PDA

View Full Version: vBSEO postavke instalacije

brubros
28-01-10, 20:41
Prije kupnje vBET 4, ja sam kupio vBSEO zajedno sa svojim instalaciju usluge. Oni traže me dva pitanja o instaliranju, međutim, da mislim da bi mogli utjecati vBET 4 kada je u pitanju van. Dva pitanja su:

1) Navedite da li ili ne želite Relevantne Zamjena instaliran.

i

2) Što URL prepisivanjem stilu želite koristiti?

Što bih trebao dati odgovore vBSEO osoblje koje će raditi najbolje za vBET 4 ili je to važno?

Hvala!

vBET
29-01-10, 00:42
1) Morate znati kada je to relevantno zamjena dodaju vBSEO za izlaz rezultat. vBET je stvaranje prijevod kuka global_complete s izvršenju 1000. Dakle, ako vBSEO je dodao relevantna zamjena ranije onda možete ga koristiti i ona će biti preveden. Ako vBSEO je dodao kasnije onda neće biti preveden.

2) Možete koristiti bilo koji prepisivanjem stil koji želite.

Ako imate bilo kakvih drugih pitanja - samo pitajte! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1