View Full Version: Вече направи Гост кеш за всички езици
Дали това е бъг или функция - увреждания кеш за 90% на езика, но ommits гост кеш. В съзнанието ми трябва да има отделни настройки за db кеш и кеш за гости.
kamilkurczak
19-08-10, 11:14
Има отделни опции. Ако не ще да кешират език за гост, трябва да изключите тази флаг. Аз ще се премести тази тема, за да Feature искания
Дали това е бъг или функция - увреждания кеш за 90% на езика, но ommits гост кеш. В съзнанието ми трябва да има отделни настройки за db кеш и кеш за гости.
Моля, да отнеме известно корекция тук. Чрез блокирането флаг ще се деактивиране на поддръжката на превода за този език. Тази опция не забранява гост кеш за езика, но цялата подкрепа език.
И ти си прав - гост кеш не поддържа забраните за специфичен език. Тези опции са само за база данни кеш, в този момент.
Се приема вашето предложение за създаване на отделни настройки за наличността на Cache за гости за конкретни езици:)
Можеш ли моля пускане нова версия с тези функции? My vbet_guestcache е нараснал на няколко форуми над 2GB (дори и с почистване). Бих искал да кешират 2-3 езика, който ще отнеме около 90% от този брой.
За всички потребители, заинтересовани: Втората ми по този въпрос, моля!
Съгласен съм. Аз просто трябваше да се осъвременят моя виртуален сървър, защото на въпросите, свързани с размера на файла, и това не е евтин. Така че аз просто искам да хвърли своя вот за тази функция.
Аз също желая да поддържам моето предварително гласуване като vBET пълна подкрепа превод на изходящите нови поздрав потребител и подобни съобщения ;-)
Здравейте:) Опции за поддържаните езици за гости Cache definitevly ще бъдат включени в следващата версия.
Нов потребител поздрав - зависи от възможностите за включване там. Същото прави и някои куки ще даде възможност за това или не.
kamilkurczak
12-01-11, 16:02
Здравейте,
Съставено - ще бъдат включени в следващия ОСВОБОЖДАВАНЕ:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):