Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 12

Thread: Orice modalitate de a vedea cât de mult mai multe trebuie tradus?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Default Orice modalitate de a vedea cât de mult mai multe trebuie tradus?

2 întrebări ca eu sunt de plată sume foarte mari de bani fiecare lună pentru google translator chiar acum.

Vbet traduce întreaga pagină? aşa cum am meniuri şi astfel încât în mod evident, nu trebuie să fie traduse 35000 ori.

Puteţi verifica pentru a vă asigura cache este lucru supravegherea aplicării corecte şi esimate cât de multe pagini sunt cache deja vs câte exsist?

Mulţumiri
    Chris

De asemenea, chiar pagina mea nu este tradus complet în fiecare limbă? Înainte de a mă spenf 50K în acest an traduceri vreau să fie reale sigur sale de lucru aşa cum ar trebui.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Pentru a reduce traducere costurile vă rugăm să aruncaţi o privire aici: Http://www.vbenterprisetranslator.co...e-cheaper.html şi aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html. Asiguraţi-vă că un cache-ul este scris la o bază de date şi fişierul de cache-ul oaspeţii sunt create. Principalul lucru este de a utiliza un cache de date, oaspeţii cache, gratuit traducători şi nu clar cache-ul de date.
    Pagina nu poate fi tradus complet de epuizarea traducerile limitele.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Dar nu există nici o modalitate de a verifica aceste lucruri sau de a vedea ceea ce este stânga pentru a traduce?

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

nu. Dacă acolo eşti nu folositor traducători vBET apoi afişează automat textul original. Puteţi traduce manual un text care nu a fost tradus în folosind pagina de tradus http://www.vbenterprisetranslator.co...nslations.html.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

OMG... Cât de multe zile cache traduceri va exista în cache înainte va fi automat eliminat (de activitate programată). Setat la 0 pentru a dezactiva.

Acest lucru este setat la 5, deci sunt toate meu beiong de traduceri eliminat după 5 zile ***

Dacă este aşa sunt toate opţiunile de cache-ul de mai jos dezactivează, precum şi în cazul în care acest lucru este setat la 0?

Vă rog să-mi spuneţi, urgent ca am un mic fortuine investit în traduceri deja pe care cred ca doar sunt fiind aruncate

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Pentru a dezactiva curăţare memorie cache de date stabilit:
    • AdminCP -> vBET -> Cache Cache de date -> Cache timp să Live (TTL) a 0
    • AdminCP -> vBET -> Cache Cache de date -> Strategia de compensare Cache a Cu handicap

Informaţii despre utilizarea un cache de date sunt descrise aici: Utilizarea bazei de date cache şi aici: Nu ştergeţi memoria cache date.
    Ultima modificare făcută de Marcin Kalak; 10-10-15 la 10:27.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Literalmente mii de dolari şters. Nu am avut niciodată noroc obtinerea orice traduceri gratuite

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

vBET mereu la prima utilizează gratuit traducători dacă este setat, disponibile şi să sprijine această pereche de limbă. Mai multe informaţii: Utilizaţi multe maşina traducere furnizori (APIs).

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Ive încercat apertium de mai multe ori, dar întotdeauna a lua o eroare să încercaţi din nou mai târziu sau încercați alt nume?

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Apertium servere, din păcate, uneori sunt indisponibile.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •