КПК

Прагляд поўнай версіі: vBET 3.2.2 - хуткі пакет карэкцыі

vBET
11-12-09, 22:57
Добры дзень.

Мы выявілі невялікую, але важную памылку ў vBET 3.2.2. Гэта не пашкодзіць вашай функцыянальнасці ў любым выпадку, але мы настойліва рэкамендуем загружаць тое, версія 3.2.2, і з гэтага выпраўленыя пакет загрузкі на сервер зноў 2 файлы з каталога загрузкі:
- / Адчувае / vbenterprisetranslator_functions.php
- / Адчувае / vbenterprisetranslator_functions_detection.php

Памылка звязаная з адпраўкай реферер загаловак, які з'яўляецца неабходным Google TOS. Калі ласка, зрабіце хутка выправіць, як апісана ніжэй, каб быць цалкам сумяшчальны з Google TOS.

Калі вы працуеце больш ранніх версій, то поўнае абнаўленне неабходна.

yahoooh
12-12-09, 07:43
Арабская Tzarbatjah жа кірунку, што ангельскі і французскі мовы ў арабскай пісьменнасці ў пачатку раздзела, справа налева, а не злева направа

yahoooh
12-12-09, 07:47
я да гэтага часу былі заблакаваныя ад Google
можа ў дапамагчы мне адправіць па электроннай пошце да іх
мой сайт: alwatanyh.com

vBET
12-12-09, 16:10
Арабская Tzarbatjah жа кірунку, што ангельскі і французскі мовы ў арабскай пісьменнасці ў пачатку раздзела, справа налева, а не злева направа

Ён апісаў тое, што зафіксавана ў хуткай карэкцыі пакет - іншыя рэчы прыйдуць у 3.3.0

vBET
12-12-09, 16:11
я да гэтага часу былі заблакаваныя ад Google
можа ў дапамагчы мне адправіць па электроннай пошце да іх
мой сайт: alwatanyh.com

Калі ласка, прытрымвайцеся струмені, у якім ёсць поўны тэкст. Спытайце пра гэта там, і мы напішам вам ўтрыманне паведамленні, якое вы можаце па электроннай пошце Google:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1