КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае форум ужо няма ў жывых

mcattem
27-12-10, 07:43
Прывітанне

Я усталяваў у цяперашні час, але не магу Увайсці ў маёй AdminCP больш, і форум ужо няма ў жывых

што я павінен зрабіць цяпер

mateuszr
27-12-10, 08:59
Не маглі б вы апісаць гэта дакладней? Я наведаў Ваш форум, і ён адлюстроўваецца ў звычайным парадку .. але пераклады, падобна, не працуе.
Вы рабілі ўсё, што зрабіў гэтае пытанне? Любыя змены, канфігурацыі?

mcattem
27-12-10, 12:21
Не, я так і зрабіла instaal праграмнага забеспячэння і рыхтуюць прэч гэта было падобна, што

я проста бачу пустыя старонкі і канотье Увайсці ў маёй AdminCP больш

таму не ведаю, што рабіць

mateuszr
27-12-10, 12:33
але калі гэта адбудзецца? Вы маеце на ўвазе гэта -> http://www.ajsharez.net/forum? Я магу бачыць гэтую старонку, звычайна ...

mcattem
27-12-10, 12:43
Thats форум, але ўсё белыя і AdminCP Абыякава, т Увайсці

mcattem
27-12-10, 12:53
калі я адкрыць яго з дапамогай Firefox я бачу нічога нармальна, але з даследчыкам ня

mcattem
27-12-10, 13:04
прывітанне

яго працы ў цяперашні час

працуе з Firefox і даследчык

Дзякуй

mateuszr
27-12-10, 13:32
павінна было быць што-то з вашага браўзэра;) Але ён працуе цяпер, добра

mcattem
27-12-10, 13:40
ўсё роўна дзякуй за вашы паўторы, калі вы сказалі мне, што вы маглі бачыць на сайт як нармальныя вось чаму я tryed Firefox

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1