PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno vBSEO vydání

Taurus
27-08-10, 17:58
No to je prostě skvělá. Vzhledem k tomu, vBSEO nepodporuje VBET nebudou mi podporu. Teď sedím s otázkou o permalinks jen ukazovat na první 2 místa. Opravdu doufám, že vás může pomoci mi s tím.

kamilkurczak
29-08-10, 15:59
OK, Taurus Pokusím se vám pomoci s tímto problémem.
mohu používat stejné přihlašovací jméno a heslo ke svému admincp jako dřív?

kamilkurczak
30-08-10, 08:58
Dobrý den,
Můžete mi to vysvětlit lépe tento problém? proto, že když půjdu na tuto stránku:
[Novinky] Mozilla spustit automatické aktualizace pro Firefox 4 - CreativX (http://creativx.net/forums/news/17093-mozilla-start-auto-updates-firefox-4-a.html)
a pokusit se zde: # 9 je dát do souvislosti s permalink:
[Novinky] Mozilla spustit automatické aktualizace pro Firefox 4 - CreativX (http://creativx.net/forums/news/17093-mozilla-start-auto-updates-firefox-4-a.html # post111838)
Pokud bych přeložit stránku do PL:
[Novinky] Mozilla, ABY rozpocząć automatyczne aktualizacje dla programu Firefox 4 - CreativX
a aby permalink Například: # 4 - to ještě dát do souvislosti s permalink:
[Novinky] Mozilla, ABY rozpoczÄ ... A ‡ automatyczne aktualizacje dla programu Firefox 4 - CreativX

vBET a vBSEO jsou povolena

Taurus
30-08-10, 12:22
Jediný způsob, aby to fungovalo pro mě změnit aktuální místo čísla Permalinks. Tak to je v podstatě funguje.

kamilkurczak
30-08-10, 14:20
OK, takže jsem se označit toto téma za vyřešený

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1