PDA

View Full Version: Riješen forum je mrtav sada

mcattem
27-12-10, 07:43
Bok

Instalirao sam, ali sada ne mogu prijaviti na moj admincp više i forum je mrtav sada

što moram učiniti sada

mateuszr
27-12-10, 08:59
Možete li opisati preciznije? Sam posjetio tvoj forum i to prikazuje na normalan način .. ali prijevodi čini da ne rade.
Jeste li učiniti nešto što je napravio taj problem? Bilo kakve promjene, konfiguracija?

mcattem
27-12-10, 12:21
ne ja sam samo instaal softver i richt daleko je kao da

ja samo vidjeti prazne stranice i canot se prijavite na moj admincp više

tako da ne znam što učiniti

mateuszr
27-12-10, 12:33
ali kad se to dogodi? Misliš ovo -> http://www.ajsharez.net/forum? Ja mogu vidjeti ovu stranicu normalno ...

mcattem
27-12-10, 12:43
taj forum, ali sve je bijelo i admincp doesn, t za prijavu

mcattem
27-12-10, 12:53
kad sam ga otvoriti sa Firefox vidim ništa normalno, ali s istraživač ne

mcattem
27-12-10, 13:04
bok

svoje trčanje sada

radi sa Firefox i istraživač

Hvala

mateuszr
27-12-10, 13:32
to mora da je nešto s preglednikom;) Ali se to radi sada, ok

mcattem
27-12-10, 13:40
hvala svejedno za replays kad mi je rekao da ste mogli vidjeti to mjesto kao normalan taj zašto sam tryed Firefox

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1