PDA

View Full Version: Juba tehtud Eksporditud konfiguratsiooni

Fabiano
26-05-15, 02:23
Kas on võimalik tulevikus versioonid, on võimalus eksportida (Backup) konfiguratsiooni ja suvand impordiks? Oleks väga huvitav, sest ma teinud mitmeid muudatusi minu tänu ja kui ma igatsen kuidagi ma pean kõike uuesti looma. Tahaksin teha backup versioonis ja salvestage see kuhugi (pilv). Aitäh.

vBET
26-05-15, 12:40
Kui teed vBulletin andmebaasi varukoopia ka teed backup kõiki võimalusi - sealhulgas vBET Valikud.
Samuti saate lihtsalt kõik vBET suvandit, mis kasutavad SQL, sest kõik vBET Valikud on eesliide 'vbenterprisetranslator_'
Siin on SQL päringu seda teha:

SELECT * FROM setting WHERE varname like 'vbenterprisetranslator_%'
Sa lihtsalt seda eksportida tulemustena enamik SQL kliendid – nt phpMyAdmin (valige Kõik tulemused ja eksportida selle - tulemuste tabeli all on valikuid it).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1