Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 17

Тема: бъг в 4.2.3?

Член
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Red face бъг в 4.2.3?

аз направих модернизирани vbet ми най-новата версия 4.2.3 на 4.0.6 Vb с vbseo 3.5.1pl1, въпросът е с долен реклама, където показва заглавието ми са instaed на реклама, също и някои странни думи като тези: -

Code:
    //0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
    Тази грешка се появява само на преведените страници, така и временно увреждания долния реклама, моля да ми помогне

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Мога ли, моля, дайте повече продукция ..

Това би било най-лесно, ако просто PM ми присъединяването детайли, за да ви Admin CP и FTP + описват как да възпроизведете проблема (как да включите долния реклама), но може би аз ще бъда в състояние да помогне без достъп, когато ще имам повече данни.

Също така - което е отговорно за добавяне на долния рекламен код? Защото, ако това е друг плъгин, а след това ние имаме някои интеграция въпрос не е бъг.

Член
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

ОК, нека ми даде повече разяснения

използвам Vb 4.0.6 най-новата версия, в vb4 има вграден мениджър за реклама, което е Сю да поставят реклами на моя сайт, въпрос е, възникващи в долния реклама, която се заменя със заглавието площ и се случва само в преведените страници, ако искате и може да ви даде администратор детайли

само за информация аз съм добавяне на изображения на долния моята област: -

преведена страница: -

Деси Pix | за споделяне на изображения, както и хостинг-Share Hot Деси Pix без translated.GIF

преведена страница: -

Деси Pix | за споделяне на изображения, както и хостинг-Share Hot Деси Pix преведени page.GIF

моля не, за тази грешка не се появи в 4.2.2 със същия модове

преведена страница

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

ОК - благодаря за подробности. Ще проверим какво се промени в случай на долен колонтитул в код, и също така опитайте да възпроизведете проблема. Благодаря за снимки - може да ви изпрати суров HTML изход - поне тази част, която не е както трябва да бъде. Също така - мисля, че за Камил тя може да бъде много полезно, ако той просто да получите достъп до сървъра, където въпросът вече съществува - но той ще се свържем с вас за това сам

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,

Сега, аз ще се опитам да се възпроизвеждат и да разрешите този проблем .. Благодаря за описание.

Член
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

всякакви актуализации?

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Добавих изображение в долния място за реклама, но това все още е само образ, без никакъв специфичен код като Adsence и др.
    Имам един въпрос: добавите в този долен колонтитул никакъв специфичен код или само изображение с връзка?
    Можете ли да поставите пример за това обявата код? Аз ще го тествам.

ако не, PM до мен или до vBET достъп до вашият FTP и admincp, защото не мога да възпроизведе този въпрос в нашия тест форум. Тя ще ви помогне.
    Последната промяна е направена от kamilkurczak; 23-08-10 В 14:20.

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

някакви новини? Моля, прочетете моята предишна публикация. Благодаря.

Член
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

изпратен PM да vbet някои 12 часа преди благодаря

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Да, знам това. Тя ще бъде фиксиран.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми