PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Překlady nefunguje najednou

tavenger5
29-09-11, 14:18
Jsem si jist, že to souvisí s těmito podobných problémů:

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/2425-major-translation-issues.html
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/2424-more-bugs-you-drive-me-mad.html

Jediný rozdíl je, že jsem pomocí 4.4.2

Google V1 nefunguje pro všechny nové překlady. Při přechodu na V2, překlady práci, ale na další stránce jsou pryč zatížení překladu.

MS Tlumočník nefunguje na mých stránkách vůbec, a jen časový limit. Mám vbet_translation_options nahrané.

Zde je příklad stránky nefunguje správně: http://cellphoneforums.net/rim- **********/ t335709-a.html (místo *** je s "b lackberry", aniž by prostoru)

r.dziadusz
29-09-11, 14:57
Ok, prosím začít dělat Google test: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728

tavenger5
29-09-11, 15:02
EEK - Jak z toho 403 - tam je ten problém.

r.dziadusz
29-09-11, 15:44
Ujistěte se, že vaše vbet konfigurace je v pořádku, prosím věnujte pozornost vBulletinTM Konfigurace vBet
1) Pro aplikaci Microsoft překladu API Ujistěte se, že Microsoft id je v pořádku.
2) V případě chyby Google:

Přečtěte si prosím ze stejného odkazu (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728), jak se otevřít připojení. Můžete se pokusit tuto hodnotu zvýšit, ale nepoužívejte k velkým zpožděním, protože to zpomalí svůj výkon

admincp -> vbet -> možnosti překladu -> Prodleva mezi překlady

tavenger5
29-09-11, 16:08
Jedná se o konkrétní chybu jsem dostat:

Spuštění překladatelské zkoušky
Výsledek testu: {"responseData": null, "responseDetails": "Podezření Podmínky služby Zneužívání informací naleznete http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Testovací chyba:
Připojení čas (ms): 575,585205078

Už jsem poslal zprávu Google.

Je podivné, že v2 také nefunguje správně, místo v1. Jak jsem řekl, bude to být přeložen na prvním načtení stránky, ale následné načtení stránky nefungují. Neměla by výsledky z prvního načtení stránky v mezipaměti vlastně je?

Navíc je to docela divné, že Google dal počet míst na seznamu zakázaných najednou.

Máte ponětí, proč já a další jsou stále výpadkům, když se snaží přejít na Překladatel MS? My ms id je v pořádku.

tavenger5
29-09-11, 16:39
Zajímalo by mě, pokud tato část TOS je součástí problému. Jsem získat spoustu roboty návštěvu stránek každý den.

Někdy je možné žádosti jménem roboti vyhledávačů, protože navštíví vaše stránky, vyústit v blocích. Aby vaše stránky v souladu s podmínkami (které zakazují automatizovaných dotazů), prosím využít robots.txt nebo jinak znemožňují vyhovět žádostem roboti "od spuštění API požadavků.

update - Nevermind - vidím, že rozhraní používá userip, a to je řádek před nad toto:

Pokud používáte rozhraní REST, zvažte použití volitelného userip parametr. Tento parametr dodává IP adresa koncového uživatele, kteří podali žádost a potvrzuje, že nejste dělat automatizované požadavky v rozporu s podmínkami použití.

tavenger5
29-09-11, 16:54
Dobře, myslím, že může mít pevné věci.

I nastavit prodlevu mezi překlady do 100 ms. Googletest.php je nyní výstupu 200 stav.

update - teď je to zpátky do 403. Myslím, že Google dal nový omezení na tom, kolik žádostí se provádí druhý každý uživatel, a já jsem samozřejmě stále odstartovala.

vBET
29-09-11, 17:20
Vezměte prosím na vědomí, že jste dal 2 odkazy na první místo je asi vBET 3.5.0 beta (nestabilní) verzi - která má právo na chyby - je to forma "nestabilní" definice;)

Dále upozorňujeme, že Google Translation API v1 klade omezení, protože se připravují na blízko.

Uveďte prosím, co myslíte tím "na další překlady načtení stránky jsou pryč" - já tomu nerozumím.

MS Tlumočník nefunguje na mých stránkách ve všech
Ujistěte se, že jste nastavili odpovídající API klíč. Také jsme vás připraví speciální Microsoft testu zjistit, co se děje.

Výsledek testu: {"responseData": null, "responseDetails": "Podezření Podmínky služby Zneužívání naleznete API Access Upozornění - Google Code (http://code.google.com/apis/errors).", "ResponseStatus": 403}
Testovací chyba:
Připojení čas (ms): 575,585205078
Stejně jako se píše v chybě - zkontrolujte stránky. Kontaktoval jste se již Google - Prosím, dejte nám vědět, co je odpověď.

Je podivné, že v2 také nefunguje správně, místo v1. Jak jsem řekl, bude to být přeložen na prvním načtení stránky, ale následné načtení stránky nefungují. Neměla by výsledky z prvního načtení stránky v mezipaměti vlastně je?
Ujistěte se, že jste Database Cache zapnuta. Také se ujistěte, že jste se obrátili na konkrétní jazyk. Stránka by měla být cache, pokud je to zcela přeložena. Pokud překladu dojde k chybě, pak není uložen proto, že by se naplnit cache chybných údajů (překlad byl havaroval - a tak můžeme do mezipaměti IT).

Navíc je to docela divné, že Google dal počet míst na seznamu zakázaných najednou.
Vůbec ne - s největší pravděpodobností se tak stane automaticky, některé robot a pravděpodobně provozu linka byla tady. Mimochodem - je třeba vyjasnit nejprve se ujistit, co to je opravdu o - Prosím, dejte nám vědět o Google odpověď.

Máte ponětí, proč já a další jsou stále výpadkům, když se snaží přejít na Překladatel MS? My ms id je v pořádku.
Ne teď. Radek připraví Microsoft testu a budete mít možnost ověřit, co to je.

update - teď je to zpátky do 403. Myslím, že Google dal nový omezení na tom, kolik žádostí se provádí druhý každý uživatel, a já jsem samozřejmě stále odstartovala.
Je-li v1 pak Google z oznámení, že omezení budou - možná se jim to přísnější, když se blíží uzávěrky ... Pokud je to V2 - to by se nemělo stát, že si peníze za to.

tavenger5
29-09-11, 17:47
Udělal jsem rychlý test. Zde je to, co jsem udělal krok za krokem:

Povoleno Google Translate v2. Překlady pracoval krátkou dobu, pak se zastavil
Do té doby mi v1 200 stav
Přepne zpět do V1. Překlady pracoval na krátkou dobu opět - pozorovat 403 stav
Zvyšoval "Prodleva mezi překlady" do roku 2000
Přepne zpět do V2. Překlady pracoval krátkou dobu, pak se zastavil
V1 mi 200 stav znovu
Zvyšoval "Prodleva mezi překlady" do 3000
V1 mi 200 stav znovu
Zvyšoval "Prodleva mezi překlady" do 4000
V1 mi 200 stav znovu
atd. ..

Takže je jasné, že Google nemá rád všechny hovory jsem házel na to i se zpožděním 4 sekundy!

V v2 dokumentaci se píše "100,0 znaků / sekundu / uživatel" - Hádám, jsem ještě nad to, což je důvod, proč v2 funguje jen chvíli.

tavenger5
29-09-11, 18:02
Vezměte prosím na vědomí, že jste dal 2 odkazy na první místo je asi vBET 3.5.0 beta (nestabilní) verzi - která má právo na chyby - je to forma "nestabilní" definice;)

Dobře, ale my jsme všichni zažívá stejné věci ...

