PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved Αρχική σελίδα όχι μετάφραση

Snake
23-08-10, 22:21
Χ "Χ τα ¾ ×-ש×' τα ¾ × × × ¥ ™ - ¤ Χ Χ Χ • • ° × × × ž ™ Χ - ×¢×-ר×" × œ × ž ×-ש×' × «Χ - Χ ™ Χ * Χ, Χ ª × ž ™ Χ Χ> Χ" Χ • Χ Χ ™ ª Χ § Χ • Χ * Χ ™ Χ (http://www.computer-juice.com/forums/iw /)

Στις δεν είναι τα λόγια ιστοσελίδα μεταφραστεί σωστά, μοιάζει μόνο με τις γλώσσες από αριστερά προς τα δεξιά. Επίσης alt κείμενο είναι λάθος.

Snake
23-08-10, 23:41
παράξενο, φαίνεται εντάξει τώρα, απλά το θέμα εναλλακτικό κείμενο στις σημαίες.

vBET
24-08-10, 05:24
Όπως καταλαβαίνω χρησιμοποιείτε χαρακτηριστικά επιλογή Μετάφραση 'alt'. Θα εργαστούμε για να αναπαράγουν αυτό το θέμα σε διακομιστές δοκιμής μας και να λύσει το πρόβλημα μετά από αυτό.

Snake
24-08-10, 08:17
Ναι, φαίνεται ότι σε μερικές σημαίες γλώσσες alt είναι τυχαίο χαρακτήρες xxooo κλπ.

kamilkurczak
25-08-10, 11:12
Γεια σας,

Παρακαλώ, προσπαθήστε να διαγράψετε τη μνήμη cache για τους επισκέπτες μόνο για αυτή τη γλώσσα. Αυτή είναι η επιλογή στο vBET εργαλείων στο κύριο μενού.

Εάν αυτό το ζήτημα είναι ακόμα εκεί. παρακαλώ PM μου admincp σας και FTP λεπτομέρειες και εγώ θα το φτιάξω.

Αυτό είναι το θέμα propably alt tag.

Ευχαριστίες

Snake
25-08-10, 11:15
Είναι ακόμα εκεί, alt tags μετάφραση είναι ενεργοποιημένη, μόνο οι χαρακτήρες είναι σκουπίδια, i dont δίνουν το admin την πρόσβαση σε οποιονδήποτε, συγγνώμη.

kamilkurczak
25-08-10, 11:18
Μήπως εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης για αυτή τη γλώσσα vBET εργαλεία;

Δεν μπορώ να το αναπαραγάγει του φόρουμ για το τεστ μου, έτσι δεν μπορώ να το διορθώσω. Μόνο στο φόρουμ σας.

Snake
25-08-10, 11:35
Ποια cache; βάση δεδομένων ή αρχείο;

kamilkurczak
25-08-10, 11:41
Χρησιμοποιείτε vBET 336 τώρα; αν ναι, σε admincp σας έχετε τα εργαλεία vBET -> καθαρότερο cache -> που Γίντις και καθαρά αρχεία Cache Σχόλια και καθαρή cache της βάσης δεδομένων σε Ναι. κάντε κλικ στο ΟΚ.

Snake
25-08-10, 12:54
Im που δεν χρησιμοποιούν γίντις γλώσσα, έτσι τίποτα δεν υπάρχει στη μνήμη cache του βάση δεδομένων ή αρχείο ήδη.

Snake
25-08-10, 12:56
Βασικά alt tag μετάφραση δεν λειτουργεί για όλες τις γλώσσες που χρησιμοποιούν ειδικούς χαρακτήρες, jap, Εβραϊκά, Κορεατικά, κλπ.

kamilkurczak
25-08-10, 13:05
Τι κωδικοποίηση χρησιμοποιείτε; utf8;

Πώς να ελέγξετε characterset forum μου;

1. Πηγαίνετε στο Διαχειριστή CP-> Γλώσσες & Φράσεις-> Διαχείριση Γλώσσας
2. Επιλέξτε Επεξεργασία ρυθμίσεων για τη γλώσσα το φόρουμ σας και ελέγξτε αξία της HTML χαρακτήρων

Snake
25-08-10, 16:01
Σταθερή, ευχαριστώ!

kamilkurczak
25-08-10, 16:17
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση Φίδι:)
καλή τύχη

Snake
25-08-10, 20:40
Ένα ζήτημα, τώρα και στο εξής «£« φόρουμ μου εμφανίζονται ως''.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός της αλλαγής της characterset σε utf-8, πώς μπορώ να το διορθώσω παρακαλώ;

Ίσως mSQL βρείτε και να αντικαταστήσετε το ερώτημα;

kamilkurczak
26-08-10, 10:14
Χμμμ ..
Τώρα vBET λειτουργεί τέλεια στο φόρουμ σας, όπως βλέπω και δεν μπορώ να σας βοηθήσω, αλλά έχω μια ιδέα.
Αν κάνετε ένα νέο μήνυμα με £; το να δουλεύει ή όχι;
μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο κωδικοποίησης σας για να utf-8 στο αρχείο ρυθμίσεων σας πάρα πολύ.
αυτή τη γραμμή:

$config['Mysqli']['charset'] = 'utf8';
Αυτό δεν είναι vBET θέμα και δεν μπορώ να διορθώσετε vB αρχείο γι 'αυτό παρακαλώ. Εάν αυτό δεν είναι ακόμα δουλειά - απλά γράφουν για την υποστήριξη vB.
Χάρη.

kamilkurczak
26-08-10, 16:24
Όπως έχω δει στο φόρουμ σας - επιλυθεί.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations