Teljes verzió megtekintése: Megoldott Részletes keresés nem mutat eredményt
Most észrevettem, hogy mikor tudok belépni a vizsgálati számla, amely a német meg a felhasználói cp (fórum az alapértelmezett nyelv az angol), hogy még sincs részletes keresés eredménye visszatért néhány kifejezés, amely valóban vissza eredményeket az alapértelmezett nyelv. Én találgatás, hogy ez esetleg történik más nyelveken is.
Ez történik a saját számlára is. Csak használt Részletes keresés keresni egy szó (Bannführer) és a kapott eredmények segítségével a fórum alapértelmezett nyelve az angol. Aztán váltott a nyelv a német (kattintson a zászló az én Navbar), végre a keresést, és nem kapott eredmények ugyanazt a szót. Van ötleted?
Csak, hogy a forgatókönyv ki az egyenlet mentem Usercp és megváltozott az alapértelmezett nyelv a német, végre ugyanazt a részletes keresés, és megint nem kapott keresési eredményeket. Nem jó, ha idegen nyelvet beszélők nem kereshet a saját nyelvükön persze.
Edit: csak próbáltam egy pár más nyelven, és bár a szavakat én lép a keresési látható, ha az idegen nyelvet beszélő olvas a fórumon, hogy nem tért vissza a részletes keresés eredményét.
kamilkurczak
22-03-11, 11:11
Én a webhelyen. Az én felhasználói adatok már languege - Lengyel.
Régebben a részletes keresés a keresett szót - "fórum". és én egy teljes site eredmények.
Meg tudja magyarázni jobban?
Egyes kifejezések munkát, amit mondasz, de váltani a német és próbálja Bannführer és Stammführer pl. Nincs találat. Váltás a norvég és keressen réz. Nincs találat, bár van egy téma, ez a szó a címben, amikor látom a fórum norvég ...?
kamilkurczak
22-03-11, 11:51
Igaza van!
Tudom reprodukálni azt a teszt fórumon, így fogok mozogni ezt figyelembe hiba részt.
Valószínűleg probléma kódolás - fogom ellenőrizni, és rögzíteni az én teszt fórum.
Köszönöm
kamilkurczak
22-03-11, 22:35
még dolgoznak rajta
Kijavították, és szerepelni fog a következő kiadásba. Felhívjuk figyelmét, hogy ebben a pillanatban csak megváltozott szükséges adatokat (volt kódolás kérdése) a vizsgálat a téma keresés. Ha úgy találja, hogy nem működik a további szűrők kérem, értesítsen nekünk.
Gyors fix - ebben a pillanatban meg tudod oldani, hogy hozzáadásával új plugin:
- Menj az Admin CP -> Plugins és termékek -> Plugin Manager -> Új Plugin
- Set:
Termék = BB Enterprise Fordító
Hook hely = search_process_start
Title = Helyes keresési kritériumok lefordított oldalak
Végrehajtási Order = 5
Plugin PHP kód:
if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
$vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);
}
Plugin Aktív = Igen
- Menthetünk, és ellenőrizze, működik
Abban az esetben, ha talál további kérdéseket ezen a területen írjon fogjuk nyissa meg újra a kérdést, akkor. A teszt fórum ez jól működik:)
Hi,
Csak tesztelték a plugin és sajnos ez nem működik. Íme egy példa:
Ha váltani a francia, például, és írja be a "Jeunesses Hitlériennes" be vagy keresés vagy speciális keresési még sincs eredmény. Azonban, ha azt írja: "Hitler Youth" Aztán kap egy találati listát tartalmazó "Jeunesses Hitlériennes". Ez történik, függetlenül attól, hogy a bővítmény aktív-e vagy sem. Ez nyilvánvalóan nem így a francia felhasználók egyébként keresést. Meg akarja keresni a saját nyelvén természetesen és reméli, hogy eredményt vissza az adott nyelven.
kamilkurczak
06-05-11, 19:38
hello,
Voltam a helyszínen, és teszteltük. minden működik jól. ha megpróbálod keresni a mondatot nem lefordítva részletes keresés - nincs eredménye is.
Próbáltam találni Führerschnur szót minden nyelven a honlapján, és volt egy eredményeit minden nyelv, így a probléma megoldódott.
letilthatja vBET és próbálja megtalálni a mondat még egyszer - még nem hozott eredményt, így ez nem vBET hiba.
:)
Hi,
Nem, te nem keres jól. "Führerschnur" csak akkor jelenik meg a keresési eredmények között, mert nem mindig google fordítás, azaz a "Führerschnur" jelenik meg a japán változata a fórum, a francia, az orosz stb, stb Ez az, amiért ez vissza a keresés. Meg kell keresni a lefordított kifejezést - ami látható a fórumon, ha váltani egy másik nyelvet.
Próbálja ki a keresést mint leírtam utáni # 9 felett ... látni fogod, mire gondolok.
Bumping ez ismét a téma még mindig jelentős a "MEGOLDÁSA" bár a probléma továbbra is.
Szia. Sajnálom Kamil kell lemondania a választ. Felhívjuk figyelmét, hogy a hibát a kódolást, így nem volt eredménye minden formában lefordított oldalak. Ezt kijavították, és ezért a kérdést úgy megoldani.
Mintegy keresési eredmények - vBET nem támogatja ebben a pillanatban fordítás keresett kifejezés. Kérjük, nyissa meg az új téma a szolgáltatás kérése ezzel:)
Meglesz Michal. Köszönöm.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):