PDA

View Full Version: Vbet s velikim forumima sustavi? Što reći?

dacho
02-11-10, 11:07
Želio bih da se savjetuje s vama o velikim ploče s kombinacijom Vbet
Moj sustav se kandidirati za dugo vremena i radove prilično dobro .... Stoga moram uništiti strah

Imam oko 350 000 temama i oko 2 milijuna komentari
Moja baza je prilično velik i uz Vbet On će vjerojatno rasti više
Korištenje podataka 3,66 GB
Indeks Upotreba 1,45 GB

Mislite li da sustav ove veličine može odnositi i sa Vbet?
Što se događa na sustav kao baza podataka će značajno rasti u Vbet?
Je li moj sustav će postati teška i spora?

Michael, na svojim web stranicama popisu .... (Da oni rade s Vbet) -
Prvo ažuriranje popisa, većina njih ne postoje Vbet
Drugo nisam vidio u velikom Popis foruma (moja skala ili više) kako bi usporedbu

Žao nam je za moje strahove: zbunjen:
Ja jednostavno ne želite napraviti pogrešku

vBET
02-11-10, 13:12
Pozdrav:)

Prije svega - ne morate se ispričavati za bilo što. Mi smo ovdje da vam pomoći:)

O našim kupcima popis - mi ćemo ga ponovno provjerite i ažurirati. Imajte na umu da ovaj popis se temelje na informacije dobivene od kupaca - ponekad morate kliknuti na forumu vezu se na kupca portalu. Mi ćemo provjeriti sve linkove opet - to će biti učinjeno do kraja sljedećeg tjedna.

Naravno, baza podataka će rasti kada koristite vBET. Ipak imajte na umu da to neće utjecati na vaš normalan stranica generacije (ne prijevod), jer vBET koristi svoje tablice za cache - ne dodavanje podataka na vBulletin tablice (jedini korisnik zadani jezik u korisničkom tablici, ali to je vrlo mala količina podataka ). Mi ne odvojena foruma na popisu, po veličini - to možete provjeriti i napraviti svoju veličinu usporedbe.

Imajte na umu da vBET vrlo podesiv. Ako imate lagre forum, a vi se bojite o manifestaciju kliknite na početku sa samo 2 jezika - izvorni i neke druge. Tada možete pratiti četiri izvedbe forum i dodavati nove jezike s vremena na vrijeme. vBET podržava 52 jezika (u sljedećem izdanju ćemo dodati više), a možete odabrati koje želite imati na svom forumu. Neki od naših klijenata nisu zainteresirani za to da sve moguće, neke od naših klijenata je ograničenja za obavljanje neke od naših klijenata koristiti sve jezike.

Također imamo gost predmemoriju koja će se velika količina od tvoj hard disk prostor, ali će omogućiti da neposredno odgovore bez baze podataka upiti za proizvodnju - to je zato jer za goste vBET može predmemorija puni odgovore kao statična slika.

Tako smo puno poboljšanja performansi. Predlažem da pogledate naše savjete performanse za više detalja:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html

Imajte na umu da jednostavno usporedba broja radnih mjesta i korisnicima na drugim forumima ne će vam dati dovoljno informacija - nećete vidjeti najvažnije informacije - koliko je velik su sredstva za ovaj forum. Mislim broj i snaga procesora, količine memorije, također važno mogu biti specifične konfiguracije Apache, MySQL, vBulletin. Jedna stvar je hardver, drugi je ugađanje softver za bolje performanse.

Tako da je najbolji način da provjerite kako će se ponašati na svoj forum je da ga instalirati ovdje. Kao što sam napisao za sigurnost možete početi sa samo 2 jezika, a od vremena na vrijeme (kada cache će ispuniti) možete dodavati nove jezike.

Mislim da je vaš sustav može povezati i sa vBET - Ne mogu vam reći to će nositi dobro na svim jezicima - to ne ovisi samo o forumu veličini, ali i na resurse. Ali definitivno ja vam mogu reći da sam siguran da vBET će raditi dobro na vaš forum i iznos od jezika koji Vaš stvarni hardver će biti u mogućnosti da obrađuju se nešto provjeriti.

scottct1
06-12-10, 19:13
Ja ću pustiti te znati odgovoriti na to u nekoliko tjedana.

Upravo sam platio da ovo instalirana na mom mjestu koje je najveći američki satelitske tehnologije tribini s više od 160.000 članova i gotovo 3 milijuna postova.

Imam fige da će se raditi i rade dobro. :)

kamilkurczak
07-12-10, 17:23
tako smo čekali podatke od vas:)

dacho
11-01-11, 13:04
Trenutno mi daje puno problema s poslužiteljem, obraćam polako sve više i više prijevoda prijevoda sustav završava sve poslužiteljske resurse, a ja sam stalno u ratu jedni protiv drugih

kamilkurczak
12-01-11, 10:50
Mali broj aktivnih jezika za vrijeme dobar. (Dobar savjet)
Kada se spremnik za aktivno jezik će biti puna - pokušati onemogućiti sljedeće jezike (jedan po jedan).

Mi jesu obličje za više optimizacije svih vremena

wowglider.de
16-01-11, 05:09
Ja ću pustiti te znati odgovoriti na to u nekoliko tjedana.

Upravo sam platio da ovo instalirana na mom mjestu koje je najveći američki satelitske tehnologije tribini s više od 160.000 članova i gotovo 3 milijuna postova.

Imam fige da će se raditi i rade dobro. :)

Ja "samo" imaju o 50k članova, ali su vrlo aktivni ponekad, tako da imam ponekad o 600ppl u isto vrijeme na. Na google sam o 1mio indeksiranih stranica i mogu reći vbet radi dobro

dacho
25-02-11, 01:44
Samo se nadam niz cestu će biti poboljšana za velike sustave, ja zatvorena prijevoda sustav u potpunosti, moj server ne mogu podnijeti

vBET
26-02-11, 12:41
Samo se nadam niz cestu će biti poboljšana za velike sustave, ja zatvorena prijevoda sustav u potpunosti, moj server ne mogu podnijeti

Ako imate problema s performansama molimo Vas da otvorite novu temu u sekciji za rješavanje problema, a naše osoblje će vam dati savjete. Također možete pročitati performanse savjeti ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html
Najvažnije - ako vaš poslužitelj nije u mogućnosti da obrađuju sve prijevode odjednom onda samo isključiti neki od prijevoda. Počnite s malo, a ako želite više a zatim dodajte ga jedan po jedan s vremena na vrijeme. Imajte na umu da najviše vremena provode čekajući je za Google prijevod odgovor, nakon toga vBET sprema rezultate i sljedeći prijevod mnogo, mnogo brže.
Također vBET je gost predmemoriju što čini za spremljene stranice generaciju za goste još brže čistiti vBulletin to! Naravno za spremljene stranice.
Dakle, predlažemo Vam da koristite naše savjete i uživajte vBET:)

vBET
27-02-11, 21:37
To može biti velika vijest za velike forume - u sljedećem izdanju planiramo podržati u vBET cache memorije (za motore: Memcache, APC, eAccelerator i XCache):)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1