PDA

View Full Version: Juba tehtud keelata teatud foorumites

bhanuprasad1981
15-03-10, 19:10
Loodan, et sa annad valikuliselt keelata vbet toetada teatud foorumites:)

vBET
15-03-10, 20:49
Praegu saab seda teha valik "Ignore Aadressid" - ta töötab, kui teil on vBSEO alates vBSEO lisab forum name iga URL.

VB Friendly URL see ei toimi ideaalselt. Ma mõtlen foorumi link ignoreeritakse ajal tõlge jälgimise kohta forum lehekülge ei toimu lipud ja kui keegi lisab keelekood to forum link siis suunatakse automaatselt edasi esialgse üks. Nii et otsingumootorid ei lähe tõlgitud niidid. Aga kui keegi lisab käest keel koodi thread URL, siis on see tõlgitud.

Ka see lahendus on võimsam kui lihtsalt ignoreerides mõned foorumid, sest võite kaotada kumb lõigud, mida soovite.

Proovige seda ja ütle meile ei olemasolevat lahendust rahuldada sind.

bhanuprasad1981
18-04-10, 14:04
kas see keelamine sitemap loomingu et foorumites ka? Ma kasutan vbseo sitemap generaator.

vBET
18-04-10, 23:02
kas see keelamine sitemap loomingu et foorumites ka? Ma kasutan vbseo sitemap generaator.

No Sa pead lisada asjakohaseid seisukorras täiendav integratsioon koodi. Palun küsi seda Sisukaart integratsiooni thread: - Otsime lahenduse:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations