مشاهده نسخه کامل : حل اشکال پس از نصب اصلی 4.1.5 ، پس از آن فعال تصدی 4.4.2
فقط نصب تازه تالار گفتگو vBulletin 4.1.5 ، پس از فعال تصدی 4.4.2. دستورالعمل به دنبال در هر readme.html. اما گرفتن این خطا :
هشدار : نیاز ([مسیر] / vbet_translation_options/vbenterprisetranslator_from_1.php) [function.require] : موفق به باز کردن جریان : هیچ فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_class_translator.php در خط 31
کشنده خطا : نیاز () [function.require] : شکست در باز کردن مورد نیاز '/ home/apprais6/public_html/vbet_translation_options/vbenterprisetranslator_from_1.php' (include_path و ='.:/ usr/local/php52/pear ') / home/apprais6 / public_html / را شامل / vbenterprisetranslator_class_translator.php در خط 31
-- زمانی که تا کنون من در فروم ، وبلاگ و یا چه تب جدید کلیک کنید.
همچنین ، وقتی که من با وارد کردن شماره مجوز به فعال تصدی> ، یا هر گونه مدها دیگر در زمینه های -- آنها به روز رسانی.
هر گونه ایده در مورد چگونگی حل؟
پس از نصب و پس از دستورالعمل در readme.html ، من این خطا :
هشدار : نیاز ([مسیر] / vbet_translation_options/vbenterprisetranslator_from_1.php) [function.require] : موفق به باز کردن جریان : هیچ فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_class_translator.php در خط 31
کشنده خطا : نیاز () [function.require] : شکست در باز کردن مورد نیاز '/ home/apprais6/public_html/vbet_translation_options/vbenterprisetranslator_from_1.php' (include_path و ='.:/ usr/local/php52/pear ') / home/apprais6 / public_html / را شامل / vbenterprisetranslator_class_translator.php در خط 31
همچنین ، من می توانم تغییر به فعال تصدی -> اصلی را ذخیره کرد ، برای مثال کلید مجوز و یا زبان انجمن.
هر گونه ایده ها.
r.dziadusz
12-09-11, 11:09
آیا مشکل هنوز وجود دارد ، زیرا وقتی که من با کلیک بر روی چه چیزی دکمه های جدید ، و غیره انجمن ، من هیچ مشکلی دیده می شود -- شاید مشکل این است که تنها برای کاربران به سیستم وارد شده است. با این حال ، لطفا اطمینان حاصل کنید که شما کپی تمام فایل های مورد نیاز ، و به درستی پیکربندی تمام گزینه های.
تشکر از شما مهربانی برای پاسخ خود ، که قابل قدردانی است.
بله ، من قادر به بهبود بود.
با این حال ، مشکل من در حال حاضر این است که اگر شما بر روی "انجمن" کلیک کنید و سپس تلاش برای ترجمه به زبان دیگر ، تلاش می کند برای دسترسی به آدرس
مهندس ارزش گذاری (http://www.valuationengineer.com/da/forum.php)
و پس از آن با صفحه هدایت نمی کند "(در فایرفاکس) با شکست مواجه است.
این یک مشکل این است که در هنگام کلیک کردن بر روی "وبلاگ" و یا "تازه چه خبر" زبانه!
پیشنهادات.
