PDA

View Full Version: Riješen vbet + vbblog

fatal
11-12-09, 05:51
Pozdrav,

Samo želim reći da je ovo nevjerojatna dodati na i veselimo se verzije naprijed za vb4!

Sve radi savršeno, samo jedno pitanje ... i ak jednom ..

Dakle, sve što je u ovom primjeru se događa čak i bez da kliknete na zastavu i ja sam ne koristite vbseo. Link tip REQUEST_URI. URL za praćenje = br.

kad god netko stvara blogu preko VB blog .... na redu, ali ako ja ili korisnik izbriše / meka briše unos. Ja se preusmjeravaju na: domain.com / blog.php U = 2 & jezik = yi

Dakle, sve završava zatim u jidiš ... Nisam siguran zašto i jezik = yi se tacked na kraju kao da ... ako onemogućim 'yi' to samo preuzima drugu.

Bilo pomoć bi bilo poštovati.

Živjeli!

vBET
11-12-09, 23:27
OK - ja ću premjestiti ovo bugova izvješća. Molimo PM me detalji sa foruma URL-a.

Michael
06-01-10, 23:42
To je točno bloga problema našeg moderatora imao!

vBET
22-01-10, 01:54
Nismo bili u mogućnosti reproducirati problem. No, bilo je promjena u preusmjeravanja u vBET 3.3.0 - to problem i dalje postoji u 3.3.0?

vBET
03-05-10, 21:29
Nema informacija o postojećim bug u novoj verziji. Pretpostavlja se da je to riješeno. Imajte na umu ako ne - mi ćemo ponovno otvoriti pitanje.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1