PDA

مشاهده نسخه کامل : حل پرچم در سافاری ، کروم نشان داده نمی شود

catfish_pete
22-08-11, 16:50
سلام --

اجرای جدیدترین نسخه از فعال تصدی (4.4.1) و اگر چه جعبه پاپ آپ بر روی منوی کرکره در اینترنت اکسپلورر و فاکس خوب کار می کند ، هیچ چیز نشان (تصویر نمونه) در سافاری و یا کروم است. می تواند شما را کمک می کند؟

PS -- انجمن شما اجازه نخواهد داد به تصویر JPG را آپلود کنم. می توانید آن را به پست الکترونیکی شما.

kamilkurczak
24-08-11, 21:52
سلام ، من این منوی کرکره ای در فروم خود را نمی توانید پیدا کنید ، شاید شما آن را غیر فعال؟ به فعال کردن آن فقط به admincp -> فعال تصدی -> پرچم -> ترجمه منوی کرکره سمت.
شاید شما می توانید صفحه نمایش توسط PM ارسال کنید؟

vBET
29-08-11, 20:23
من هم آن را چک شده و می توانید آن را حتی بر روی اینترنت اکسپلورر را ببینید. لطفا استفاده از اشاره کمیل و اطمینان حاصل کنید که آن را روشن.

vBET
16-09-11, 17:15
آیا شما هنوز هم نیاز به هر نوع کمک و یا مسئله حل شده است؟ :)

r.dziadusz
24-09-11, 07:52
بدون پاسخ ، در نظر آن حل

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1