Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 5 od 5

Thread: Korejski prijevod

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Default Korejski prijevod

To nit ne izgleda kao da prevesti previše dobro:
    I • œê ¸ € íƒ € ja I • '

Je li to zbog stranice kodiranja? Ima li išta mogu učiniti kratkim onemogućavanja tom jeziku?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Ne - to nije preveden na sve jer je smeće sadržaj. Vjerojatno postoji otišao nešto nije u redu s kodiranja i izvorna poruka došla slomljena (što možete vidjeti). Znate li na koji preglednik i kako točno je poslati ovu poruku? Možete li napisati neki test poruke u korejskom iz različitih preglednika na forumu? (Možete uzeti neki korejski izraz, tj. iz Wikipedije - mislim). Možda možete sati autoru i pitajte ga koji je korišten preglednik?

Imajte na umu da u vBET brine o forumima u ne utf-8 i dodaje odgovarajuće podatke za preglednike o stvarnim kodiranje. Nažalost, nisu svi preglednici rade ispravno u skladu s HTML standardu. U vBET 4.x smo riješiti ovaj problem tako da je nosi na strani poslužitelja. Mi ćemo to učiniti iu sljedećem izdanju od vBET 3.x

PS.
    U ovom trenutku vam može ukloniti samo ovu temu - to su prekršili kodiranje u izvornoj poruci: /

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Dakle, iako je kodiranje foruma nije UTF-8, vBET će i dalje nositi korejske znakove ispravno?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Da - oni su zamijenjeni na 'sigurnom UTF-8 "kao što je # &CODE; ali vBET 3.x pregledniku na odgovarajući način mora poslati podatke obrasca (prema kodiranje koje smo postavili za oblik). Otkrili smo da IE je ignoriranje i to je razlog zašto ste dobili ovu poruku smeće. Mi smo napravili strani poslužitelja ponovno kodiranje za IE, ali čini se da nam nedostaje malo konfiguracije.

Kao što sam napisao već smo rješenje za to vBET4.x - ponovno kodirati sve na strani poslužitelja - i to će biti uključena u sljedeći vBET3.x verziji. Mi jednostavno će voditi brigu o tome na strani poslužitelja umjesto povjerenja preglednicima s tim.

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

oh vidim - hvala za objašnjenje

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •