PDA

View Full Version: Lahendatud foorum on nüüd surnud

mcattem
27-12-10, 07:43
Tere

I installitud nüüd, aga ei saa sisse logida minu admincp enam ja foorum on nüüd surnud

mida ma pean tegema nüüd

mateuszr
27-12-10, 08:59
Kas te seda kirjeldada täpsemalt? Olen külastanud oma foorum ja see kuvatakse tavalisel viisil .. kuid tõlked ei tundu töö.
Kas te teete midagi, mis tegi selles küsimuses? Kõik muudatused, konfiguratsioonid?

mcattem
27-12-10, 12:21
ei ma tegin lihtsalt instaal tarkvara ja Richt ära see oli nagu, et

i lihtsalt näha tühje lehti ja Canot login minu admincp enam

nii dont tea, mida teha

mateuszr
27-12-10, 12:33
aga kui see juhtub? Sa mõtled seda -> http://www.ajsharez.net/forum? Ma näen seda lehekülge tavaliselt ...

mcattem
27-12-10, 12:43
thats foorum aga kõik on valge ja admincp Vahet, t login

mcattem
27-12-10, 12:53
Kui avada seda firefox ma näen midagi normaalset, kuid explorer ei

mcattem
27-12-10, 13:04
tere

selle jooksvate nüüd

töötab firefox ja explorer

Tänan

mateuszr
27-12-10, 13:32
see peab olema midagi oma brauseri;) Aga see töötab nüüd ok

mcattem
27-12-10, 13:40
tänu niikuinii oma kordused, kui sa ütlesid mulle, et sa ei näe saidi normaalne thats miks ma tryed firefox

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1