PDA

مشاهده نسخه کامل : فعال تصدی 3.0.0 در حال حاضر در دسترس برای انتخاب انجمن ها

vBET
23-10-09, 15:29
سلام :)

شاید شما نمی دانم ، اما از فعال تصدی در حال حاضر برای ماه توسط صدها تن از انجمنها استفاده می شود :) بسیاری از صاحبان فروم با استفاده از آن و گرفتن مزایای استفاده از این محصول منحصر به فرد. بسیاری از آنها نیز حمایت فعال تصدی زمانی که آن را هنوز هم آزاد شد (لطفا توجه داشته باشید که هنوز هم فعال تصدی 2.x رایگان -- فقط باید ویژگی های زیادی کمتر از فعال تصدی های 3.x).

و من می خواهم برای تشکر از تمام صاحبان فروم که این محصول را حمایت. از امروز فعال تصدی 3.0.0 در دسترس است برای :
imported_silkroad ، Megatr0n ، KrisP ، nectons ، CareyCrew ، ghisirds ، vitoreis ، دای ، کون ، از Cyc ، mosz ، CThiessen ، actolearn ، jaconi ، andie215 ، yahoooh ، bollie ، جوجه

آن دسته از نام های کاربری از vbulletin.org هستند و اگر شما علاقه مند در مورد جزئیات اینجا را ببینید : vBulletin.org انجمن -- نمایش پست تنها -- کد vB تصدی مترجم (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php؟p=1896325&postcount = 720)

از همه شما متشکرم دوباره و از آن لذت ببرید بزرگ با فعال تصدی 3.0.0 :)

rstankiewicz
27-10-09, 23:22
سلام وجود دارد ،

هر جدول زمانی برآورد شده را در vBET3.0.0 "در دسترس بودن برای خرید وجود دارد؟ من یک مشتری است که بسیار علاقه مند به استفاده از قابلیت های است ، و می خواهم آنها را برآورد در جدول زمانی و هزینه می دهد.

با تشکر از شما
ری

vBET
29-10-09, 00:48
ما می خواهم آن را در 2 هفته در دسترس :) چیزی بین 2-4 هفته امن تر برآورد :)

rstankiewicz
29-10-09, 14:48
چیزهای زیادی برای پاسخ. هر کلمه در قیمت گذاری است که برای این نسخه به اتهام؟

vBET
01-11-09, 16:17
قیمت گذاری نهایی نشده است ، اما من اضافه خواهد شد که ما در حال برنامه ریزی ارتقاء عالی برای ماه اول از فروش -- با 50 ٪ تخفیف)

vBET
06-11-09, 01:30
آسان است برای من می گویند نیست ، و من هرگز فکر نمی کردم که این صورت خواهد گرفت ، اما من متاسفم که من به مجوزهای آزاد به افرادی که disinterestedly به من کمک کرد کمک های اهدایی

من فقط پست (نقل مکان کرد این به PM) با باج گیری از یک پسر که به درخواست گروه ذکر شده ، که یا من او را برخی از پیشنهاد ویژه می دهد و یا او چیزهای بد در مورد من در vbulletin.org نوشتن نمی... من واقعا خوشحال هدیه من به شما می دهد ، متاسفانه در حال حاضر من شروع به آن را به دلیل اعمال برخی از افرادی که می خواهند من با اعلام من متقلب و حتی threating مرا به انجام این کار پشیمان...

در واقع قصد من به برخی از مردم را به مانند آن رفتار نیست. من متاسفم که من خوشحالم به خاطر هدیه من نمی. و من متاسفم که آن را هل می دهد برخی از مردم را به چنین رفتارهایی است. این واقعا وحشتناک برای تلفن های موبایل ، که سپاسگزار برای افرادی که disinterestedly من کمک کرد ، بزرگترین اشتباه من در مدیریت فعال تصدی بود. متاسفانه در این لحظه احساس می کنم آن را درست... : (

steve
06-11-09, 11:57
آسان است برای من می گویند نیست ، و من هرگز فکر نمی کردم که این صورت خواهد گرفت ، اما من متاسفم که من به مجوزهای آزاد به افرادی که disinterestedly به من کمک کرد کمک های اهدایی

من فقط پست (نقل مکان کرد این به PM) با باج گیری از یک پسر که به درخواست گروه ذکر شده ، که یا من او را برخی از پیشنهاد ویژه می دهد و یا او چیزهای بد در مورد من در vbulletin.org نوشتن نمی... من واقعا خوشحال هدیه من به شما می دهد ، متاسفانه در حال حاضر من شروع به آن را به دلیل اعمال برخی از افرادی که می خواهند من با اعلام من متقلب و حتی threating مرا به انجام این کار پشیمان...

در واقع قصد من به برخی از مردم را به مانند آن رفتار نیست. من متاسفم که من خوشحالم به خاطر هدیه من نمی. و من متاسفم که آن را هل می دهد برخی از مردم را به چنین رفتارهایی است. این واقعا وحشتناک برای تلفن های موبایل ، که سپاسگزار برای افرادی که disinterestedly من کمک کرد ، بزرگترین اشتباه من در مدیریت فعال تصدی بود. متاسفانه در این لحظه احساس می کنم آن را درست... : (

عجیب و غریب ، کسب و کار مانند آن است. گرفته است من چند سال (شاید 10) برای یادگیری نحوه ی به مقابله با این نوع از چیزی که به طور موثر است. راه من ، مردم را تصمیمات کسب و کار برای همه نوع از دلایل ، آنها به ندرت شخصی آنها را شخصا.

افرادی که در تعداد ، تقریبا همیشه از طریق ادعای افترا آمیز یا دروغ. اکثر مردم به هوش کافی را تشکیل می دهند ذهن خود داشته باشند ، این امر می تواند مغرور به فکر می کنم در غیر این صورت.

آنچه ما در حال صحبت کردن در مورد اینجا به طور موثر 12 سنت در هر روز ، هیچ قانون علیه شما 12 سنت در هر روز از این شخص پذیرش وجود دارد. هستند با این حال وجود دارد ، قوانینی علیه او slandering کسب و کار خود را ، پیدا کردن دوستان با یک وکیل : D

maxvb
14-11-09, 21:11
در هر صورت من به بعضی از پیشنهاد ویژه و یا که او چیزهای بد در مورد من در vbulletin.org نوشتن
فقط فعال تصدی برای این افراد مهم نیست.. رفتار آنها بسیار بد است و از کسب و کار شما و خلاقیت خود را برای شما آرزو دارم موفق باشید :) :)

vBET
14-11-09, 23:33
فقط فعال تصدی برای این افراد مهم نیست.. رفتار آنها بسیار بد است و از کسب و کار شما و خلاقیت خود را برای شما آرزو دارم موفق باشید :) :)

با تشکر کلمات خوب :) به هر حال -- که فکر کردم ، که بحث در زبان های مختلف را می توان بسیار آسان. من درک می کنم هر جمله شما : D

steve
03-09-14, 10:39
با تشکر کلمات خوب :) به هر حال -- که فکر کردم ، که بحث در زبان های مختلف را می توان بسیار آسان. من درک می کنم هر جمله شما : D

خیلی درست است!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1