View Full Version: Juba tehtud Külaline cache kõigi keelte
Kas see on bug või funktsioon - I Puuetega cache 90% keelt, kuid külaline cache ommits seda. Minu meelest olema eraldi seaded db cache ja külalistemaju cache.
kamilkurczak
19-08-10, 11:14
Seal on eraldi valikud. Kui sa ei vahemällu keele külaline tuleb see välja lülitada lipp. Mul liigub see teema oma soove
Kas see on bug või funktsioon - I Puuetega cache 90% keelt, kuid külaline cache ommits seda. Minu meelest olema eraldi seaded db cache ja külalistemaju cache.
Palun võta parandus siin. Keelates lipu te keelamiseks tõlkimise sellesse keelde. Seda võimalust ei keelab külaline vahemälu keeles, kuid kogu keele tugi.
Ja teil on õigus - Külaline cache ei toetab puuet konkreetsete keeles. Need valikud on ainult andmebaasi cache praegusel hetkel.
Teie ettepanek luua eraldi seaded kättesaadavust Külaline Cache kindlate keelte aktsepteeritakse:)
Kas te palun vallandab uue versiooni nende omadused? Minu vbet_guestcache on kasvanud mõne foorumid üle 2GB (ka puhastamiseks). Sooviksin cache 2-3 keelt, mis võtaks ca 90%, et number.
Kõigile kasutajatele huvitatud: Second mind selles palun!
Ma nõustun sellega. Mul oli just uuendada oma virtuaalne server, sest faili suurus küsimusi ja see ei olnud odav. Nii et ma tahan, et enamus minu hinda seda funktsiooni.
Samuti soovin, et säilitada oma enne hääletama võttes vBET täielikult toetada tõlkimist lahkuv uus kasutaja tervitus ja sarnase pildi ;-)
Hi:) võimalused toetatud keele külalisena Cache on definitevly kantud järgmise vabastamist.
Uus kasutaja tervitus - sõltub võimalusi ühendades sinna. Nii ei teatud konksud võimaldavad seda või mitte.
kamilkurczak
12-01-11, 16:02
Tere,
Done - lisatakse järgmine VIIMINE:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):