מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: vBET 4.2.0 יצא - vBSEO נתמך! BETA

vBET
14-03-10, 03:01
היי:)

אני יודע שרבים חיכו לשחרר את זה:) חדשות מצוינת - הוא תומך vBSEO. החדשות אפילו יותר טוב - היא מתרגמת יותר סוגים של קישורים כי vBET3.x (לעת עתה).

למי שלא לעשות שימוש vBSEO יש לנו גם חדשות טובות - עשינו שיפור אלגוריתם התרגום שהופך הדפים הגדולים באמת מתרגמת אפילו 7 פעמים מהר יותר (על פי בדיקות שנעשו על אחד ההתקנה של עמוד גדול ספציפי).

כמו כן שינינו את התבניות שלנו לכוון אותה מערכת vB4 חדש התבנית.

לפרטים כל ראה להלן:)

חדש:

vBSEO נתמך ומתרגם קישורים: הנושאים, בלוגים, מאמרים CMS, קטעי CMS, מאמרים CMS
אלגוריתם התרגום אופטימליים 2 הגדרות ביצועים מתקדמים הוסיף: "גודל HTML: נקודת חיתוך 'ו' גודל HTML: חיתוך להתחיל"
הפניית אופטימליים (עשה קודם לכן)

באגים תוקנו:

מטמון של הבלוג RSS
תרגום תמיכה עבור דפים מחוץ מדריך בפורום

תבניות שינה (מעודכן למערכת vB4 חדש התבנית):

vbenterprisetranslator_inpost_translate
vbenterprisetranslator_inpost_translate_alreadyin
vbenterprisetranslator_wrong_message_language
vbenterprisetranslator_def_lang

הסבר קטן על אפשרויות ביצועים חדשים. ביצוע התקנה על אחד השרתים ללקוחות החוצה גילינו הדף הראשי שלו שתורגם ממש ארוך - גם כאשר כבר היה במטמון. כל הדפים האחרים תורגמה במהירות. עשינו חקירה וזה מה שגילינו:. הביצועים PHP יורדת באופן דרסטי כאשר עובדים על מחרוזות גדול באמת. אני מניח כי במקרה כגון PHP פשוט כותב אותו לקובץ כמה זמני הוא עובד על קובץ במקום בזיכרון. בגלל שאנחנו שונה אלגוריתם התרגום ותפוקות גדול באמת לחתוך לחתיכות קטנות יותר במהלך התרגום. שינוי זה משפיע רק דפים גדולים אתה יכול להגדיר את זה לפי פרמטרים של ביצועים. מה הייתה התוצאה בעמוד הפורום הראשי של הלקוחות שלנו. זמן תרגום ירד מרמה של כ 21 שניות בערך 3 שניות. כפי שאני מניח שזה לעשות את ההבדל עבור הלקוחות שלנו;) ואנחנו מקווים שזה יהיה גם לעשות הבדל גדול בשבילך:)

PS.
משתמשים שרכשו קודם לכן רישיון לחשוב vBET היה לתמוך vB4 אז - אנא צרו איתי קשר (PM או מייל). אם יש ממתינים שירות התקנה - שילחו פרטים גישה Admin CP, vBSEO CP ו - FTP. אם היה סמוך ובטוח כי אנו ישתנה תאריך הרישיון שלך - אנא להזכיר לנו על זה. תודה:)

Kolbi
14-03-10, 17:27
PS.
משתמשים שרכשו קודם לכן רישיון לחשוב vBET היה לתמוך vB4 אז - אנא צרו איתי קשר (PM או מייל). אם יש ממתינים שירות התקנה - שילחו פרטים גישה Admin CP, vBSEO CP ו - FTP. אם היה סמוך ובטוח כי אנו ישתנה תאריך הרישיון שלך - אנא להזכיר לנו על זה. תודה:)
איך אני יכול להבין? ברכה

vBET
14-03-10, 18:09
היו לנו כמה לקוחות שקנו vBET לחשוב כי הוא תומך vB4 כאשר זה לא היה. אז הם לא יכלו להשתמש vBET בכלל במשך זמן מה. זו הסיבה שהם הובטח כי מועד הרישיון שלהם ישונו כך שהם יאבדו דבר על אי הבנה זה:)

Pilar10
15-03-10, 00:35
שלום vBet! האם חדש לחלוטין לפורום זה, אני יכול לפרסם בחוט הלא נכון. נמצאו שאתה מכבד באינטרנט למתרגם רכוש הנמצא בפורומים בשפות אחרות. על ידי רכישת רישיון vBet 4.2.0 מתרגמת לקנות אחד אז גם עם vBulletin בפורום או חייב להיות נפרד evenuelt לשים מעל בקרוב. או לרכוש את כל החבילה מכילה בפורומים מתרגם? ומה דעתכם על אירוח, וכו 'איך עושים את זה? האם אתר היום + פורום זה בחינם, אבל רוצה שאני מתרגם vBet מאוד פרסום ירידה של הפורום שלנו. תהיה עצמאית אפילו עם כל פרסום. האם יש הרבה עור לבחור את הפורום:? O רוג'ר מאייר נורבגיה

vBET
15-03-10, 03:08
שלום vBet! האם חדש לחלוטין לפורום זה, אני יכול לפרסם בחוט הלא נכון. נמצאו שאתה מכבד באינטרנט למתרגם רכוש הנמצא בפורומים בשפות אחרות. על ידי רכישת רישיון vBet 4.2.0 מתרגמת לקנות אחד אז גם עם vBulletin בפורום או חייב להיות נפרד evenuelt לשים מעל בקרוב. או לרכוש את כל החבילה מכילה בפורומים מתרגם? ומה דעתכם על אירוח, וכו 'איך עושים את זה? האם אתר היום + פורום זה בחינם, אבל רוצה שאני מתרגם vBet מאוד פרסום ירידה של הפורום שלנו. תהיה עצמאית אפילו עם כל פרסום. האם יש הרבה עור לבחור את הפורום:? O רוג'ר מאייר נורבגיה

היי Pilar10!

vBET הוא תוסף ל vBulletin כל כך להשתמש בו אתה צריך רכב. רישיון vBET כולל רק vBET - אתה צריך לקנות רכב בנפרד. vBulletin היא המנוע בפורום החזקים ביותר שאנחנו יודעים יש אלפי עורות:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1