مشاهده نسخه کامل : حل شخصیت عجیب و غریب در آدرس
badawidollah
21-05-10, 12:30
[زبان = VI] سلام ،
* Ron97 مباراة.. أي مكان آخر يمكن الربح؟ -- العاب الجوال منتدى تحميل MP3 موسیقی فیلم فيديو خلفية المشروع شركة اداره الأعمال الكبار فوتوشوب يؤ
badawidollah
21-05-10, 12:31
googlebot مرتبه تعداد بسیار بالایی از آدرس ها را در سایت خود : لطفا انتخاب زبان ادم مه 19 ، 2010
googlebot مرتبه مشکلات مواجه می شوند در حالی که خزنده سایت خود را لطفا خود را انتخاب کنید زبان ادم.
googlebot مرتبه تعداد بسیار زیادی از لینک ها در سایت شما مواجه می شوند. این ممکن است یک مشکل با ساختار URL سایت شما را نشان می دهد. googlebot مرتبه ممکن است بی ارزش خزنده تعداد زیادی از URL های مجزا است که نقطه را به محتویات یکسان یا مشابه ، یا بخش خزنده از سایت شما که در نظر گرفته شده توسط googlebot مرتبه crawled شده باشد. به عنوان یک نتیجه googlebot مرتبه ممکن است پهنای باند بسیار بیشتر از مورد نیاز ، مصرف و یا ممکن است قادر به کاملا شاخص از محتوا را در سایت خود.
اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع
در اینجا لیستی از آدرس ها نمونه با مشکلات بالقوه. با این حال ، این لیست ممکن است مشکل ساز تمام آدرس ها را در سایت خود را شامل نمی شود.
* Ron95 Ron97
* à ¤ ¤ à ¥ à ¤ ¯ à ¤ ¾ à ¤ ° à ¤ ¸ à ¥ <à ¤ ¨ à ¥ € PS3 250GB -- à ¤ «à ¥ <à ¤ ° à ¤ ® à ¤ ® à ¥ <à ¤ ¬ à ¤ ¾ à ¤ ‡ à ¤ ² à ¤ - à ¥ ‡ à ¤ ® à ¥ à ¤ ¸ à ¤ à ¤ ® à ¤ ª à ¥ € 3 à ¤ μà ¥ € à ¤ ¡à ¤ ¿à ¤ ¯ à ¥ < à ¤ · à ¤ ، à ¤ - à ¥ € à ¤ ¤ à ¤ ® à ¥ ، à ¤ μà ¥ € à ¤ μà ¥ ‰ à ¤ ² à ¤ ª à ¥ ‡ à ¤ ª à ¤ ° à ¤ ª à ¤ ° à ¤ ¿à ¤ ¯ à ¥ <à ¤ œà ¤ ¨ à ¤ ¾ à ¤ ª à ¥ à ¤ ° à ¤ ¬ à ¤ ، à ¤ § à ¤ ¨ à ¤ μà ¥ à ¤ ¯ à ¤ ¾ à ¤ ª à ¤ ¾ à ¤ ° à ¤ • à ¤ ، à
* Ù Ø § Ù † Ø ¨ USO ± Ø ³ با ما USO º USO ¨ Ø ® Ù... Ø ³ Ø © Ø £ Ø'Ù ‡ Ø ± -- Ù... Ù † Ø ª Ø ¯ Ù ‰ Ø § Ù "Ø ¹ Ø § Ø ¨ Ø § Ù" Ø ¬ UO § Ù "Ø ª Ø * Ù... اخطاریه" Ù... Ø ¬ Ø § Ù † با ما MP3 Ø § Ù "Ù USO ¯ اخطاریه Ù... UO ³ اخطاریه ، Ù ‰ Ø § Ù" Ù اخطاریه "Ù... Ø ® Ù" Ù USO © Ø § Ù "Ù... Ø'Ø ± UO ¹ Ø'Ø ± ÙƒØ © Ø ¥ Ø ¯ Ø § Ø ± Ø © Ø § Ù" Ø £ Ø ¹ Ù... Ø § Ù "Ù UO ª ÙØ'ÙØ ¨ Ù ، ØμØμ Ø § Ù "Ø * Ø ¨ Ø § Ù" Ø ª با ما
badawidollah
21-05-10, 12:51
RewriteEngine در تاریخ
RewriteBase تنظیم نمائید / انجمن /
٪ RewriteCond {HTTP_HOST} ^ WWW \\. nusantaraku \\. ORG
RewriteRule به (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/ $ 1 [L ، R = 301]
RewriteRule به ^ ((urllist | sitemap_).* \\ (XML |.. TXT) (\\ GZ))؟ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php نقشه سایت = $ 1 [L]
RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / فایل index.php [L ، QSA]
RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / $ 2 [L ، QSA]
RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron را)
RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]
RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
RewriteRule به دلار vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]
RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | cron را | vbseo_sitemap)
RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbseo.php [L ، QSA]
RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} / (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
