Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Po instalaci problémy s překlady
Dobrý den, jsem sledoval pokyny a byl schopen nainstalovat mod. Kdykoliv jsem procházení anglicky, žádné problémy, při přepnutí do jiného jazyka v adresáři fóra kořen, bez problémů také. Nicméně když jsem klikněte na toto téma, nebo po lomítko, která musí být takhle / forum / iw / tématu ukazuje takhle / forum / / iwtopic
Odinstaloval jsem to několikrát pokoušel 3,36 a 3,4 a příjem stejný problém. Viděl někdo to ví, a náhodou, jak jej vyřešit?
Díky,
Sam.
Dobrý den. Myslím, že máte problém s konfigurací. Prosím, podívejte se pozorně na nastavení pro adresář parametr Forum. Jakou cenu jste za to? Vezměte prosím na vědomí popis parametru:
Set s "/" na začátku a bez '/' na konci, tj. "/ forum"
Pokud jste se nakonfigurován špatně, prosím, změňte ji na správnou. Máte-li tento v pořádku, pak budeme zkoumat to více. Dále upozorňujeme, že není nutné odinstalovat. Stačí si jen vypnout vBET se problém bude stále ještě existuje - budeme potřebovat instalaci prozkoumat ji.
Prosím, napište to pomohlo?
to je přesně tak, jak to nastavit, a jak jsem se zmínil, že funguje, když zatížení h0ld.com/forum / a klepněte na tlačítko Přeložit do jakéhokoliv jazyka Nicméně, pokud se hlouběji do aktuální téma, např.: h0ld.com/forum / / zh-CNmazda / místo:
h0ld.com/forum/zh-CN/mazda /
. můj htaccess vypadá takto:
# Comment následující řádek (přidat "#" na začátku)
# Vypnout funkci mod_rewrite.
# Poznámka: stále musíte vypnout v hack
# Ovládací panel vBSEO zastavit přepisování URL.
RewriteEngine On
# Některé servery vyžadují RewriteBase směrnice, které mají být
# Povolit (odstranit '#' na začátku k aktivaci)
# Poznámka: Pokud je povoleno, je nutné zahrnout cestu
# Do kořenové složky VB (tj. RewriteBase / forum /)
RewriteBase / forum /
RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. H0ld \\. Com
RewriteRule (.*) http://www.h0ld.com/forum/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Forum / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Mapa = $ 1 [L]
# Pravidla pro překlad spojení s vBSEO SEO (musí být zahrnuta dříve, než všechna pravidla vbseo.php)
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / forum / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / forum / $ 2 [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((archiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
$ RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap |. API \\ PHP)
RewriteRule ^ ((archiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
V tuto chvíli nemáte aktivní vBET na forum, tak jsem nemohl zkontrolovat. Je-li URL jsou generovány špatně, pak to není. Htaccess problém. Pokud tyto jsou generovány správné a přesměrování dojde, pak to je. Htaccess problém. Prosím, instalovat a konfigurovat vBET ve fóru (lze vypnout) a PM přístupové údaje pro fórum (Admin CP a FTP), budeme kontrolovat, co se stane. Pokud tomu tak není problém s konfigurací, pak budeme muset změnit polena, proč se chová, jako je to na serveru. Prověříme to a budeme řešit:)
Vyřešen. Měl jsi špatný vBulletin nastavení! Můžete nastavit '/' na konci URL parametr Forum, který je jasně popsán:
URL fórum.
Poznámka: Nepřidávejte koncové lomítko. ('/')
Prosím, nakonfigurujte fórum opatrně:)
Vy jste skvělý :-) Díky za rychlou opravu. Velkou podporu.
kamilkurczak
24-05-11, 22:29
Díky za potvrzení:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):