PDA

View Full Version: Uninstall Küsimus

vbetter
20-05-11, 19:45
Kui ma paigaldamata vBET pärast kasutamist, mis juhtuks postitused teistes keeltes? Kas nad on salvestatud tõlkida, või originaalkeeles nad olid kirjutatud minu alafoorumisse?

Näiteks:
Minu foorum on inglise keeles ja ma install vBET - nüüd postitused on tehtud teistes keeltes, suur. Aga kui ma uninstall, ma ei jää foorumi täis postitusi erinevates keeltes või võivad nad kõik salvestatakse tõlgitud inglise postitust?

kamilkurczak
21-05-11, 00:19
oma postitusi jäävad originaalkeeles. Kuid Teil võib olla oma postitusi sisu sees vbet keelekoode (vastavalt valitud valik) ja keeled sildid jäävad oma postitusi pernamently.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1