PDA

مشاهده نسخه کامل : تنظیمات بایگانی نصب و راه اندازی

brubros
28-01-10, 20:41
در پیش از خرید فعال تصدی 4 ، من خریداری شده باشد همراه با خدمات نصب و راه اندازی خود را. آنها درخواست من دو سوال نصب ، با این حال ، که من فکر می کنم ممکن است فعال تصدی 4 هنگامیکه آن بیرون می آید تاثیر است. دو سوال عبارتند از از :

1) نشان می دهد یا نه شما می خواهم تعویض مربوطه نصب شده است.

و

2) چه بازنویسی آدرس سبک را می خواهید استفاده کنید؟

چه جواب باید پرسنل می باشد که کار خواهد کرد بهترین راه حل برای فعال تصدی 4 را بیان می کنم و یا آن را مهم؟

با تشکر از شما

vBET
29-01-10, 00:42
1) شما باید بدانید زمانی که جایگزین مربوطه توسط وی به نتیجه خروجی اضافه شده است. فعال تصدی ترجمه در قلاب global_complete با حکم اعدام 1000. بنابراین اگر باشد اضافه کردن جایگزین مربوطه زودتر پس از آن شما می توانید آن و استفاده از آن خواهد شد ترجمه. اگر باشد آن را با اضافه کردن بعد و سپس از آن خواهد شد ترجمه نشده است.

2) شما می توانید هر نوع سبک بازنویسی شما می خواهید استفاده کنید.

اگر شما هر گونه سؤال دیگر -- فقط بخواهید! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations