Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 12

Thread: Bilo koji put da vidim koliko treba prevesti?

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Default Bilo koji put da vidim koliko treba prevesti?

2 pitanja kao što vrlo velike svote novca svaki mjesec za google Prevoditelj upravo sada.

Vbet ne prevesti cijelu stranicu? kao što su izbornici i takav da očito ne moraju biti prevedeni 35000 puta.

Možete provjeriti osigurati predmemorija je rad correclty i esimate koliko stranica su spremljeni već vs koliko exsist?

Hvala
    Chris

Također ni moj osobna stranica nije potpuno prevedena u svakom jeziku? Prije sam spenf 50K ove godine na prijevodi želim biti stvarno siguran svoj rad kako bi trebao.

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Smanjiti prijevod troškova molimo imaju pogled ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-cheaper.html i ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html. Provjerite je li predmemorija zapisuje u bazu podataka i datoteka predmemorije gosti su stvorili. Glavna stvar je da koriste baze podataka predmemorije, gosti predmemorija, prevoditelja i jasan predmemorija baza podataka.
    Stranica ne može biti potpuno preveden zbog iscrpljenosti ograničenja prijevodi.

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Ali postoji način da provjerite na te stvari ili vidi što još možeš prevesti?

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

ne. Ako nema dostupnih prevoditelja vBET onda automatski prikazuje izvorni tekst. Ručno možete prevesti tekst koji nije preveden u prevedeno stranica koristeći http://www.vbenterprisetranslator.co...nslations.html.

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

OMG... Koliko dana predmemorija prijevodi će postojati u predmemoriju prije će automatski deinstalirati (zadataka). Postavljanje 0 do onemogućiti.

Ovo je postavljena na 5, tako da su sve moje prijevode beiong ukloniti nakon 5 dana ***

Ako su sve mogućnosti predmemorija ispod onemogućuje kao i ako ovo je postavljen na 0?

Molim obavijestite me što prije jer imam mali fortuine uloženo u prijevod već mislim samo se baca daleko

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Da biste onemogućili čišćenje baze podataka predmemorije postavite:
    • VBET Cache -> -> AdminCP Cache vrijeme za Live (TTL) -> baza podataka predmemorije na 0
    • VBET Cache -> -> AdminCP bazu podataka Cache -> Cache čišćenje strategija na Onesposobljen

Informacije o korištenju baza podataka predmemorija su opisane ovdje: Koristite baze podataka predmemorije i ovdje: Nemojte jasno baze podataka cache memorije.
    Zadnji uredio Marcin Kalak; 10-10-15 na 10:27.

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Doslovno tisuće dolara izbrisati. Nikad nisam imao sreće bilo koji besplatni prijevodi

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

vBET uvijek na prvo koristi slobodan prevoditelja ako je skup, i podržava ovaj jezik par. Više informacija: Koristite mnoge provideri prijevod rublje (API).

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Ive pokušao više puta apertium ali uvijek dobiti pogreške pokušajte ponovno kasnije ili pokušajte neki drugi naziv?

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Apertium poslužitelji nažalost su ponekad nije dostupan.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •