View Full Version: Atrisinātas Kļūda pēc instalēšanas vBulletin 4.1.5, tad VBet 4.4.2
Just bija svaigu instalēt 4.1.5 vBulletin, kam seko 4.4.2 VBet. Seko instrukcijām uz readme.html. Bet, esmu saņemt šo kļūdu:
Brīdinājums: nepieciešama ([ceļu] / vbet_translation_options/vbenterprisetranslator_from_1.php) [function.require]: Neizdevās atvērt plūsmā: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_class_translator.php gada 31 line
Fatāla kļūda: nepieciešama () [function.require]: Neizdevās atvērt nepieciešamo "/ home/apprais6/public_html/vbet_translation_options/vbenterprisetranslator_from_1.php '(include_path ='.:/ usr/local/php52/pear') in / home/apprais6 / public_html / includes / vbenterprisetranslator_class_translator.php gada 31 line
- Ja kādreiz es noklikšķiniet uz forumu, blogu vai kas jauns tab.
Arī, kad es ievadiet licences numuru vērā vBET-> Main, vai veikt jebkuru citu mods uz laukiem - tiem nav atjauninājumu.
Jebkuras idejas par to, kā noteikt?
Pēc instalēšanas un pēc instrukcijas readme.html, es esmu saņemt šo kļūdu:
Brīdinājums: nepieciešama ([ceļu] / vbet_translation_options/vbenterprisetranslator_from_1.php) [function.require]: Neizdevās atvērt plūsmā: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_class_translator.php gada 31 line
Fatāla kļūda: nepieciešama () [function.require]: Neizdevās atvērt nepieciešamo "/ home/apprais6/public_html/vbet_translation_options/vbenterprisetranslator_from_1.php '(include_path ='.:/ usr/local/php52/pear') in / home/apprais6 / public_html / includes / vbenterprisetranslator_class_translator.php gada 31 line
Arī es nevaru saglabāt izmaiņas vBET-> Main, piemēram, licences atslēgu vai foruma valodā.
Jebkuras idejas.
r.dziadusz
12-09-11, 11:09
Vai problēma joprojām pastāv, jo, kad es noklikšķiniet uz to, kas jauns pogu, forums utt, es neesmu redzējis kādas problēmas - varbūt problēma ir tikai pieteicies lietotājiem. Tomēr, lūdzu, pārliecinieties, ka esat nokopēt visus vajadzīgi faili, un pareizi konfigurēts visām iespējām.
Paldies laipni par jūsu atbildi, kas ir appreciated.
Jā, man bija iespēja veikt uzlabojumus.
Tomēr problēma man tagad ir, ka, ja jūs noklikšķiniet uz "Forums", un tad mēģina tulkot citā valodā, tas mēģina piekļūt url
Vērtēšanas speciālists (http://www.valuationengineer.com/da/forum.php)
un tad neizdodas ar "lapa nav pārprofilējot pareizi" (In Firefox).
Tā nav problēma, kad uzklikšķinot uz "Blog" vai "Kas jauns" cilnēm!
Kādi ieteikumi.
Paldies
Bert Craytor
Arī šī ir dump no Fiddler, ja tas palīdz:
# Rezultāts protokolu Host URL Body Caching Content-Type Process Komentāri Custom
69 200 HTTP valuationengineer.com / forum.php 39.342 text / html; charset = firefox: 9076
70 304 HTTP valuationengineer.com / clientscript / Yui / savienojums / savienojuma min.js v = 415 0 firefox:? 9076
? 71 304 HTTP valuationengineer.com / clientscript / Yui / yuiloader-dom-notikumu / yuiloader-dom-event.js v = 415 0 firefox: 9076
72 304 HTTP valuationengineer.com / clientscript / vBulletin-core.js v = 415 0 firefox:? 9076
? 73 304 HTTP valuationengineer.com / clientscript/vbulletin_md5.js v = 415 0 firefox: 9076
? 74 304 HTTP valuationengineer.com / clientscript / vbulletin_read_marker.js v = 415 0 firefox: 9076
75 200 HTTP valuationengineer.com / cron.php rand = 1315883666 43 image / gif firefox:? 9076
76 301 HTTP valuationengineer.com / da / forum.php 0 text / html firefox: 9076
77 302 HTTP valuationengineer.com / forum.php 0 text / html firefox: 9076
78 302 HTTP valuationengineer.com / forum.php 0 text / html firefox: 9076
79 301 HTTP valuationengineer.com / da / forum.php 0 text / html firefox: 9076
80 302 HTTP valuationengineer.com / forum.php 0 text / html firefox: 9076
81 301 HTTP valuationengineer.com / da / forum.php 0 text / html firefox: 9076
82 302 HTTP valuationengineer.com / forum.php 0 text / html firefox: 9076
83 301 HTTP valuationengineer.com / da / forum.php 0 text / html firefox: 9076
84 302 HTTP valuationengineer.com / forum.php 0 text / html firefox: 9076
85 301 HTTP valuationengineer.com / da / forum.php 0 text / html firefox: 9076
86 302 HTTP valuationengineer.com / forum.php 0 text / html firefox: 9076
87 301 HTTP valuationengineer.com / da / forum.php 0 text / html firefox: 9076
88 302 HTTP valuationengineer.com / forum.php 0 text / html firefox: 9076
89 301 HTTP valuationengineer.com / da / forum.php 0 text / html firefox: 9076
90 302 HTTP valuationengineer.com / forum.php 0 text / html firefox: 9076
91 301 HTTP valuationengineer.com / da / forum.php 0 text / html firefox: 9076
92 302 HTTP valuationengineer.com / forum.php 0 text / html firefox: 9076
93 301 HTTP valuationengineer.com / da / forum.php 0 text / html firefox: 9076
94 302 HTTP valuationengineer.com / forum.php 0 text / html firefox: 9076
95 301 HTTP valuationengineer.com / da / forum.php 0 text / html firefox: 9076
Šķiet, iepriekšējo problēma ir noteikta: (1) Bija ^ M rakstu zīmes, htaccess, ko es izņemta un es noskaidroti forumā noklusējuma direktoriju iestatījumus CP..
Tomēr atlikušo problēma tagad ir tā, ka tad, kad jūs par forumu no angļu uz cilnes un pēc tam mainīt teikt japāņu vai kādu citu valodu, preces izvēlņu joslā zem cilnēm, ti, "New Posts", "Private Messages", "FAQ" , "Kalendārs", ...., parādīt kā baltā vertikāla teksta kreisajā pusē loga. Tas, šķiet, bug ... vai tas ir nesaderību ar 4.1.5 vBulletin?
r.dziadusz
13-09-11, 10:19
Vai jūs varat noskaidrot savu stāvokli, kad es tulkot ti angļu uz japāņu, bārs, jūs runājat par, šķiet, paliek tajā pašā vietā.
Bet, vai jūs varētu lūdzu nosūtiet man uz PM, jūsu testa lietotāja login, paroli, jo es neredzu nekādas ziņas
Hi. Kā es redzu savu tulkojumi ir darba naudas sodu, ar language = nevis / CODE / -. Visticamāk, jūs esat nepareizi htaccess noteikumiem.
Lūdzu, pārbaudiet vai jūs pievienot vBET noteikumus un ja jā, tad lūdzu sūtiet mums savu pilnu. Htaccess saturs, lai pārbaudītu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka SEO saites, ir ieteicama. Arī tad, ja jau izmanto language = saites un Google indeksē lapas ar šādu URL jums būs pievienotu citu likumu, kas teiks, Google jauna lappuse vietā aiz pagrieziena SEO saites. Tātad, vispirms pieņemsim padarīt SEO saites, kas strādā, un tad lūdzu, izmantojiet šo mājienu, lai labi pārvietot lapas, nezaudējot indekss Google: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1541
r.dziadusz
24-09-11, 07:55
Nav atbildes, uzskata to darīt, ja jums ir jautājumi vai šaubas par šo pavedienu, mēs atvērt to vēlreiz, par visiem citiem jautājumiem, atvērt jaunu pavedieni
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):