PDA

Teljes verzió megtekintése: Szöveg színe?

Taurus
03-02-12, 05:07
Ahol módosítható a szöveg színe a jelzők legördülő menü legyen szíves? Néhány én felszínek teljesen olvashatatlan. Lásd a csatolt:

http://creativx.net/Forums/imagehosting/34f2b5d50e0cf3.jpg

r.dziadusz
03-02-12, 17:58
Ez valószínűleg kell néhány kódja megváltozik. Akarat ellenőriz, rajta és én akarat ad ön néhány további nyom holnap

Taurus
04-02-12, 06:32
OK köszönet, én akarat ellenőriz hát rendszeresen.

r.dziadusz
04-02-12, 15:01
OK, én alapít ez:
Ez a legördülő menü szín beállítása van a fájl szerkesztése:
fórum gyökér - > tartalmaz - > vbenterprisetranslator_functions_url.php

és a Szerkesztés sorban:

$menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo" style="color: black;" ';

Cserél a érték-ból szín:

A példában ha a zöld szöveget szeretne:

$menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo" style="color: green;" ';

Taurus
04-02-12, 15:37
Én fórum van körülbelül 20 különböző skins. Így ez a Szerkesztés, ez akarat cserél globálisan az összes bőr színe. Amit akarat csinál. Szükségem van kivezető út-hoz különböző fórum bőr szövegszín. kösz.

r.dziadusz
05-02-12, 00:12
Most nem támogatjuk a legördülő menü szöveg színének módosítása dinamikusan, mi parancsfájl hardcoded értéke. Fogja kérni Michał lesz-e szerkeszthető a következő kiadásban

Taurus
05-02-12, 04:34
Most nem támogatjuk a legördülő menü szöveg színének módosítása dinamikusan, mi parancsfájl hardcoded értéke. Fogja kérni Michał lesz-e szerkeszthető a következő kiadásban

Én már rögzített ez magam köszönet. Csak hozzáadott egy stylevars kódot adta nekem abban a részében. Így a Stylevars származó húz. Amelyek művek sokkal jobb minden bőr a különböző színeket használ. kösz.

sergarch
15-02-12, 12:44
Én már rögzített ez magam köszönet. Csak hozzáadott egy stylevars kódot adta nekem abban a részében. Így a Stylevars származó húz. Amelyek művek sokkal jobb minden bőr a különböző színeket használ. kösz.

Hello!

Tudna ön osztozik a megoldás mások, kérjük?

Köszönöm!

:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1