מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר דפים כל פישל

Snake
07-02-11, 01:37
אני פשוט להתקין מחדש זה mod, רוצה לנסות שוב, עם מדינות פחות כדי לראות אם העומס הוא טוב יותר.

אבל כל דף מתורגם הוא פישל, לא תחתונה, מבולבלות כל ההודעות, קישורים מבולגן לגמרי.

יש לך מושג מה זה יגרום, נאלצתי להסיר כפי שהוא היה בלגן מוחלט.

Im 100% עקבתי אחרי ההוראות, התקנת כל כך הרבה פעמים עכשיו.

לפעמים הדפים יהיה בסדר, אז לרענן כל רע.

kamilkurczak
07-02-11, 11:13
שלום,
הייתי באתר שלך אבל יש לך vBET נכים עכשיו. אני רוצה בדקה את זה בעצמי אז בבקשה לשלוח לי PM על ידי ה-FTP שלך ואת הגישה admincp כי עכשיו אני לא יודע מה גורם לבעיה זו.

תודה

Snake
07-02-11, 13:07
אוקי, מיץ מחשבים - פורומים - חופשי Hjælp PC, תמיכת IT ובכפוף Reparationer (http://www.computer-juice.com/forums/da/)

אנא המראה החוזר מהר, אני לא רוצה לעזוב מופעלת כזה.

תודה.

kamilkurczak
07-02-11, 13:15
בסדר עשיתי כמה מסכי מהפורום שלך אני הצלתי מקור האתר לקובץ.
שמתי לב כי הבעיה היא בדף הראשי בדפים בפורומים (לא נושאים) נכון?
אני אנסה למצוא סיבה של בעיה זו.

אנא - נסה לנקות את זיכרון המטמון.
האם לערוך כמה תבניות או לא?
אולי יש לך mod חדש מותקן?

Snake
07-02-11, 13:18
הנושאים שקורה מדי.

Hvad er den bedste בחינם CD-brænding תוכנה? - המחשב מיץ (http://www.computer-juice.com/forums/da/f52/whats-best-free-cd-burning-software-31441/)

הנושאים דומים תחתונה שבור, תאריכים במקומות הלא נכונים, זיגס כל פישל.

הערה זו להתקין טרי, טרי להעלות קבצים ל vb vBSEO ו vbet, אפשרויות config סטנדרטי.

האם אפשר לבטל עכשיו?

kamilkurczak
07-02-11, 13:23
בסדר אתה יכול להשבית. אני לנתח נתונים

Snake
07-02-11, 15:46
אוקי תודה, מצפים לתגובתך / לתקן.
לחיים!

Snake
08-02-11, 02:52
שלום, רק תהיתי אם יש לך מידע יותר?

kamilkurczak
08-02-11, 14:23
שלום,
קשה מאוד למצוא פתרון כאשר אני לא יכול לשחזר את זה בפורום של המבחן שלי. יש לי רק מסכי מקור אתר אבל אני צריך להסתכל על קוד הפורום (כי זה ספציפי רק בפורום שלך).
ראשית ברצוני מיכאל Aks בנושא זה. אולי הוא יודע פתרון טוב.
כמובן הייתי רוצה לשאול אותך על admincp שלך גישה FTP (ראש) - זה יהיה מאוד מועיל.

תודה

Snake
08-02-11, 19:36
אני יכול לעקוב אחר כל הוראה, im מסרב לתת גישה admin.

אני מפעיל את זה לפני mod וזה היה בסדר, לאחרונה הוסיף תודה / כמו mod לבין פעילות / mod נקודות.

תודיע לי.

kamilkurczak
09-02-11, 10:03
שלום,
ניתן להפעיל mod שלנו עכשיו - רק לאפשר vbet ואחרי זה ללכת admincp-> vBET-> דגלים דגלים להגדיר מקום על מותאם אישית.

אחרי זה:
-VBET מופעל אני יכול להשתמש בו
דגלים, לא הצגה כל המשתמשים לא יכולים להשתמש mod שלנו.

שנית, ככל שאני יכול לראות על המסך שלי - יש לך טעות תוצאות מ-Google במטמון שלך ויש לך את התוכן שלך זז. יש לנו פתרון איך לחסום את תוצאות טועה מ-Google (ייכלל relase הבא)

אני יכול לתת לך פתרון מהיר:

1. פתוח ליצור עותק של קובץ זה:
בפורום / root כולל / vbenterprisetranslator_functions.php

2. בקובץ זה למצוא את הקו הזה:

if ($useCache && $wasTranslated && $translatedSize == $translationEncodedTextsSize) {

3. הדבק לפני קו זה:

if (!$wasTranslated || $translatedSize != $translationEncodedTextsSize) {
define('VBET_DONT_WRITE_GUEST_CACHE', true);
}

4. להציל
5. לנקות את כל המטמון
6. מבחן זה!

קוד זה אמור לחסום תוצאות טועה מ-Google. וכמו שכתבתי לפני כן - אנא לאפשר vBET ואת דגל מקום מוגדר CUSTOM

Snake
09-02-11, 12:06
אני מחדש בתוך כל זה נראה לעבוד בסדר.

החלתי הקוד לערוך למקרה.

תודה.

kamilkurczak
09-02-11, 13:10
שלום,

תודה על האישור. כפי שכתבתי בפוסט הקודם שלי - תוצאות טועה מ-Google במטמון, נסו עשה את כל השינויים בקוד של ההודעה הקודמת שלי.

תודה

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1