Dále upozorňujeme, že Google Translation API v1 klade omezení, protože se připravují na blízko.
Jo, zřejmě něco změnilo včera

Uveďte prosím, co myslíte tím "na další překlady načtení stránky jsou pryč" - já tomu nerozumím.

Ujistěte se, že jste Database Cache zapnuta. Také se ujistěte, že jste se obrátili na konkrétní jazyk. Stránka by měla být cache, pokud je to zcela přeložena. Pokud překladu dojde k chybě, pak není uložen proto, že by se naplnit cache chybných údajů (překlad byl havaroval - a tak můžeme do mezipaměti IT).

Věřím, že to byla moje chyba - neměla jsem výchozí jazyk (angličtina) zapnuté cache. Je pochopitelné, že systém nebyl cache výše uvedenou stránku, protože jsem neměl na to.

Ujistěte se, že jste nastavili odpovídající API klíč. Také jsme vás připraví speciální Microsoft testu zjistit, co se děje.
I to - je to stále časového limitu

Je-li v1 pak Google z oznámení, že omezení budou - možná se jim to přísnější, když se blíží uzávěrky ... Pokud je to V2 - to by se nemělo stát, že si peníze za to. Viz můj poslední příspěvek o omezení na jednoho uživatele za sekundu

tavenger5
29-09-11, 19:58
V v2 dokumentaci se píše "100,0 znaků / sekundu / uživatel" - Hádám, jsem ještě nad to, což je důvod, proč v2 funguje jen chvíli.

Nevermind o tom V2 - Teď vidím, že to je nastavitelný limit, který lze změnit.

tavenger5
29-09-11, 20:21
Některé další informace:

Přeložit API V1 - "podezřelých Podmínky služby zneužití" - Google AJAX API | Skupiny Google

Jak je uvedeno v odmítání oznámení, které jsme začali omezení použití V1 API.

tavenger5
29-09-11, 23:36
Jsem stále nedaří dostat Překladatel MS fungovat správně.

samm1129
30-09-11, 02:26
Já jsem na jedné lodi zde ... Nejste sami

Simon Lloyd
30-09-11, 07:53
První odkaz není pro verzi 3.5, je to pro verzi 3.4.1, jeden z vašeho týmu doporučil, aby i "upgrade" na vBET 3,5 řešit otázku, ve kterém jsem řekl, že ne proto, že nepodporuje to, jak je uvedeno v download.

@ Tavenger5, dobrá práce, díky za dělat zkoušky:)

r.dziadusz
30-09-11, 09:21
Ok Zkusme Microsoft připojení přepněte svůj překlad poskytovatel "používat Google only": no a "používat Google API v2" Ne, vytvořit PHP - to může být jen pravidelný blok souboru uložen jako *. PHP.

A vložte tento obsah:

<?php
require_once('./global.php');
echo "Starting translation test<br/>\n";
$connection = curl_init();
curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://api.microsofttranslator.com/V2/Ajax.svc/Translate?appId='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_microsoftappid'].'fake&from=pl&to=en&options={%22ContentType%22:%22text/html%22}&text=witaj');
curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
//curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$time = microtime(true) * 1000;
$result = curl_exec($connection);
$time = microtime(true) * 1000 - $time;
echo 'Test result: '.$result."<br/>\n";
echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
curl_close($connection);
echo 'Connection time (ms): '.$time;
?>

Nahrát do složky fórum root, a dát odkaz na tento soubor do prohlížeče, a prosím, ukažte mi výsledky

samm1129
30-09-11, 15:12
Výsledek testu: I »¿" InvalidOperationException: ID = 3643.V2_Json.Translate.35944BF8 "
Testovací chyba:
Připojení čas (ms): 61,6999511719

tavenger5
30-09-11, 16:07
Pro MS Začínám:
Výsledek testu: I »¿" ArgumentException: Neplatný AppID \\ u000d \\ u000aParameter jméno: AppID: ID = 3743.V2_Json.Translate.3596BAA0 "
Testovací chyba:
Připojení čas (ms): 105,299804688

Dívám se na AppID na Bing právě teď a to je správné. Nejsem si jistý, co mi tady chybí.

tavenger5
30-09-11, 16:14
Také po testování v2 a trochu navršení 1,5 m znaků za méně než hodinu, jsem si uvědomil několik věcí:

Google házel chybu, protože příliš mnoho postav byly požadované najednou. Toto je, protože jednotlivé uživatele Limit je nastaven příliš nízko v rámci kvót kartě konzole API. Po zapnutí to se všechno, co na stránce bude přeložena správně.
Dokonce jen 10 jazycích povoleno, navíc režie je za to nestojí. Vypnul jsem 4 nejmenší provedení (na základě objemu přenesených dat a doba strávená na stránce), překlady, v mém případě - AR, ja, NL, PL (němčina byla nízká provedení taky, ale jsem si ji)
Po vypnutí těchto jazyků, jsem přešel zpět do V1 a věci se zdají být v pořádku, zatím.

vBET
30-09-11, 18:40
Udělal jsem rychlý test. Zde je to, co jsem udělal krok za krokem:

Povoleno Google Translate v2. Překlady pracoval krátkou dobu, pak se zastavil
Do té doby mi v1 200 stav
Zvyšoval "Prodleva mezi překlady" do roku 2000
V1 mi 200 stav znovu
Zvyšoval "Prodleva mezi překlady" do 3000
V1 mi 200 stav znovu
Zvyšoval "Prodleva mezi překlady" do 4000
V1 mi 200 stav znovu
atd. ..

Takže je jasné, že Google nemá rád všechny hovory jsem házel na to i se zpožděním 4 sekundy!

Google V1 se chystá uzavřít - lze očekávat, že bude klást ještě větší omezení v čase.
V Google v2 můžete spravovat hranice! Je na vás jo. Prosím přihlašte se svého Google účtu a měnit nastavení. Najdete zde: https://code.google.com/apis/console a jděte ke kvótám tag. Můžete si nastavit omezíte tak velký, jak budete potřebovat:) 100 je opravdu nízká. Vyrazili jsme kvótu mnohem větší.

Dále upozorňujeme, že "Prodleva mezi překlady" pracuje na jednu žádost. To znamená, že pokud překlad jedné stránky trvá 3 dotazy, pak bude prodleva mezi. Ve stejný čas mohou být přeloženy další stránky současně. Také si dal opravdu vysoké zpoždění - přeložený stránky přinese spoustu času, než do mezipaměti.

A další téma - ukládání do vyrovnávací paměti. Vezměte prosím na vědomí, že Google v2 nemají vyrovnávací omezení, jako je Google V1 - takže pokud používáte Google v2 můžete dát delší dobu žít vyrovnávací paměti nebo zakázat úplně čištění.

vBET
30-09-11, 18:56
Dobře, ale my jsme všichni zažívá stejné věci ...

Ano. Ještě v případě vBET 3.5 / 0 tam může být další důvod - chyby, protože je nestabilní verze. V případě vBET 4.x je velmi pravděpodobné, mimo rozum. Samozřejmě, pokud poskytovatel překladatelských stanovené limity pak všichni uživatelé budou mít stejný problém.

Věřím, že to byla moje chyba - neměla jsem výchozí jazyk (angličtina) zapnuté cache. Je pochopitelné, že systém nebyl cache výše uvedenou stránku, protože jsem neměl na to.

Ano, cache vašem vlastním jazyce bude užitečné - pokud někdo píše v jiném jazyce pak bude přeložena na výchozí zobrazení na výchozí jazyk.

Viz můj poslední příspěvek o omezení na jednoho uživatele za sekundu

Viděl jsem to a už odpověděl - můžete ho změnit tak velký, jak se vám líbí:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1