مشاهده نسخه کامل : حل از ذخیره سازی فایل کامل برای مهمانان (BETA! استفاده کنید)
زمانی که این بر تبدیل مهمان نمی تونم انتخاب سبک : P
kamilkurczak
29-07-10, 14:50
خوب ، تایید شده است.
من آن را در فروم تست من تکثیر میشوند. در حال حاضر ما بر روی یک راه حل کار می کنند. ما سعی خواهد کرد تا آن را تعمیر کنند.
هر ثابت برای این؟ نیاز به استفاده از این گزینه کش به جای DB
بله. در حال حاضر حل شده و خواهد بود در نسخه بعدی شامل می شود. برای تعمیر سریع :
1. ویرایش فایل / شامل / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
2. مشاهده :
return DIR.'/'.VBET_GUEST_CACHE_DIR.'/'.($_REQUEST['language'] ? $_REQUEST['language'] : $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']).'/'.$filename.'.html';
3. به جای توسط :
return DIR.'/'.VBET_GUEST_CACHE_DIR.'/'.($_REQUEST['language'] ? $_REQUEST['language'] : $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']).'/'.$filename.$vbulletin->userinfo['styleid'].'.html';
4. (اختیاری است ولی توصیه) حذف کل مهمان دایرکتوری کش را کپی کنید و دوباره آن را از بسته فعال تصدی (به یاد داشته باشید در مورد امتیازات) -- ما در حال تغییر فایل های کنوانسیون نام (styleid شامل) تا فایل های قدیمی خواهد شد استفاده نمی شود دیگر از آن خواهد شد و دور کمر تنها از فضا. لطفا توجه داشته باشید که نسخه بعدی فایل قدیمی اتوماتیک پاک کن شامل.
OK اما ما باید به طور پیش فرض انجمن زبان یا نه کش نیست؟
وای من فقط یک خطا در صفحات ترجمه شده را نمایش آن در سال 1903 LOL 1903/06/10 ، 16:02 در من دف زبان نوشته شده است آن را نشان می دهد 03-06-10 ، 16:02
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):