RewriteRule به ^(.+)$ vbseo.php [L ، QSA]
برای اولین بار در مورد پست؟
. htaccess تغییر نام دهید به نظر می رسد خوب و آنگونه که من از آن است که کار می کند. آیا شما هر گونه مسائل با قوانین؟
درباره توجه داشته باشید گوگل -- نمونه ای از URL مشکل URL در تمام نمی باشد. چیزی است که شکسته در پست وجود دارد یا آن را به عنوان گوگل شما ارسال؟
همچنین -- من دیدم شما در حال حاضر در موضوع که در آن این موضوع شرح داده شده بود نوشت. لطفا نکات آیش شرح داده شده وجود دارد. بیشتر :
1. مسدود کردن مطالب بی ربط توسط نام robots.txt
2. وب مستر ابزار به شما نشان می دهد که در اشتباهات برخی از آدرس ها لوپ (لوپ معنی برخی از بخش ها تکرار دوباره و دوباره)
badawidollah
23-05-10, 08:02
1. انجام
2. گوگل خطاهای URL حلقه ها نشان می
نظر این مناطق --
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
#RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
و دوباره سعی کنید. شما به آن نیاز نیست دو بار. و شما از این خط نیاز است یا نه --
#RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA] (در حال حاضر اظهار نظر در بالا)
^ ^ داشتن که خط در آن وجود دارد ، به شکست انجمن من. آن مورد نیاز نیست.
در صورتی که کار نمی کند... همچنین سعی کنید این بخش برای اظهار نظر از --
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.nusantaraku\.org
#RewriteRule (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/$1 [L,R=301]
بعضی از سرور نمی آن را نیاز داشته باشد. من تا به حال به آن اظهار نظر و همچنین.. در غیر این صورت انجمن شروع شد.
نصب ، فعال تصدی من کاملا کاربردی تنها با زیر را در htaccess تغییر نام دهید. --
RewriteEngine در تاریخ
گزینه ها + FollowSymLinks
# بایگانی نقشه سایت
RewriteRule به ^ ((urllist | sitemap_).* \\ (XML |.. TXT) (\\ GZ))؟ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php نقشه سایت = $ 1 [L]
# END
# فعال تصدی
# قوانین برای لینکهای SEO ترجمه با باشد (باید قبل از همه قوانین را vbseo.php گنجانده شود)
RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / [L ، QSA]
RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 & هدایت می شوید = / $ 2 [L ، QSA]
RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]
RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
# فعال تصدی پایان
badawidollah
23-05-10, 17:22
در حال حاضر ، قوانین من مثل این
RewriteEngine در تاریخ
RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / فایل index.php [L ، QSA]
RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / $ 2 [L ، QSA]
# RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
# RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
# RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} / (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | ایماژ) /
# RewriteRule به ^(.+)$ vbseo.php [L ، QSA]
نمی دانی که کار می کند یا نه
در حال حاضر ، قوانین من مثل این
...
نمی دانی که کار می کند یا نه
قوانین شما خوب به نظر می رسد. برای چک کردن آن کار می کنند فقط برای هر صفحه ترجمه شده بروید و چک است کار.
شما لازم نیست به حذف مقررات بایگانی -- کسانی که فعال هستند نیست به هر حال (فعال تصدی جلب همه چیز را قبل از بایگانی). همچنین اولین قانون شما خوب است و بهتر برای جستجوگرها به آن را داشته باشد (تغییر مسیر نیروهای آدرس ها توسط www شروع برای شروع شده توسط www).
