאם אישית.

Kolbi
14-03-10, 18:34
אז אני משתמש כרגע הנושא המוגדרת כברירת מחדל על-ידי vBulletin.Hier הקישור: 2-גלגל-כוכב - על כוונון של דו גלגליים (http://www.2-wheel-planet.de/)

vBET
14-03-10, 21:08
בדקתי אותו פלט HTML וזה איך זה צריך להיות - דגלים vBET רק לפני התחתונה (בדיוק לפני div <id = "תחתונה"). כך האפשרות "כותרת תחתונה-Top" הוא עובד - לשים דגלים vBET לפני התחתונה. במקרה שלך אלה מוצגים בעמודה הימנית, כי הפריסה היא שונה לפי עמודה זו.

די אם תשתמש במקום מותאמים אישית באופן ידני לשים את זה בתוך div <id = לחסום "תחתונה" בתבנית התחתונה. תוכלו למצוא את כל הרמזים בתיאור פרמטר:) אם יש לך שאלות על זה בבקשה לשאול:)

Kolbi
15-03-10, 17:36
אוקיי, אולי זה שוב טעות פורומים: (

vBET
15-03-10, 20:57
לא, אני לא ישקול את זה כשגיאה. נוסף זכותך שינויים בעמודה פריסת ברירת המחדל שבו היא עמודה אחת בלבד. וגם דגל מקומות ברירת המחדל לעבודה בטוחה על פריסת ברירת המחדל. כאשר הפריסה משתנה אז התוצאות יכולות להיות אחרות מהמצופה - זה רק הזרקה פשוטה של תכנים נוספים לא כל אלגוריתם חכם אשר יעלה יותר משאבים ממה שהיא שווה ולא לעבוד כל פריסות אפשרי בכל מקרה.

לכן אנו תומכים המקום מותאם אישית עבור דגלים. אתה יכול לקבל הדגלים שלך בכל מקום שתרצה. פשוט להשתמש במקום מותאם אישית עבור זה:)

Kolbi
15-03-10, 21:02
אני רק עכשיו להחזיר סוף תחתונה. ובכן, זה פחות או יותר את הפריסה רגיל עם הצדדי מופעלת.

vBET
15-03-10, 21:06
כן ושינויים זה הצדדי המיקום של תוכן נוסף לפני תחתונה:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1