PDA

View Full Version: CMPS pitanje i zadani jezik

vidal
19-01-10, 08:00
Pozdrav,

Im koristeći VB cmps i moj zadani jezik je engleski. Ali moj forumer koristiti Malajski.

Moje pitanje. Je li Vbet podršku CMPS? i to za prvi put zadani jezik bit će isti i nakon što kliknete drugi jezik onda će izvršiti?

Zahvaljujući.

vBET
19-01-10, 20:42
CMPS je odvojena MORH-a i u ovom trenutku vBET mogu surađivati s njom, ali ne i službeno podržava. Kao što znamo iz naših korisnika stranice su prevedeni i tu je jedan problem s naslova postove napisane u drugim jezicima, ali je neslužbeno škripac za ovaj (vidi ovdje za detalje: vBET i CMPS

Nisam stvarno siguran da je ovo odgovor na vaše pitanje pokriva, pa slobodno pitajte više ako što trebate znati:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations