PDA

مشاهده نسخه کامل : حل خطا در ابزار مدیران سایت گوگل

tomekgp
18-01-10, 13:14
من در انجمن VB بهینه سازی و بهینه سازی با استفاده از VB نقشه سایت ژنراتور داشته باشند.
همچنین برخی از اشتباهات در google.com / مدیران سایت / نقشه

1) خطاها با نمایه سازی ، نوع HTTP
اشتباهات شبیه به این :
mydomain.pl / ال / klany / categoria / ٪ ٪ CAt_title خطا در HTML
400 10-01-2010
خطاها در سایت های ترجمه آنلاین هستند.

2) خطاها با نمایه سازی ، نوع بازدید
خطاها فقط با برچسب و آنها شبیه به این :
mydomain.pl / AR / برچسب / ٪ 5B ٪ 23tp 5D /
تغییر مسیر خطا 2010/02/01

لطفا به من با این موضوع کمک کند.

vBET
18-01-10, 15:42
توجه داشته باشید. ما آن را را چک کرده و مسئولیت رسیدگی به آن است. اگر ما خواهد شد قادر به تولید مثل از آن را در کنار ما نیست ما به شما برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید :)

tomekgp
18-01-10, 17:34
خوب ، پس من انتظار برای برخی از اطلاعات است.

vBET
22-01-10, 16:51
سلام -- ما در مورد مراقبت این موضوع هستند. آیا می توانید لطفا PM من بعضی از لینک دقیق که گوگل می بیند شکسته؟ لطفا 2-3 مثال برای نوع غرفه از اشتباهات. سپاس ها :)

vBET
08-05-10, 10:27
انجام می کنید تحمیل می کنند ، پیوند ها ، اما حل مسئله های مشابه بر روی سرور های دیگر به طوری فرض کنیم که آن را آن را نیز بر روی سرور خود را حل کند -- راه حل خواهد بود در نسخه بعدی (امروز) گنجانده شده است.

در صورتی که اگر اشتباهات هنوز هم به نظر می رسد -- لطفا اجازه دهید ما را در این موضوع شرکت خواهیم کرد بازگشایی.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1