מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: vBET 3.2.2 - חבילת תיקון מהיר

vBET
11-12-09, 22:57
שלום.

גילינו באג קטן אך חשוב vBET 3.2.2. זה לא נזק פונקציונליות שלך בכל דרך, אבל אנו ממליצים להוריד שוב את גרסה 3.2.2 ומתוך חבילה זו תוקנה להעלות לשרת שלך שוב 2 קבצים מספריית להעלות:
- / כולל / vbenterprisetranslator_functions.php
- / כולל / vbenterprisetranslator_functions_detection.php

באג קשורה שליחת הכותרת המפנה אשר הכרחי TOS על ידי גוגל. אנא תיקון מהיר כמתואר להלן להיות תואם באופן מלא עם Google TOS.

אם אתה מפעיל גירסה מוקדמת יותר אז העדכון המלא הוא הכרחי.

yahoooh
12-12-09, 07:43
ערבית Tzarbatjah הכיוון זהה בשפות אנגלית וצרפתית בכתב ערבית בתחילת הנושא מימין לשמאל, לא משמאל לימין

yahoooh
12-12-09, 07:47
אני עדיין נחסמו מ-Google
u יכול לעזור לי על ידי שליחת דואר אלקטרוני אליהם
האתר שלי: alwatanyh.com

vBET
12-12-09, 16:10
ערבית Tzarbatjah הכיוון זהה בשפות אנגלית וצרפתית בכתב ערבית בתחילת הנושא מימין לשמאל, לא משמאל לימין

הוא תיאר מה היא קבועה במארז תיקון מהיר - השאר יבוא 3.3.0

vBET
12-12-09, 16:11
אני עדיין נחסמו מ-Google
u יכול לעזור לי על ידי שליחת דואר אלקטרוני אליהם
האתר שלי: alwatanyh.com

אנא לדבוק חוט איפה הסיפור המלא. שאל על זה שם ואנחנו אכתוב לך תוכן ההודעה אשר ניתן דואר אלקטרוני גוגל:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1