PDA

View Full Version: Riješen vBSEO pitanje

Taurus
27-08-10, 17:58
Pa to je samo velika. Budući da vBSEO ne podržava VBET ne će mi dati potporu. Sada sjedim s pitanjem o permalinks samo prikazuje na prva 2 mjesta. Ja stvarno se nadam da dečki mogu mi pomoći s ovim.

kamilkurczak
29-08-10, 15:59
ok, Bik pokušat ću vam pomoći s ovim pitanjem.
mogu koristiti isto korisničko ime i lozinku za Vaše admincp kao prije?

kamilkurczak
30-08-10, 08:58
halo,
Možete li objasniti bolje taj problem? jer ako idem na ovu stranicu:
[Vijesti] Mozilla za početak automatskog ažuriranja za Firefox 4 - CreativX (http://creativx.net/forums/news/17093-mozilla-start-auto-updates-firefox-4-a.html)
i pokušati kliknite ovdje: # 9 to napraviti vezu s Permalink:
[Vijesti] Mozilla za početak automatskog ažuriranja za Firefox 4 - CreativX (http://creativx.net/forums/news/17093-mozilla-start-auto-updates-firefox-4-a.html # post111838)
ako sam prevesti stranice na pl:
[Vijesti] Mozilla, Aby rozpocząć automatyczne aktualizacje DLA programu Firefox 4 - CreativX
i učiniti Permalink for primjer: # 4 - još uvijek čine vezu s Permalink:
[Vijesti] Mozilla, Aby rozpoczÄ ... A ‡ automatyczne aktualizacje DLA programu Firefox 4 - CreativX

vBET i vBSEO su omogućene

Taurus
30-08-10, 12:22
Jedini način da bi se rad za mene za promjenu stvarne mjesto brojeve s permalinks. Tako je u osnovi radi sada.

kamilkurczak
30-08-10, 14:20
ok pa sam Označi ovaj thread kao riješen

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1