PDA

Επιστροφή στο Forum: Χρώμα κειμένου;

Taurus
03-02-12, 05:07
Πού μπορώ να αλλάξω το χρώμα κειμένου στο drop-down μενού σημαίες παρακαλώ; Σε ορισμένα από τα δέρματα μου είναι εντελώς μη αναγνώσιμο. Βλέπε συνημμένο:

http://creativx.NET/forums/imagehosting/34f2b5d50e0cf3.jpg

r.dziadusz
03-02-12, 17:58
Θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα κάποια αλλαγή στον κώδικα. Θα το ελέγξω σε αυτό και θα σας δώσω κάποιες περισσότερες γρίφος αύριο

Taurus
04-02-12, 06:32
OK χάρη, θα το ελέγξω πίσω τακτικά.

r.dziadusz
04-02-12, 15:01
OK το βρήκα:
Για να ορίσετε το χρώμα από το αναπτυσσόμενο μενού που έχετε για να επεξεργαστείτε στο αρχείο:
ρίζα φόρουμ - > περιλαμβάνει - > vbenterprisetranslator_functions_url.php

και επεξεργαστείτε γραμμή:

$menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo" style="color: black;" ';

Αλλάξτε την τιμή του χρώματος:

Στο παράδειγμα, αν θέλετε να έχετε πράσινο κείμενο:

$menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo" style="color: green;" ';

Taurus
04-02-12, 15:37
Έχω περίπου 20 διαφορετικές εμφανίσεις μου φόρουμ. Έτσι με αυτή επεξεργασία αυτό θα αλλάξει το χρώμα σε παγκόσμιο επίπεδο για όλες τις εμφανίσεις. Αυτό δεν γίνεται. Χρειάζεται έναν τρόπο για να αλλάξετε το χρώμα κειμένου για διάφορα φόρουμ δέρματα. Ευχαριστώ.

r.dziadusz
05-02-12, 00:12
Δικαίωμα τώρα δεν υποστηρίζουμε dinamically αλλαγή χρώματος κειμένου για αναπτυσσόμενο μενού, η τιμή κωδικοποιημένα σε μας δέσμη ενεργειών. Θα ζητήσω Michał κατά πόσον θα είναι επεξεργάσιμο σε μας την επόμενη έκδοση

Taurus
05-02-12, 04:34
Δικαίωμα τώρα δεν υποστηρίζουμε dinamically αλλαγή χρώματος κειμένου για αναπτυσσόμενο μενού, η τιμή κωδικοποιημένα σε μας δέσμη ενεργειών. Θα ζητήσω Michał κατά πόσον θα είναι επεξεργάσιμο σε μας την επόμενη έκδοση

Θα ήδη καθοριστεί ο ίδιος χάρη. Μόλις προσθέσατε έναν stylevars κωδικό σε αυτό το μέρος που μου έδωσες. Έτσι το τραβάει από το Stylevars. Που εργάζεται πολύ καλύτερη για κάθε δέρμα χρησιμοποιεί διαφορετικά χρώματα. Ευχαριστώ.

sergarch
15-02-12, 12:44
Θα ήδη καθοριστεί ο ίδιος χάρη. Μόλις προσθέσατε έναν stylevars κωδικό σε αυτό το μέρος που μου έδωσες. Έτσι το τραβάει από το Stylevars. Που εργάζεται πολύ καλύτερη για κάθε δέρμα χρησιμοποιεί διαφορετικά χρώματα. Ευχαριστώ.

Γεια σας!

Θα μπορούσε να κάνετε κοινή χρήση λύση σας για άλλους, παρακαλώ;

Σας ευχαριστούμε!

:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1