Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 12

Závit: Nějaký způsob, jak vidět, jak moc potřebuje přeložit?

Senior Member
    Datum registrace
    06. 2010

Default Nějaký způsob, jak vidět, jak moc potřebuje přeložit?

2 otázky, jak jsem platit velmi velké sumy peněz každý měsíc pro google translator právě teď.

Dělá vbet přeložit celou stránku? jak jsem menu a takové, které samozřejmě nemusí být přeloženy 35000 krát.

Mohu kontrolovat, aby se ujistili, cache pracuje correclty a esimate, kolik stránek jsou ukládány do mezipaměti, již vs kolik exsist?

Díky
    Chris

Také i moje domovská stránka není plně přeložen v každém jazyce? Předtím, než jsem spenf 50K letos na překlady chci být skutečně jisti, že pracuje tak, jak má.

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Snížit náklady na překlad, podívejte se prosím zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-cheaper.html a zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html. Ujistěte se, že cache je zapsán do databáze a hosté cache soubor je vytvořen. Hlavní věc je použití databáze cache, hosté cache, parkování english a není jasné, databáze cache.
    Stránka nemůže být úplně přeložen do vyčerpání limitů překlady.

Senior Member
    Datum registrace
    06. 2010

Ale není tam žádný způsob, jak zkontrolovat na tyto věci, nebo vidět to, co je vlevo překládat?

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Č. Pokud nejsou k dispozici žádné english vBET pak se automaticky zobrazí původní text. Můžete ručně přeložit text, který nebyl přeložen do přeložené stránky pomocí http://www.vbenterprisetranslator.co...nslations.html.

Senior Member
    Datum registrace
    06. 2010

OMG .. kolik dní cache překlady budou existovat v cache, než budou automaticky odstraněna (o naplánované úlohy). Nastavte 0 pro vypnutí.

To je nastaveno na 5, tak jsou všechny mé překlady beiong odstraněny po 5 dnech******

Pokud ano, jsou všechny cache níže uvedené možnosti zakáže, stejně, pokud je toto nastaveno na 0 ?

Prosím, dejte mi vědět co nejdříve, protože mám malé fortuine investoval v překladech již, že si myslím, že jsou jen vyhodit

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Zakázat čištění databáze cache soubor:
    • AdminCP->vBET Cache->Databáze Cache->Cache Time to Live (TTL) na 0
    • AdminCP->vBET Cache->Databáze Cache->Cache zúčtování strategie na Zakázáno

Informace o použití databáze cache jsou popsány zde: Použít mezipaměť databáze a zde: Není jasné, databáze cache.
    Naposledy upravil Marcin Kalak; 10-10-15 na 10:27.

Senior Member
    Datum registrace
    06. 2010

Doslova tisíce dolarů smazán.. nikdy jsem neměl štěstí dostat žádné volné překlady

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

vBET vždy na první využívá volného english pokud je nastaven, jsou k dispozici a podpořit tento jazykový pár. Více informací: Použít mnoho strojový překlad služeb (Api).

Senior Member
    Datum registrace
    06. 2010

Ive pokusil několikrát apertium ale vždy se vyskytne chyba, zkuste to znovu později nebo zkuste jiný název?

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Apertium servery bohužel jsou někdy k dispozici.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •