PDA

Zobrazit plnou verzi: Jak si mohu být jistý, že noví uživatelé vidí svůj rodný jazyk?

brubros
26-03-10, 20:22
Jsem pomocí klíčových slov a Google AdWords kampaň zaměřenou na Čínu. V jednom dni testování jsem dostal něco přes 300 hitů z kampaně, ale zkušený 80% Poměr návratů (procento lidí, kteří strávili méně než několik sekund, na webových stránkách před ukončením). Vysoká míra odchodů může být vzhledem k libovolné množství různých otázek (vstupní stránku se musí zlepšit, reklamní obsah musí být změněn, atd.), ale první číslo musím vyzkoušet, je, zda tyto nové návštěvníci vidět mé stránky ve svém rodném čínštině. Máte návrh na to, jak mohu zjistit, jaký jazyk neregistrovaný návštěvník vlastně vidí, když se poprvé zemi na svých stránkách? Můžu se podívat na server přihlásí a zjistit, zda stránky, jako je http:// **********/ lang = cn byly vytvořeny například? Nebo existuje jednodušší způsob? To mi pomůže rozhodnout, jak nejlépe nastavit detekci jazyka překladu strategie také v vBET nastavení. Díky!

tavenger5
26-03-10, 21:04
Pokud se uživatelé budou na přeložené URL měly by být vidět překladu. Všiml jsem si, vyšší míra opuštění z čínštiny a japonštiny dopravy obecně. To může být z části proto, že překlad Google není tak dobré, jako některé jazyky a návštěvníci mohou říct.

brubros
26-03-10, 21:37
Pokud se uživatelé budou na přeložené URL ...

Za prvé, díky za důležitý přehled o své zkušenosti s provozem z Číny a Japonska. To by mohlo vysvětlit mnoho - a ušetřit mi bolesti hlavy předem!

Za druhé, mějte se mnou (nováček a "Nováček", a všichni), ale adresu mám použít, je primární doménou a žádný konkrétní jazyk URL. Nejsem si jistý, že jsem ani bych vědět, jak na to (www.domain.com/lang=cn?). Měl jsem dojem, že vBET vyvozuje, jak nejlépe to může v místním jazyku uživatel "automaticky" (to se vsadím, když jsem odkaz z reklamy AdWords, ale já chci ověřit), nebo zaujme registrovaného uživatele Profil jazykové preference, pokud existuje (konečná metoda).

Možná je to jen součástí žádosti o tvorbu zpráv, který mě informoval, že X lidí navštívilo stránky pomocí Y jazyka pro daný časový úsek, a tak jsem si jak sladit provoz i samostatně vytvořit lepší představu o objemu čtenářů jazyka který, podle pořadí, může mi umožní de-nepořádek rozhraní jazyků zřídka / nikdy používal můj čtenářů.

Ještě jednou díky!

tavenger5
26-03-10, 22:09
Chápu, co máte na mysli - to záleží na nastavení pro "Přesměrovat na uživatele jazyka". Mám dolu nastaven na nucené, která je založena na jejich jazykového nastavení prohlížeče.

Chcete-li zjistit, zda to funguje se můžete podívat v analytický software pro kód jazyka. Používám Google Analytics a vbSEO, takže tento proces je poměrně jednoduchý, jsem si hledat v obsahu / code /. V Analytics můžete také rozdělit uživatele na základě jazyka a původu.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1