همچنین این روگرفت از نقب زن است ، در صورتی که این کمک می کند تا :
# نتیجه بدن میزبان پروتکل URL کش نظر نوع مطالب و محتوا فرایند سفارشی
69 200 valuationengineer.com HTTP / forum.php 39،342 متن / HTML ، نویسهگان = فایرفاکس : 9076
70 304 valuationengineer.com HTTP / clientscript / yui / اتصال / اتصال min.js V = 415 0 فایرفاکس :؟ 9076
71 304 valuationengineer.com HTTP / clientscript / yui / yuiloader - DOM ، واقعه / yuiloader - DOM - event.js V = 415 0 فایرفاکس : 9076
72 304 valuationengineer.com HTTP / clientscript / اصلی - core.js V = 415 0 افزودنیهای فایرفاکس : 9076
73 304 valuationengineer.com HTTP / clientscript/vbulletin_md5.js V = 415 0 فایرفاکس : 9076
؟ 74 304 HTTP valuationengineer.com / clientscript / vbulletin_read_marker.js V = 415 0 فایرفاکس : 9076
75 200 valuationengineer.com HTTP / cron.php رند = 1315883666 43 تصویر / GIF فایرفاکس :؟ 9076
76 301 HTTP valuationengineer.com / DA / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
77 HTTP 302 valuationengineer.com / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
78 HTTP 302 valuationengineer.com / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
79 301 HTTP valuationengineer.com / DA / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
80 HTTP 302 valuationengineer.com / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
81 301 HTTP valuationengineer.com / DA / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
82 HTTP 302 valuationengineer.com / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
83 301 HTTP valuationengineer.com / DA / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
84 HTTP 302 valuationengineer.com / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
85 301 valuationengineer.com HTTP / DA / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
86 HTTP 302 valuationengineer.com / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
87 301 HTTP valuationengineer.com / DA / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
88 HTTP 302 valuationengineer.com / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
89 301 HTTP valuationengineer.com / DA / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
90 HTTP 302 valuationengineer.com / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
91 301 HTTP valuationengineer.com / DA / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
92 HTTP 302 valuationengineer.com / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
93 301 HTTP valuationengineer.com / DA / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
94 HTTP 302 valuationengineer.com / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
95 301 HTTP valuationengineer.com / DA / forum.php 0 متن / HTML فایرفاکس : 9076
به نظر می رسد مشکل قبلی ثابت است : (1) ^ کاراکتر M در htaccess تغییر نام دهید که من حذف شده و من به صفحه اصلی این تالار به طور پیش فرض تنظیم دایرکتوری در CP پاک وجود دارد..
با این حال ، تنها مشکل باقیمانده در حال حاضر این است که زمانی که شما را به انجمن ها از انگلیسی زبانه و سپس به ژاپن می گویند و یا برخی از زبان های دیگر را تعیین کنید و تغییر دهید ، اقلام در نوار منو در زیر زبانه ها ، یعنی "ارسال جدید" ، "پیام خصوصی" ، "پرسش و پاسخ" "تقویم" ،....، نشان می دهد به صورت متن سفید عمودی در سمت چپ پنجره. این به نظر می رسد به اشکال... یا این ناسازگاری با اصلی 4.1.5؟
r.dziadusz
13-09-11, 10:19
آیا می توانید روشن شدن وضعیت خود ، زمانی که به عنوان مثال انگلیسی را به ژاپنی ، نوار ترجمه من ، شما در حال صحبت کردن در مورد ، به نظر می رسد در همان محل باقی بماند.
اما می تواند شما را لطفا به من در PM ، کاربر ورود به آزمون خود را ، رمز عبور ، از آنجا که من می تواند هر پست نمی بینم
سلام. آنگونه که من ترجمه شما خوب هستند کار با زبان = و نه با قواعد htaccess تغییر نام دهید / کد / -- احتمالا شما اشتباه است.
لطفا بررسی کنید آیا شما اضافه کردن قواعد فعال تصدی و اگر بله پس لطفا کامل محتوای خود را htaccess تغییر نام دهید به منظور بررسی. لطفا توجه داشته باشید که لینک های SEO توصیه می شود. همچنین اگر شما در حال حاضر استفاده می شود زبان = لینک ها و صفحات فهرست شده توسط گوگل با چنین URL شما باید برای اضافه کردن یکی دیگر از حکومت است که به جای صفحه جدید گوگل پس از تبدیل لینک های SEO بگویید. بنابراین برای اولین بار ایجاد پیوندها SEO کار و پس از آن اجازه دهید لطفا با استفاده از این تذکر به سادگی حرکت صفحات خود را بدون از دست رفتن شاخص در گوگل : http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1541
r.dziadusz
24-09-11, 07:55
بدون پاسخ ، در نظر گرفتن آن را انجام داده ، اگر شما سؤال یا شک و تردید برای این موضوع ما دوباره آن را باز کردن ، برای هر گونه سؤال دیگر باز کردن تاپیک جدید
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):