PDA

View Full Version: Rešeno 4,2 vBET postavitev je napačna

Kolbi
14-03-10, 17:48
Poskušal sem samo postavitev "Noga-Top" na žalost je to pod sidebar?Je verjetno napake.

vBET
14-03-10, 18:14
Prosimo vas, da nam pošljete povezavo na svoj forum, ali zaslon strel tega položaja.

Prav tako - uporabljate privzeto postavitev nekatere spremembe? Tožbeni, upoštevajte, da se bo privzeto položaje delo primerno za postavitev privzeto. Za druge lahko dela v redu ali ne - je odvisno, kako je bila spremenjena postavitev. Za take primere lahko vedno uporabite meri mesto.

Kolbi
14-03-10, 18:34
Tako sem trenutno uporabljate privzete teme tako vBulletin.Hier povezava: 2-wheel-planet - vse o tuning za dvokolesnikov (http://www.2-wheel-planet.de/)

vBET
14-03-10, 21:08
Preveril sem v HTML izhod in je tudi prav - vBET zastav so tik pred nogo (tik pred <div id = "nogi"). Tako je možnost "Noga-Top" deluje - dajanje vBET zastav tik pred noge. V vašem primeru so prikazane v desnem stolpcu, saj je svojo postavitev spremenjena s tem stolpcu.

Dovolj je, če uporabljate meri kraj in ročno dal INSIDE od div <id = "nogo" blok na nogi predloge. Boste našli vse namige, v opisu parameter:) Če imate kakršno koli vprašanje o tem prosim, vprašajte:)

Kolbi
15-03-10, 17:36
Ok, morda je še enkrat z napako vBulletin: (

vBET
15-03-10, 20:57
Ne jaz ne bi zdi kot napaka. Vaš dodatne desni stolpec spremembe privzeto postavitev, kjer je samo en stolpec. In krajih zastavo privzeta zagotovo delo na privzeto postavitev. Ko se spremeni postavitev potem se lahko rezultati, ki ni pričakovati - to je samo preprosta injekcijo dodatnih vsebin ni vsak inteligenten algoritem, ki bi stal več sredstev, kot je vredno in se nikoli ne dela za vse možne postavitve anyway.

Zato podpiramo meri kraj za zastavice. Lahko ima svoje zastave, kjer koli želite. Samo uporabite meri kraj za to:)

Kolbi
15-03-10, 21:02
Pravkar sem zdaj dal nazaj noga End. No, to je bolj ali manj standardnih postavitev s sidebar omogočen.

vBET
15-03-10, 21:06
Da, in to sidebar spremembe položaja vsebin, ki se doda pred nogo:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1