من پیشنهاد می کنم به هر گونه تغییر در شما فایل htaccess کار را انجام ندهید تا زمانی که شما winf که چیزی کار نمی کند و در چنین صورتی لطفا ابتدا توصیف ما به آنچه در آن است و ما از شما حمایت خواهد داد.
1. انجام
2. گوگل خطاهای URL حلقه ها نشان می
1. وقتی که -- قبل یا بعد از پست الکترونیکی گوگل؟
در معدن ، من این بخش را ندارد. شما آن را دو بار --
vbseo.php نادیده گرفته شده است.... و برای من این کد من را شکست ، اگر من آن را در وجود دارد.
میشل به من گفت به حذف ، و در حال حاضر خوب کار میکند.
badawidollah
24-05-10, 10:52
1. وقتی که -- قبل یا بعد از پست الکترونیکی گوگل؟
قبل از گوگل به من ایمیل.
شاخص من مثل معمول در حال حاضر در حال رشد نیست.
شبیه توقف گوگل از صفحه اول وب من
قبل از گوگل به من ایمیل.
این طول می کشد زمان ، فرض. من می خواهم آن را 2 تا 3 ماه حداقل به من بدهید.
من تجزیه و تحلیل موتور های جستجو SEO مانند 10 سال است. و بدون شک وجود دارد که طول می کشد زمان برای گوگل برای تعیین 'نهایی' قرار دادن صفحات خود را. شما به سطوح بالاتر و پایین تر برای هفته ها در نوسان است.
badawidollah
24-05-10, 12:53
در معدن ، من این بخش را ندارد. شما آن را دو بار --
vbseo.php نادیده گرفته شده است.... و برای من این کد من را شکست ، اگر من آن را در وجود دارد.
میشل به من گفت به حذف ، و در حال حاضر خوب کار میکند.
RewriteEngine در تاریخ
# RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | cron را | vbseo_sitemap)
# RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbseo.php [L ، QSA]
# RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
# RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
# RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} / (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | ایماژ) /
# RewriteRule به ^(.+)$ vbseo.php [L ، QSA]
امیدواریم که آن کار خواهد کرد
قبل از گوگل به من ایمیل.
لطفا توجه داشته باشید که طبیعی است و مورد نظر است که صفحه های مسدود شده در نام robots.txt از شاخص حذف. بنابراین در این زمینه شما می توانید آرام. گوگل نمایه سازی محتوای جدید خود را و شاید هنوز هم سازمان ملل متحد نمایه سازی محتوای بی ربط است.
سوال واقعی این است آنچه واقعا در مورد این پیغام گوگل. آیا ممکن است که گوگل در مورد محتوای که شما در حال حاضر مسدود شده اما از شاخص حذف شد هنوز نوشتن بود ، و یا واقعا وجود دارد برخی از حلقه در آدرس URL که شما در حال حاضر نمی بینیم. در صورت اول -- چیزی برای نگران شدن وجود دارد -- صفحات بی ربط است که توسط گوگل به عنوان تقلید از محتوا دیده می شود در برخی از زمان حذف خواهد شد و این مسئله بسته است. در مورد دوم ، ما باید برای پیدا کردن آدرس ها لوپ -- شما قطعی خواهد شد کسانی پیدا شوند که در ابزار وب مستر دیر یا زود اگر وجود دارد از جمله (لطفا توجه داشته باشید که مدیر سایت ابزار نشان می دهد که داده های شما واقعی نیست).
همچنین یک اشاره -- اطمینان حاصل کنید که همه شما مطالب بی ربط در نام robots.txt شما مسدود لطفا اینجا را ببینید برای نمونه :
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html
و آماده شود که صفحات مسدود شده توسط نام robots.txt از شاخص ها ناپدید می شوند -- این است که چگونه است و چگونه باید کار.
در این لحظه ، ما به دلایل دیگر چرا گوگل می تواند پیام را ارسال نمی دانند. هنوز در انتظار برای پاسخ به این پیام داده شده در پست 2 در اینجا است که آن را به عنوان گوگل ارسال و یا چیزی شکسته با را پشتیبانی می کند وجود دارد؟
بدون پاسخ -- در نظر گرفته حل. لطفا توجه داشته باشید آن را در اینجا اگر نه :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):