PDA

Teljes verzió megtekintése: Elfogadott Cím címkéket hasonló téma nem fordították

webmastersite
11-10-10, 15:32
Észrevettem, hasonló menet fordította, de ő title = "" tag nem.: D Remélem tudod javítani a következő verziója.

vBET
11-10-10, 17:35
Tudna pontos URL, ahol láthatjuk, hogy:)

webmastersite
11-10-10, 18:03
Például a szoftver ajánlás (http://www.webmastersite.ws/de/ask-webmaster/25536-software-empfehlung.html) Amikor legördülő és onmouseover hasonló téma a cím marad angol.

kamilkurczak
11-10-10, 18:34
Úgy érted, ez a tag: title = "Webmaster fórum RSS Feed"?

webmastersite
11-10-10, 18:40
IGEN mindet. Nem csak ezt, amikor mozgatja az egeret hasonló téma 5 link alján nem kapsz fordítást.
Entfernen von Software Kann durcheinander anderer szoftver? lépjen át ezt a vonalat atthe alsó jössz a linkre az egér látni fogja a szöveget is angolul.

title = "Webmaster fórum RSS Feed"?

<a href="http://www.webmastersite.ws/de/ask-webmaster/26665-entfernen-von-software-kann-durcheinander-anderer-software.html" title="I am having problems streaming with Windows Media Player, since I upgraded from V. 9 to 10, I was wondering if it would fix thigs if I deleted all traces of the other WMP then re-downloaded? It's like I can download video or see files I am working...">Entfernen von Software kann durcheinander anderer Software?</a> Kérjük, olvassa el a link német cím angol nyelven.

vBET
11-10-10, 20:58
OK - most már értem. Zavart voltam, és nem biztos, hogy a cím HTML tag, vagy valami más.

Kérjük, hogy vBET fordítja csak szöveget között címkéket. Szöveg belső tulajdonságok címkék használata nem most. Tehát látható szöveget az oldal fordítása és pihenő marad, ahogy van. Azt tette, így a jobb teljesítmény és helyszíni biztonsági (a legtöbb HTML paramétereket nem kell automatikusan megváltozik).

Adtunk lehetőséget, amely lehetővé teszi, hogy lefordítani tartalma "alt" attribútumot képek (megkérdezte ügyfeleink). A konfigurálható, mert a teljesítmény. Tudom mozgatni a téma, hogy Kívánságlista ha szeretné hozzáadni is hasonló lehetőséget a 'title' attribútumokat.

vBET
11-10-10, 21:03
Nem tudom, most miért tette előtt csak "alt" attribútumot. Arra számítok, hogy mi volt néhány probléma, de nem biztos. Én meg azt elfogadja, és majd meglátjuk:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1