PDA

View Full Version: Riješen Pogreške u Google alatima webmastere

tomekgp
18-01-10, 13:14
Ja sam na forumu VB SEO i pomoću VB SEO Generator Sitemapa.
Također se neke pogreške na google.com / webmasters / Sitemapova

1) Pogreške u indeksiranju, tipa HTTP
Pogreške su ovako:
mydomain.pl / el / klany / Kategorija /% CAt_title%. html Greška
400 10-01-2010
Pogreške su online u prevesti web stranice.

2) Pogreške s indeksiranje, tip nije posjetio
Pogreške su samo s oznakama i oni izgleda ovako:
mydomain.pl / ar / tag /% 5B% 5D% 23tp /
Preusmjeravanje pogreška 2010/02/01

Molim da mi pomogne s ovim pitanjem.

vBET
18-01-10, 15:42
Hvala za napomenu. Mi ćemo to provjeriti i to podnijeti. Ako neće biti u mogućnosti to reproducirati na našoj strani ćemo Vas kontaktirati za više detalja:)

tomekgp
18-01-10, 17:34
Ok, onda sam na čekanju za neke informacije.

vBET
22-01-10, 16:51
Hi - Mi smo o tome brinuti ovo pitanje. Možete li molim PM mi točno linkove koji Google vidi slomljena? Molimo pošaljite 2-3 primjera za štand vrste pogrešaka. Hvala:)

vBET
08-05-10, 10:27
Nije se iznuđuje veze, ali riješen slično pitanje na drugi poslužitelj, tako pretpostavljamo da će se riješiti i na vašem poslužitelju - rješenje će biti uključene u sljedeće izdanje (danas).

U slučaju da još uvijek se pojavljuju pogreške - javite nam u ovom thread ćemo ponovno otvoriti.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1